Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
bence ikizler kazanacak yada benim gönlüm öyle istiyor bilemiyorum

bence ikizler kazanacak yada benim gönlüm öyle istiyor bilemiyorum

Hımm canlı değil yaa sürekli okuyamıyorum bende çok hızlı ilerliyor bu sayfa :) merak içindeyim bende zamanım oldukça okuyorum formu ve izliyorum .. Benimde favorim ikizler annemde iddiaya girdik :)

ezgi kazanicak diyorlar ama inşallah kazanmaz.

Aysenur veya ikizler kazanmalı.
param olsa bendee ezginin aldigi abiyeleri alir edali edali suzulurdum.
Ezgini bu elbisesine de bisey katmamis

Hımm canlı değil yaa sürekli okuyamıyorum bende çok hızlı ilerliyor bu sayfa :) merak içindeyim bende zamanım oldukça okuyorum formu ve izliyorum .. Benimde favorim ikizler annemde iddiaya girdik :)
bence ikizler kazanacak diyen kimse iddiayı o kazanacak.

ahh canim nur filan elenmeden once bu sayfaya bi günde neredeyse 20 sayfa yorum yapilirdi. simdi cogu kisi bıraktı hem izlemeyi hem topigi.

Anlamadığım canlı değil ve halk oylaması da etkili. Nasıl o oylar etkili olucak günler önce çekilmiş program birinci bellidir şimdi

ezgi kazanicak diyorlar ama inşallah kazanmaz.

Aysenur veya ikizler kazanmalı.
param olsa bendee ezginin aldigi abiyeleri alir edali edali suzulurdum.
Ezgini bu elbisesine de bisey katmamis

boşuna demiyorlar abiyeler kraliçesi diye,o sadece hazır abiye giyinmeyi bilir,saçına dikkat edin,evde temizlik yapar gibi çoğu zaman.

ahh canim nur filan elenmeden once bu sayfa bi günde neredeyse 20 sayfa yorum yapilirdi. simdi cogu kisi bıraktı hem izlemeyi hem burayı.

Hımm anladım canım bende izlemem pek ama ofiste işim olmadığında bakıyorum işte yoksa müptelası değilim şimdide final diye izliyorum diğer haftalarda sadece 2 kişi çıkıp 1 i gidiyor ya o anı izliyodum o kadar :)

Ivana sertin her hafta şekilden şekile girip show yaparak dans etmesi,kendini göstermesi nasıl bir egodur ya? Ayrıca o giydiği berbat ötesi kıyafetiyle utanmadan ikizleri eleştirdi ya pes! Onu jüri diye o koltuğa oturtan kimse Allah ona akıl fikir versin inşallah...

Anlamadığım canlı değil ve halk oylaması da etkili. Nasıl o oylar etkili olucak günler önce çekilmiş program birinci bellidir şimdi
bizde orasını merak ediyoruz ama tahminimce son 20 dk canlı yayın olacak ya,işte oraya kadar çekim yaptılar,oylama kısmında canlı yapıcaklar ama o zamanda seyirci olmaz,valla bende merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…