Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Yok canım ya onun stilettodan ve bootie'den başka bildiği birşey yok

Herşey beklenir onlardan,bende güvenmiyorum hiç..

nokta atışı
bende sizin gibi düşünüyorum hep,önce ayşegül dediler,baktılar sosyal medyada çok lafı edildi hemen ayşegülü elediler,sonrada ezgi 1.olacak dediler,buda sosyal medyada çalkalanınca yine döndüler,yada hiçbirisi,masus birisi böyle haberler çıkarıp yarışmanın bu kadar konuşulmasını sağlıyor.

Ikizlerin 2 kisi olması dezavantajdı, simdi bunu avantaja donusturduler cok destek alıyorlar 2 kisi oldukları ıcın su an. Duygusal oyların cogunu kapıyorlar izleyiciler icin, Aysenur cok az, Ezgi hic almıyor.

Ikizlerin 2 kisi olması dezavantajdı, simdi bunu avantaja donusturduler cok destek alıyorlar 2 kisi oldukları ıcın su an. Duygusal oyların cogunu kapıyorlar, Aysenur cok az, Ezgi cok az alıyor
ama ikizler gerçekten iyi giyiniyorlar,yani sadece birisi iyi birisi kötü değil,çoğunlukla hep iyiydiler,ben hep onları merak ettim ve zevkle izledim.

Ikizlerin 2 kisi olması dezavantajdı, simdi bunu avantaja donusturduler cok destek alıyorlar 2 kisi oldukları ıcın su an. Duygusal oyların cogunu kapıyorlar izleyiciler icin, Aysenur cok az, Ezgi hic almıyor.
Duygusal oy almalarına gerek yok vernas zaten 1.lik ikizlerin hakkı..Ezginin finale kalması bile büyük haksızlık...

Nurcan iyi idi hep Aycan arada bir iyi idi. Nurcan sırtladı buraya kadar.

Ezgi her zaman ilk 3 de idi favorilerde, 7 hafta birinci oldu tac aldı hafta ıcı, hic en dusuk puanı almadı hafta sonu.
Herkez Ezgi nin finale kalacagını tahmin edıyordu, yanındakilerin kim olacagı belli degildi.

Ancak finalde ilk 13 haftanın performansı dikkate alınmıyor oylamada, o yuzden son hafta ve bizzat Finalde bıraktıgın izlenim cok onemli.

ezginin 7 hafta taç alması ezginin iyi giyindiği anlamına gelmiyor,çok iyi bir torpili olduğu anlamına geliyor.sosyal medyada da herkes bu fikirde zaten,ezgi tarzıyla asla bende bir iz bırakmadı ama ikizler hep farklıydı.

Vernas senin profiline baktım,bu tarz benim sayfası dışında hiç yorumun yok..Ezginin kuzeni falanmısın itiraf et hadi kızmıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…