hic final havası yoook.. ayni eleme gecesi gibi...
Yok canım ya onun stilettodan ve bootie'den başka bildiği birşey yokfinale o kıyafetle nasıl gelmiş hayret
ben onun zevkli bi kadın olduğunu düşünmüyorum bu kıyafetten sonra
sponsorlarından hazır kombinler giyiyo sürekli
instagramda hep paylaşıyo zaten kıyafeti gönderen kişilerin isimlerini
Herşey beklenir onlardan,bende güvenmiyorum hiç..bu arada önceden ezginin kazandığı haberleri yayılmıştı jüri oylamasında
şimdi bazıları ikizler diyo
acaba çıkan dedikodular yüzünden değiştirmiş olabilirler mi
daha önce ayşegül ve gizemin elenmesiyle ilgili bölümü iki kere çekmişlerdi
bu yarışmaya hiç güvenmiyorum o yüzden
nokta atışıbu arada önceden ezginin kazandığı haberleri yayılmıştı jüri oylamasında
şimdi bazıları ikizler diyo
acaba çıkan dedikodular yüzünden değiştirmiş olabilirler mi
daha önce ayşegül ve gizemin elenmesiyle ilgili bölümü iki kere çekmişlerdi
bu yarışmaya hiç güvenmiyorum o yüzden
benim aklımdan geçenleri tam 12 den vurup yazıyorsunYok canım ya onun stilettodan ve bootie'den başka bildiği birşey yok
Aklın yolu bir kuzucumbenim aklımdan geçenleri tam 12 den vurup yazıyorsun
ama ikizler gerçekten iyi giyiniyorlar,yani sadece birisi iyi birisi kötü değil,çoğunlukla hep iyiydiler,ben hep onları merak ettim ve zevkle izledim.Ikizlerin 2 kisi olması dezavantajdı, simdi bunu avantaja donusturduler cok destek alıyorlar 2 kisi oldukları ıcın su an. Duygusal oyların cogunu kapıyorlar, Aysenur cok az, Ezgi cok az alıyor
yok canım eleştirdiler,saçını beğenmedik daha iyi dümdüz olmalıydı vs...dediler.kaçırdınmı orayıAklın yolu bir kuzucumBide şu ikinci turda ezginin saçları pırasa gibiydi neden onu hiç eleştirmediler bunlar hayret yahu bukadarda torpil oldugu belli edilmez ki arkadaş
Duygusal oy almalarına gerek yok vernas zaten 1.lik ikizlerin hakkı..Ezginin finale kalması bile büyük haksızlık...Ikizlerin 2 kisi olması dezavantajdı, simdi bunu avantaja donusturduler cok destek alıyorlar 2 kisi oldukları ıcın su an. Duygusal oyların cogunu kapıyorlar izleyiciler icin, Aysenur cok az, Ezgi hic almıyor.
O ara mutfaga gittim ben kuzumyok canım eleştirdiler,saçını beğenmedik daha iyi dümdüz olmalıydı vs...dediler.kaçırdınmı orayı
Nurcan iyi idi hep Aycan arada bir iyi idi. Nurcan sırtladı buraya kadar.
Ezgi her zaman ilk 3 de idi favorilerde, 7 hafta birinci oldu tac aldı hafta ıcı, hic en dusuk puanı almadı hafta sonu.
Herkez Ezgi nin finale kalacagını tahmin edıyordu, yanındakilerin kim olacagı belli degildi.
Vernas senin profiline baktım,bu tarz benim sayfası dışında hiç yorumun yok..Ezginin kuzeni falanmısın itiraf et hadi kızmıcazNurcan iyi idi hep Aycan arada bir iyi idi. Nurcan sırtladı buraya kadar.
Ezgi her zaman ilk 3 de idi favorilerde, 7 hafta birinci oldu tac aldı hafta ıcı, hic en dusuk puanı almadı hafta sonu.
Herkez Ezgi nin finale kalacagını tahmin edıyordu, yanındakilerin kim olacagı belli degildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?