- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
nur değil sonradan oraya katılan iki kız vardıya,işte o sarı olan kız giymişti.evet bende görünce ilk o elbiseyi hatırladım haklısın.Elbisesi diyorum şu kırmızı damar desenli mi ne diyolar nur da benzerini giymişti önceden
Garip bi program yeni sezonu izlemicem saçmalıkbizde orasını merak ediyoruz ama tahminimce son 20 dk canlı yayın olacak ya,işte oraya kadar çekim yaptılar,oylama kısmında canlı yapıcaklar ama o zamanda seyirci olmaz,valla bende merak ediyorum.
haaa evet roza değil de diğeri giymişti adını ınuttum nur diye hatırlıyorum bendenur değil sonradan oraya katılan iki kız vardıya,işte o sarı olan kız giymişti.evet bende görünce ilk o elbiseyi hatırladım haklısın.
Ezgi 1.olursa eğer yazıklar olsun bu yapımcılara..Diger yarışmacıların emeğine yazık günah..Parasının şık'ı abiyeci ezgi yüzünü gördükçe sinirlerim zıplıyor ya..Tarzı olmayan bir insanın 1.olmayı bırak finale kalması bile haksızlık!kocaman AMİN
Ben sizin düşündüklerinizin tam tersiyim..Ikizler kazanicak reyting ve devami icin bu aksam anlasılıyor juriden en yuksek puanı alacak ve halk oylamasıda yonlendiriliyor benim sezdigim.
Populizm in bu kadari artik. Izlediyseniz herkezin lafi nasil kivirtip ortaklasmis gibi ikizler dedigini, Ezgi veya Aysenur destekledigini daha once acik eden elenen yarismacilar bile nasil laflarini yuttular. Özlem kıvırtmayan tek kisi orada.
Aysenur veya Ezgi dedikodulardan dolayı kazanamıcak, sasırtacaklar ikizler kazanacak gibi gorunuyor.
Ikizler bana gore hakedıyor benim favorılerimden ancak bana gore bu sekilde olması hos olmuyor, bıraz soylediklerinin arkasında dursalar populist seyler soylemesinler.
Hımm anladım canım bende izlemem pek ama ofiste işim olmadığında bakıyorum işte yoksa müptelası değilim şimdide final diye izliyorum diğer haftalarda sadece 2 kişi çıkıp 1 i gidiyor ya o anı izliyodum o kadar :)
haha evet meltemdi ismi,teşekkürler ismini hatırlayamadık.
bizde ofiste izliyoruz gizli gizli bi ara ciddi muptelasi olmustum ama oyunlar o kadar goze battiki soguduk.
bakalim nolucak..
öfff ezgii baydin
haha evet meltemdi ismi,teşekkürler ismini hatırlayamadık.
yok canım arkadaşı anladım ben,daha perşembe günü ayşegülle gizem desteğimiz ezgiye diyorlardı,ama bugün ne hikmetse ikizler dediler.arkadaşa hak verdim bende öyle düşünüyorum.Ben sizin düşündüklerinizin tam tersiyim..
Final gecesi niye hak yemek istesinler ki o kadar ugrasmışlar yani..
ben herkesin kendi fikri olarak gördüm...
sting desert rose:)Kızlar ezginin yurudugu smdiki şarkıyı bilen var mı?
Tesekkurler tolinsting desert rose:)
Ivana sertin her hafta şekilden şekile girip show yaparak dans etmesi,kendini göstermesi nasıl bir egodur ya? Ayrıca o giydiği berbat ötesi kıyafetiyle utanmadan ikizleri eleştirdi ya pes! Onu jüri diye o koltuğa oturtan kimse Allah ona akıl fikir versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?