Bu Tarz Benim Show TV

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39
Tv8 de olan bu tarz benim Aynı isimde bugün show da tekrar başlıyor

Farklı bir jüri ile tutarmı bilmem ama

Yapımcılar isim değişikliği yaparlar diye düşünüyorum

Çok az baktım

Bence tv8 kadar tutmaz

Hem önce başlamış olmanın verdiği avantaj hemde aşinayız jüri üyelerine

Show tvdeki jüriler bana çok değişik eğreti geldi

adında küçük bir değişiklik olsaydı iyiydi..

bunu izledim bugün Chloe yi konuşmasını falan merak ettiğim için
Chloe tatlı biri bence..
juriye başta önyargılıydım ama iyiler bence
Sibel Arna fazlalık geldi ama bana.

Daha ilgi cekici, akiskan ve hizli giris yapan program olmus. Ebru Akel ve Cemil Ipekci formunda Sibel en detayli sert yorum yapan juri gorunumde.
Reklamlari kisa tutmuslar ve gereksiz yerleri kesmisler cok uzamasin diye.
Yarismacilar ilk gunden baslamislar sanki uzun zamandir oradalar gibi aralarinda tartisma ve birbirlerini taniyorlar gibi. Sanki egitim almislar gibi, eger rol yapiyorlarsa cok iyiler.
Jurí ve Yarismacilar daha renkli geldi. Profosyonel bir ekip tutmuslar konsept ve cekimler icin , ayni studyoyu kullanmalari da seyirciye yabancilik cektirmiyor. Ekip degisik olsada Bu Tarz Benim havasini aldim.

Son düzenleme:
cemil ipekçi dışında saçmasapan jüri üyeleri, birbiriyle mahalle kavgası yapan kız çocukları, zevksizliği seçtiği eşten belli olan, Türkçe konuşamadığı gibi orda ne işi var bunun dedirten yabancı bir model, başka programda göbek atarak kendini göstermeye çalışan gereksiz bir gazeteci. Hayatımda izlediğim en saçma yarışmaydı, zaten güzellik yarışması mı tarz yarışması mı anlayamadım 36 beden ajans kızlarının baseninin göbeğinin tartışıldığı iğrenç bir gösteriden başka birşey değil.

dün son anına baktımda buraki yarışmacılar çok çok değişik geldi bana iyi yönde değil

ya bana öyle denk geldi ama hepsi teşhir eder gibi full dekolteydi

Seviyesiz jürileri olan bir program açmışlar. Eee tabii jüriler seviyesiz olunca yarışmacılar kendileri gibi seviyesizler. Sanki jüriler önüne gelenleri yarışmacı seçip yarışmayı başlatmışlar gibi. Herşeyin demiyorum fakat çoğu şeyin orjinali her zaman iyidir. Bu tarz benim orjinal jurileriyle orjinal yarışmacılarıyla çok daha iyi, bir tane fazla aynı yarışma özenti duruyor. Umarım Show tvde yayınlanan bu program kısa zamanda kapanır,saçmasapan programlarla televizyonu meşğul etmezler.

Degisiklik bazen iyidir, ancak her zaman degil. Juri degisikliginden cok kanal degisikligi Bu Tarz Benim e buyuk darbe vurdu.
Eski yarismada final zamani yasananlar o eski juri ve yapim ekibinin eseri degilmiydi. Milleti soguttular kendilerinden. Mahkemelik oldular iki tarafda uzun vadede kaybetti.
Show TV yapmasi gerekeni yapti, kendi yarismasina elbette devam edecek. Yapim ekibi cazip teklif aliyor ve gidiyor sozlesmeyi fes edip. Size tek bir secenek kalıyor yeni ekiple devam etmek.
Ayrica Cemil Ipekci bana gore Nur Yerlitas a gore cok daha iyidir. Nur yerlitas halk tarafindan pek taninmiyordu bu yarisma oncesi. Nur Yerlitas a buyuk bir yagcilik ve asiri övgü yokmu yakın cevresi tarafından dikkat ederseniz. Oda gereksiz komik triplere giriyor ani gelen sohret bas döndürür. Kemal ve Ivana da öyle seyler görmedik.
Birinci Sezon bu juri ile baslasa idi de aynı reytingleri alırdı, ilk sezonu izlettiren bir ilk sezon olusudur birde cok renkli ve kaliteli yarısmacılar olması idi.

