- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
ezgi kazanmasında ayşenur yada ikizler farketmez benim için.benim icinde bisi ifade etmiyordu ama su siralar çok gicigim..
ikizlerde tarz ama onlari da istemiyorum.
aysenur zaten kazanmasın.
nur olaydi yaa ondan sonra izlemedim birde ezgi 1.olursa izleyici kitlesi tamamen gider dediginiz gibi.
aysenurun tarzini beğeniyorum ben elbisesi ve ayakkabisi cok şık ve cok uyumlu.
Artık izlemiyorum zaten. Çok sıktılar. Sadece merak ediyorum '' hepsi kurgu'' diyorlar nette,gerçek mi acaba? Yani gerçekten herşey kurgu muydu?bazıları ezgi bazıları ikizler diyor ama canlı yayın olmayıp son 20 dk canlı yapılması zaten başlı başına güvensizlik.
hic olmadi onlar kazansin bencede.ezgi kazanmasında ayşenur yada ikizler farketmez benim için.
inan bana bunu bende çok merak ediyorumArtık izlemiyorum zaten. Çok sıktılar. Sadece merak ediyorum '' hepsi kurgu'' diyorlar nette,gerçek mi acaba? Yani gerçekten herşey kurgu muydu?
bende aycanı beğendim,hele bacağındaki dantel neyse bayıldım.hic olmadi onlar kazansin bencede.
aycanin elbisesine bayıldım
Hahaha, insan bi aynaya bakar yaa. Abiyede bile tarz olamayan biri yarismada ku kadar ilerlemis olmasi cok sacma.özlemin meme kısmı ne öyle ya
Cevaplariniz için teşekkür ederiminan bana bunu bende çok merak ediyorum
özlemi severim aslında ama elbise cidden olmamış,yarışmada ilerlemiş olmasının sebebi reyting için hep özlemi elemediler ,kısa ve net olay budur.Hahaha, insan bi aynaya bakar yaa. Abiyede bile tarz olamayan biri yarismada ku kadar ilerlemis olmasi cok sacma.
Cevaplariniz için teşekkür ederim
YAkıştırsa bi de ben hiç yakıştıramıyorum tarzını beğenmiyrumhande yener nasil giriyo bu tarz elbiselerin icine yaa heheh ben bi pantolon bi kazak giymeye zorlaniyorum da heheh
deme öyle ya,gel seni ikizlerci yapalımezgi kazansın istiyorum ben ya
Bana ezgi olacakmış gibi geliyo ama ayşegül olsun yaa onun tarzı var yarıışma tarz programı şıklık diilMerhaba kızlarrr iyi akşamlar yorum yapmasamda takip ediyorum burayı ama kaçırmış olucam ki tüm sayfaları şuan okuyamıyorum.. Annemle birlikte izliyoruz şuan kim birinci olucak siz bilirsinizi takip ediyorsunuz çünkü okuyorum süreklii :) Favorim ikizler tabii ki de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?