Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Ikizler kazanicak reyting ve devami icin bu aksam anlasılıyor juriden en yuksek puanı alacak ve halk oylamasıda yonlendiriliyor benim sezdigim.
Populizm in bu kadari artik. Izlediyseniz herkezin lafi nasil kivirtip ortaklasmis gibi ikizler dedigini, Ezgi veya Aysenur destekledigini daha once acik eden elenen yarismacilar bile nasil laflarini yuttular. Özlem kıvırtmayan tek kisi orada.
Aysenur veya Ezgi dedikodulardan dolayı kazanamıcak, sasırtacaklar ikizler kazanacak gibi gorunuyor.

Ikizler bana gore hakedıyor benim favorılerimden ancak bana gore bu sekilde olması hos olmuyor, bıraz soylediklerinin arkasında dursalar populist seyler soylemesinler.

Ezgi 1.olursa eğer yazıklar olsun bu yapımcılara..Diger yarışmacıların emeğine yazık günah..Parasının şık'ı abiyeci ezgi yüzünü gördükçe sinirlerim zıplıyor ya..Tarzı olmayan bir insanın 1.olmayı bırak finale kalması bile haksızlık!

Ben sizin düşündüklerinizin tam tersiyim..
Final gecesi niye hak yemek istesinler ki o kadar ugrasmışlar yani..
ben herkesin kendi fikri olarak gördüm...

bizde ofiste izliyoruz gizli gizli bi ara ciddi muptelasi olmustum ama oyunlar o kadar goze battiki soguduk.
bakalim nolucak..

öfff ezgii baydin

bizde ofiste izliyoruz gizli gizli bi ara ciddi muptelasi olmustum ama oyunlar o kadar goze battiki soguduk.
bakalim nolucak..

öfff ezgii baydin

Aynen kavga ve atışmalardan sonra tadı kalmadı pekk hele yeni yarışmacıları hiç söylemiyorum
Ezgi yine abiye yine abiye

Ben sizin düşündüklerinizin tam tersiyim..
Final gecesi niye hak yemek istesinler ki o kadar ugrasmışlar yani..
ben herkesin kendi fikri olarak gördüm...
yok canım arkadaşı anladım ben,daha perşembe günü ayşegülle gizem desteğimiz ezgiye diyorlardı,ama bugün ne hikmetse ikizler dediler.arkadaşa hak verdim bende öyle düşünüyorum.

Melek, Aysegül, Gizem Ezgi yi desteklediklerini soylemislerdi gecen hafta, simdi nasıl tırstılar 2. tercihlerini soylediler. Digerlerine uyim arkırı dusmim diye bakıyorlar.
Zaten onlar ilk haftalarda da aynı sekilde Nur un adını veriyorlardi eleme gecesi, Ezgi haric herkez Nur-Aysegül cephesinde taraf tuttu hepsi Nur gitsin demisti, cesaret gostermediler.
Ezgi hic degismedi hep aynı standard da gitti hem tarz ve davranısda, onu destekleyenler de aynı sabit, kaldı. elenenlerin tarafından Ikizler e kayma oldu cogunluk birbirinden etkilendi. 3 hafta once olsa Ezgi kazanırdı. Artık favori İkizler.

Son düzenleme:
bu yarışmada en güzel rujları süren hep ayşenur oldu,ne zaman oraya çıksa rujlarının rengine hasta oluyorum.hepsi mac mi acaba

finale o kıyafetle nasıl gelmiş hayret
ben onun zevkli bi kadın olduğunu düşünmüyorum bu kıyafetten sonra
sponsorlarından hazır kombinler giyiyo sürekli
instagramda hep paylaşıyo zaten kıyafeti gönderen kişilerin isimlerini

bu arada önceden ezginin kazandığı haberleri yayılmıştı jüri oylamasında
şimdi bazıları ikizler diyo
acaba çıkan dedikodular yüzünden değiştirmiş olabilirler mi
daha önce ayşegül ve gizemin elenmesiyle ilgili bölümü iki kere çekmişlerdi
bu yarışmaya hiç güvenmiyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…