Torpilin açamadığı kapı varmı canım,çok şaşırmıyorum artık benaynenhayır ezgiye öldükkk, bittik, allahımmmm nasıl bir şeysin sen, iyi ki varsın diyorlar da bakıyorsun ortada birşey yok allah aşkına deri pantolon+ kırmızı gömleğin nesi tarz şaka gibi
benim için de juri tarz değil mesela onu netsek
Ivanada ağladı,ayşegül dans etmişti ya birkere,ona duygulanmıştı..Dans edemedi desek daha doğru olur tabiBu yarismada aglamayan kaldimi?
Kemal in gozleri doldu, gecen ay sinir krizi gecirmisti, jilet atacakti kendine.
Ivana agladimi ben tek onu gormedim.
Kameraman lar i da bilmem.
Ivanada ağladı,ayşegül dans etmişti ya birkere,ona duygulanmıştı..Dans edemedi desek daha doğru olur tabineyine duygulandıysa artık onunda...
Evet ben böyleben hiç samimi bulmamıştım o ağlamayı
ayşegülü ön plana çıkarmak için gibi gelmişti bana
ayşegülün edemediği dansa nasıl duygulandı anlamadım çok saçmaydı
duygulansa nurcanın tarkan ve michael taklitlerine duygulanıp ağlardı
aynen;eğer bu gece ezgi 1.olursa asla ikincisini izlemem.sosyal medyada ezgi kazanmis gibilerinden yorum okuyorum surekli.inanmak istemiyorum o sıkıci kadin kazanmis olamaz bu yarismayi.lutfen gercek olmasin.sanirim bu gece sonunda var olan izleyici kitlesini tamamen kaybedicek bu sacma yarisma.
ben buradayımkizlar kimse yok mu?
bayadir izlemedim ama finale bakiyorum..
haydi gelinnn.....
ne zaman tarz oldu ki,o kadar gün içerisinde sadece 2 kıyafetini beğendim ben ivananın,kim bunu ikoncan yaptı yaIvananin elbisesi hic tarz degil ya, bence cok rukus
ezginin kazanmasını hic istemiyorum
son zamanlarda sinir olmaya basladim
aynen bende,eskiden varlığını bile hissetmiyordum biranda birşeyler oldu finale kaldı,kazanmasa bile ilk üçte olması bile gıcık bir durum.sinsi şey.ezginin kazanmasını hic istemiyorum
son zamanlarda sinir olmaya basladim
demekki benim gibi düşünen çok kişi varmış,bende öyle ikizler kazansın istiyorum ama ezgi kazanırsa da asla ikinciyi izlemem.Hic mutevazi degil. Ben ikizler kazansin istiyorum.
Bakalim cikan haberler dogrumu. Eger dogruysa birdaha yarisma seyretmicem
ne zaman tarz oldu ki,o kadar gün içerisinde sadece 2 kıyafetini beğendim ben ivananın,kim bunu ikoncan yaptı ya
bazıları ezgi bazıları ikizler diyor ama canlı yayın olmayıp son 20 dk canlı yapılması zaten başlı başına güvensizlik.Internette gezen haberler doğru mu? Ezginin kazanacagi kesin mi ?
Hic mutevazi degil. Ben ikizler kazansin istiyorum.
Bakalim cikan haberler dogrumu. Eger dogruysa birdaha yarisma seyretmicem
aynen bende,eskiden varlığını bile hissetmiyordum biranda birşeyler oldu finale kaldı,kazanmasa bile ilk üçte olması bile gıcık bir durum.sinsi şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?