Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
simon şu aşağıdaki yorumumu bir oku tekrar yazmayayım,jürinin yaptığı bir haksızlıktan bahsettim Kapas 'a..Sende farketmedin mi bu haksızlığı lütfen cevap ver canım..

Yahu bunları anlatmanıza gerek yok ki bizde biliyoruz zaten nur ve ayşegülle ilgili olayları..Ayrıca ben tarz olmayan kişileri beğenmiyorum Özlemi sevme nedenim tarzı değil,iyi bir insan olmasıydı vede kendini geliştirmesiydi sadece..Ezgiyle ilgili düşüncemde çıkan dedikodularla ilgili değil..Ezginin bir tarzı yok sadece şık giyinen ve sürekli abiye giyen bir insan buna rağmen hala o yarışmada ve benim gözlemlerime göre jüri onu kayırıyor..Diğer yarışmacılara davrandıklarından farklı davranıyorlar ona..Bazen diger yarışmacılar üzerinde değişiklik kabul etmiyorlar,son haftalardayız artık geldiğin halinle degerlendiricez diyorlar ve en ufak birşeyden dolayı yıldız vermiyorlar ama konu ezgi olunca ceketini çıkar,çantanı at diyorlar..Ayakkabını beğenmedik diyorlar,başka giyicektim giymedim içerden getireyim mi diyor ezgi, tamam getir diyorlar ve giymedigi ayakkabısını içerden getirtip giyerek yıldız alıyor..Böyle birşey olabilir mi ya? Herkes geldiği haliyle değerlendirilirken neden ezgi içerden ayakkabısını getirerek yıldız alıyor? Bu diger yarışmacılara haksızlık değil mi?Diğerlerinin emeğine saygısızlık değil mi? O kadar çok haksız yıldız aldığını gördüm ki bu sonuca vardım..Kendi gözlemlerim ve çıkan dedikodular birleştiği zaman bana orda dönenler oyun gibi geliyor..Dışardan gelen yarışmacıların favorim ezgi demesine bile inanmıyorum bana göre tembihlenip öyle konuşuyorlar bu da oyunun birparçası..Ama diyorum ya benim fikrim bu dedikodular duyarak bu düşünceye varmadım..Kendi gözlemlerimle vardım..Bana göre o yarışmayı kazanmak ya ikizlerin yada ayşenurun hakkı ve çoğu insanda böyle düşünüyor..Ikizlerin destekçilerine göre ezginin ki çok çok az..Ayşenurunda destekçi kaybetmesinin nedeni açık giyinip,türk toplumuna hitap etmemesi ve de internette dolaşan bazıresimleri ve videoları bu yüzden kaybediyor..Ama bu 1.olma hakkı olmadığı anlamına gelmiyor,bizim halkımız bu tarz yarışmalara duygusal baktığı için haklı ve haksızı ayırt edemiyorlar..Ezgi evli,çocuklu,hanımhanımcık,sessiz,sakin bir tablo çizdiği için bu yüzden destek görüyor yoksa bir tarzı falan yok..Insanlar önyargılarını bırakıp,yarışmaya objektif bakabilseler zaten 1.lik Ayşenurun hakkı olur ve destekçiside çok olur..Çünkü ayşenur ikizlerden bile iyi tarz olarak..Bana göre 1.ayşenur 2. Ikizler..Ama ikizlerde 1.olsa çok sevinirim hiç farketmez ezgi olmasın kim olursa olsun..Çünkü ezginin olması haksızlık bukadar açık ve net yani..

Son düzenleme:

evet canım onu ben de farkettim
hatta yarışmanın face sayfasında da gördüm herkes sinir olmuş o duruma
ezgiye ayakkabı değiştirince tarzsın dediler
ama diğer kızlara buraya nasıl geldiysen o şekilde puan veririz dediler kaç kere
haksızlık diz boyu
yarışmanın ortaları olsa anlarım ama artık son haftalara gelinmiş ve ezgi de giyim konusunda yardım alan bi bayan buna rağmen ayarlayamıyosa bi zahmet yıldız vermesinler ya da tüm yarışmacılara aynı imkanı versinler

Aynen öyle,ilk zamanlar hepsinin kıyafeti üzerinde oynamalar yapıyorlardı zaten ufak tefek onda bir sorun yok..Ama bu son haftalarda yaptıkları bariz belli ediyor taraf tuttuklarını..Kaç kez aynı muhabbetler oldu yarışmacılar onu giyicektim giymedim,bunu giyicektim vazgeçtim dediler.Jüride napalım bize ne giyip gelseydin dedi hepsine.Ama Ezgi giymediği ayakkabısını değiştirdi başka giydi..Hala burda Ezgi hakediyor diye konuşmuyorlarmı sinir oluyorum ya..

