Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Bu yarismada aglamayan kaldimi?
Kemal in gozleri doldu, gecen ay sinir krizi gecirmisti, jilet atacakti kendine.
Ivana agladimi ben tek onu gormedim.
Kameraman lar i da bilmem.

Torpilin açamadığı kapı varmı canım,çok şaşırmıyorum artık ben

Bu yarismada aglamayan kaldimi?
Kemal in gozleri doldu, gecen ay sinir krizi gecirmisti, jilet atacakti kendine.
Ivana agladimi ben tek onu gormedim.
Kameraman lar i da bilmem.
Ivanada ağladı,ayşegül dans etmişti ya birkere,ona duygulanmıştı..Dans edemedi desek daha doğru olur tabi neyine duygulandıysa artık onunda...

Ivanada ağladı,ayşegül dans etmişti ya birkere,ona duygulanmıştı..Dans edemedi desek daha doğru olur tabi neyine duygulandıysa artık onunda...

ben hiç samimi bulmamıştım o ağlamayı
ayşegülü ön plana çıkarmak için gibi gelmişti bana
ayşegülün edemediği dansa nasıl duygulandı anlamadım çok saçmaydı
duygulansa nurcanın tarkan ve michael taklitlerine duygulanıp ağlardı

Evet ben böyle kaldım o ağlarken Bariz belliydi yapmacık olduğu zaten..Artık iyice komikleştiler..Keşke 2.sezonda yarışmacılarla birlikte jüride değişse

Kemal en iyisi, direk soyluyor.

- Beni dans la sarki ile kandiramassin
- Seni ilk ciktigin halinle degerlendircem
- Kavgalariniz beni alakadar etmez
- Bizim karsimiza tarz olmayan kisilerin adlarini soyleyip cikartin, kisiler sorunlarinizi buraya tasimayin
- Hangi magazadan sponsorden giyindiginiz onemli degil, hepiniz ayni magazadanda farkli seyler alabilirsiniz.
- O yuz ifadesi ne oyle, isine gelmeyince hemen tavir yapiyon
- Ben o seyi uzerinde daha once baska zaman gordum. Buraya ilk defa giyeceginiz kiyafetlerle gelin, baska programlara kanallara ciktiginiz seylerle gelmeyin.
- Ben artik sıkıldım sizin bu cenenizden, bugun seni begendim tarzsın, benim diyecegim bu kadar.

Herkeze soyledi bunlari cok defa.

Son düzenleme:
Son hafta basabas gecti, gecen haftaya gore daha farkli farkli konsepte ve basarili idiler kendi tarzlarinin disinada ciktilar.
15 kombide : Aysenur 8, Ezgi 9, Ikizler 8 yildiz aldi.

Final gecesi icin resmi aciklama:
Finale kalan Ezgi, Ayşenur ve Aycan-Nurcan son gece üç farklı kombinle jüri karşısına çıkacak ve gecenin sonunda jüriden en yüksek yıldızı alan yarışmacı birincilik yolunda büyük bir avantaj kazanacak. Birincilik yolunda, hafta içi en fazla yıldızı toplayarak bir puanı garantileyen Ezgi yarışa bir adım önde başlayacak.
Gecenin sonunda canlı yayınla jüriden alınan puan ile izleyicilerden gelen SMS oylarının ortalaması alınacak. Jürinin puanları ve SMS’lerin ortalaması sonunda en yüksek puana ulaşan yarışmacı Bu Tarz Benim’in kazananı olacak.

sosyal medyada ezgi kazanmis gibilerinden yorum okuyorum surekli.inanmak istemiyorum o sıkıci kadin kazanmis olamaz bu yarismayi.lutfen gercek olmasin.sanirim bu gece sonunda var olan izleyici kitlesini tamamen kaybedicek bu sacma yarisma.

Her eleme gecesi yayini oncesi 1 hafta once haberler size disari simdide final gecesi cekildigi icin Ezgi nin juriden en yuksek puani aldigi gibi haberler sizdi gecen hafta. Tek belirsiz nokta half oylamasi Ikizler ve Ezgi favori idi onceki haftalar halk icin ancak ne kadar kisi kaldi izleyen kac kisi oy atar bilinmez. Katilim dusuk olursa Aysenur un sansi var.

Programin reytingleri son 2 hafta dustu zaten hafta ici, Aysegül elendikten sonra. Ne kadar finale tarz favorileri kalsada, reyting yaptıran Nur, Aysegül, Özlem elenince program yine ilk basladıgı dogal reytinglerine dondu, programın sıradısı sekilde yukarı fırlaması onların sayesınde idi. Final Aysegül, Özlem, Nur seklinde olsa idi cok fazla kisi izlerdi su anda hala ama tarz yarısması olmaktan cıkardı is BBG evi Survivor gibi olurdu.

Eski haftaların yorumlarına mesajlarına internette forumlarda bakarsanız programın baslarında ortalarında, Nur ve Ezgi begeniliyordu en cok, ancak tuhaf olaylar ve dedıkodular cıkınca birde yarısma cok uzun oldugu ıcın aynı yüzleri gormekten sıkılmaya basladı ızleyiciler, sogudu yarısmadan. Ikizler cok ugrastı hakediyorlar, Aysenur yalnız kaldı yası cok kucuk daha cok ıhtıyacı var odule, Ezgi cok karakterli tutarlı o alsın vs gibi duygusal sozler dolasıyor su sıralar. Ancak eskisi gibi kimse konusmuyor sosyal medyada, her turlu farklı gorus fikirler carpısıyor du onceki oncekı haftalar, simdi az kisi kaldı homojenlesti tartısmalar. Cogunluk artık bakmıyor haberlere ve mejaslara.

Son düzenleme:
sosyal medyada ezgi kazanmis gibilerinden yorum okuyorum surekli.inanmak istemiyorum o sıkıci kadin kazanmis olamaz bu yarismayi.lutfen gercek olmasin.sanirim bu gece sonunda var olan izleyici kitlesini tamamen kaybedicek bu sacma yarisma.
aynen;eğer bu gece ezgi 1.olursa asla ikincisini izlemem.

kizlar kimse yok mu?
bayadir izlemedim ama finale bakiyorum..
haydi gelinnn.....
ben buradayım

Ivananin elbisesi hic tarz degil ya, bence cok rukus
ne zaman tarz oldu ki,o kadar gün içerisinde sadece 2 kıyafetini beğendim ben ivananın,kim bunu ikoncan yaptı ya

Hic mutevazi degil. Ben ikizler kazansin istiyorum.
Bakalim cikan haberler dogrumu. Eger dogruysa birdaha yarisma seyretmicem

aynen bende,eskiden varlığını bile hissetmiyordum biranda birşeyler oldu finale kaldı,kazanmasa bile ilk üçte olması bile gıcık bir durum.sinsi şey.

benim icinde bisi ifade etmiyordu ama su siralar çok gicigim..
ikizlerde tarz ama onlari da istemiyorum.
aysenur zaten kazanmasın.

nur olaydi yaa ondan sonra izlemedim birde ezgi 1.olursa izleyici kitlesi tamamen gider dediginiz gibi.

aysenurun tarzini beğeniyorum ben elbisesi ve ayakkabisi cok şık ve cok uyumlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…