Ben duyduklarımı soyluyorum, bayanlar icinde Nur erkekler icinde Ezgi nin tutuldugunu bizaz biliyordum heralde onceki haftalar, Erkek leri yarısmayı bayanlar gibi devamlı takip etmiyor arada bir bakıyor ve cogu Ezgi yi begeniyor kimi gördüysem öyle soyluyor. Internetdeki takipciler ve anketlernden de anlıyosun, belli bir izlenim var. Duygusal bakmayan bayanlarda tarz olarak Ezgi en begendikleri arasında.
Ezgi yi begenmeyen kadınlar arasında kadınlar arasında ki rekabet in dogal sonucu nun etkisi var. Cunklu bazı kadınlar iyi, basarılı kadınları kıskanır veya gıcık kapar. Ezgi ne kadar ornek bir yasam tarzı isi ve evliligi oldukca, yarısmadaki durusu ile bazıları icin pozitif etki yaratsada bazıları icin olumsuz etki yaratıcak. Herkezi memnun eden yarısmacı tipi olamaz, bu gayet dogal.
Bu ücü arasında kim kazanırsa kazansın haksızlık olacagı kanaatinde degilim. Boyle konusunca internetteki dedıkodulara kulak asmayınca, elestirince, dısarıdan etki altında kalmadan konusurken, sanki onları savunuyormus gibi oluyorum. Aslında öfkeli kalabalık yerine sessiz cogunlugun dusuncelerine yakın seyler soyluyorum.

Hahaha Ezgiyi neden kıskanalım ya neyini kıskanalım? Ezgi gibi kaç tanesini giydiriyorum ben hergün biliyormusun? O yüzden ezginin giydikleri çok basit geliyor bana..Kazanmasını istemiyorum sebebide bir tarzı olmaması o kadar..Emin ol burda kimse Ezgiyi kıskanmıyor..Bu kadar beylik laflar etme bence kimse için

Canım, lafim size degil genel konusuyorum, ustunuze alınmayın lutfen, o kastettigim topluluklar sosyal medyada sık konusanlar icin.

Son düzenleme:

birşey söyleyeceksen kendi adına konuş bütün insanlar benim gibi düşünüyo olaylarına hiç girme
çünkü ispatlayamayacağın konularda bu kadar kesin konuşunca tuhaf duruyo
ezgiyi tutman ve sevmen sorun değil buna kimse karışamaz zaten
ama sen alıntı yapmadan her yazdığımıza yorum yazıyosun
bize cevap vermek istiyosan alıntılayıp söyle
ne yazsak ardında uzunca yazılar yazıp savunmaya geçiyosun
biz ne yazsak aksini ispatlama çabasına giriyosun
bu da laf sokmak gibi görünüyo

senin sorduğun insanlar ezgiyi beğeniyo diye bütün erkekler ezgiyi beğeniyo demene hiç değinmiyorum bile çok mantıksız
ki sosyal medyayı da çok takp ettiğim için söylediklerine hiç katılmıyorum
fan konusuna gelirsen instagram vs sayfalarına bak ayşenur ve ikizlerin takipçileri daha yüksek
face sayfalarına bakınca da herkes ezgiyi beğeniyo sonucuna asla ulaşamazsın

ezginin neyini kıskanıcaz ayrıca
güzel bi kadın bile değil ben beğenmiyorum şahsen
paralı bi koca bulmasını mı kıskanıcaz anlamadım
senin o bahsettiğin evli çocuklu düzgün hayat çoğu insanda var zaten bi tek ezgide yok
başarılı diyosun ama ne tür bi başarısı var anlamadım
ne iş yaptığını bile bilmiyorum
tarz yarışmasında sponsor yardımıyla giyinmesi mi başarı

sen tarz kavramının ne anlama geldiğinin bilincinde değilsin bence
şık olmakla tarz olmak aynı şey mi
şık kişi seçilecek olsa ezgi ve tuğçeyi desteklerdim ki ben de o tarz kıyafetleri tercih ediyorum
çünkü herkesin alıp giyebileceği şeyler bi numarası yok
ayşenur ve ikizlerin giydiklerini ben giymem mesela ve o şekilde dikkat çekici kombin de yapamam bu bi yetenektir

o yüzden ezginin hakettiğini düşünmüyorum

Ben halk ın sesiyim, sen benim muhattabım degilsin, forum un sampiyonu ben olacam 100 lira yı hakeden benim.

Bu forum son gun kizisti, 3-5 kisi kaldık sadece. Finale kalmis gibi olduk . Kendimi Özlem gibi hissetmeye basladım fazla detay ve konusma.

Hiçbirşey anlamadım bu yazdığından

Bana karsi ittifak var burada, benide eleyin o zaman gucunuz yetiyorsa, hayır aglamicam ben ne badireler gormussum buralara gelmisim nokta

Geriye dönüp baktıgımızda bazı ilginc dönüm noktaları yakalıyoruz. Gecen gün izledigimde olayların nasıl ve neden basladıgını anlayabiliyorum.

Nur vs Aysegül Sıfır Noktası
Aysegül ve Nur cephesinin baslangıcı 2. haftaya dayanıyor. İkisi hafta boyunca geriyorlar ortamı, digerleri rahatsız oluyor, Cuma gunu araya girip halletemeye calısıyor bazıları (basta Gizem) ancak Nur tersliyor biraz onu soguk davranıyor, Gizem hayal kırıklıgna ugradım gibi birseyler soyluyor Nur icin.

Eleme gecesi oncesi hemen hemen herkez Aysegül ve Nur dan rahatsız oluyor en azından biri gitmeli diye fikir birligine varıyorlar bunu acıkda soylıyorlar daha sonra. Ancak Nur kimse ile dialog kurmadıgı icin Aysegül cephesine kayma oluyor. Ardından 2 kisi haric diger 9 kisi aynı sebepleri soyleyip sanki anlasmıscasına Nur un adını veriyor elenmesi icin. (İkizler Özlem Aysenur da dahil)
Sadece Ezgi ve Tugce, baskalarının adlarını veriyor (Buse ve Özlem)

Onda sonraki haftalar da olanlar bu cephelesme uzerinden olusuyor.
Aysegül yaptıgı hareketler ve gruplasma ile Nur a karsı cephe alması, Nur un magdur edildigi haksızlıga ugradıgı izlenimi ile cok buyuk destek almasına yol actı izleyenlerde. Aysegül ve ona destek olan herkez nasibini almaya, Nur ise yukselmeye baslıyor populerlikde.
Aysegül istenmeden kendi kuyusunu kazıyor ve Nur un mesur olmasında bas artist oluyor. Ironik ve ilginc.

27 Eylül 2. Eleme Gecesi www.youtube.com/watch?v=ykMtFbNIdG4 (sadece son 20 dakikadaki oylama asaması na dikkat)

Etki ve Tepki kuralına ne cok güzel bir örnek. Kim haklı kim haksız konusuna girilmeden incelenecek nadir bir tuhaf vaka.

Son düzenleme:
ikizlere "her şey süper ama bişi var, bişi var o yüzden tarz değilsin" diyen juri üyeleri var mesela ben kızların yerinde olsam çekilirim..

İkizler ayrı ayrı katılsa, Nurcan birinci, Aycan altıncı falan olurdu.

ikizlere "her şey süper ama bişi var, bişi var o yüzden tarz değilsin" diyen juri üyeleri var mesela ben kızların yerinde olsam çekilirim..
O birşey nedir zaten daha anlayamadık..Birde şey var,ivana sert diyor ya ben olsam o elbiseyi şöyle yapardım,burasını böyle yapardım,tarz yaratırdım..Ama ne yapardı hiç duymadık ağzından,hep birşeyler yapıyor kendince ama dile getiremiyor nedense..Sadece stiletto,bootie

Son düzenleme:

aynen hayır ezgiye öldükkk, bittik, allahımmmm nasıl bir şeysin sen, iyi ki varsın diyorlar da bakıyorsun ortada birşey yok allah aşkına deri pantolon+ kırmızı gömleğin nesi tarz şaka gibi

benim için de juri tarz değil mesela onu netsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…