Son düzenleme:
Ara arar bakıyorum gözüm takılınca.Show tv de Sibel Arna olmamış.Tv8 e de hangi program geçiş yapsa reytingleri düşüyor. Örnek tabi bu dizi ama Kaçak Gelinler final yapıyor bugün.

Tv8 eskiden haber kanali idi ve geceleri guzel filmler verirdi. El degistirdikten sonra sadece yarisma kanalina donustu ve film leri makasliya makasliya kusa cevirdi Artik hic yabanci aksiyon filmi vermesinler. 13+ diyor saat gece 1 halen karinca oldurme sahneleri ve masada duran icki bardagini gostermemek icin tum sahneyi kesmek nasil bir zeka dir. Ancak cocuklara kotu ornek olacak soytarilik lar civikliklar prime time da diz boyu.
Yeni birsey uretmek yerine copy-paste versiyon lar yada bastir parayi transfer et, sonuc ortada.

Son düzenleme:
Seviyesizlik diz boyu:) hic olmamis bakiyorum gicik oldugum seyleri izlemeyi sevdigimden:) yoksa izlenilcek birsey degil

ay geçenlerde bir baktım bakmaz olaydım. kızlarda edepsizlik,terbiyesizlik,çirkeflik,seviyesizlik hat safhada. valla bu programdan bir halt olmaz
eski program bunun yanında sudan çıkmış ak kaşık gbi kaldı. yarışmacılarıda öyle...

çok doğru bir teşhis olmuş

dün baktım onlar ne ya ne rahatlar sanki yıllardı tv karşısındalar ne edep var ne saygı var

18 yaşında bir kız var sacinin yan tarafı kazılı o nedir yahu o ne çene ne edepsizli pozları falan playboyy soyun deseler hazılralar

olurda bu kadar olmaz

dün ateş dansı yapan biri vardı.yok böyle biri ben jürü olsam bu kadar taviz vermem herkes haddini bilicek

ne rahatlar ya

cemil ipekci pantolunu bir kıza hediye etti kızın lafı şu oldu teşekkürler gece boyu buna dokunucam ıykkkkkkk

nasıl ailelerden geldiler nasıl terbiye aldılar

kanalın oyunuysa da edepsizlik saygısızlık

öncekiler çok ama çok daha iyilerdi.

evet o yabancının ne işi var sözde ivana nın boşluğu olucak ya ama şuda var o yabancı kız ordaki hepsinden daha ağırbaşlı daha terbiyeli duruyor.

diğerleri berbat ötesi iğrençler

ayrıca ebru akeli de hiç begenmedim yarışmacılara bir tuhaf davranıyor.aşalıyor ha orda herkes birbirine saygısız o ayrı

evet o yabancının ne işi var sözde ivana nın boşluğu olucak ya ama şuda var o yabancı kız ordaki hepsinden daha ağırbaşlı daha terbiyeli duruyor.

diğerleri berbat ötesi iğrençler

Nedir bu türk televizyonunun yabancı modelleri popüler yapmaya çalışma çabası, hiç hoşlanmıyorum, o kadın Türkçe konuşamıyor kadının Türkçe lugatında "bence" kelimesinin karşılığı "galiba", dilimizi "ben sevmiyoğğğ, görmek istemiyoğğ" şeklinde konuşması beni irrite ediyor gerçekten, hatta dün bir ara ebru ona "senin bi yüzün düştü chloe kalk bi danset" dedi, kalktı göbek atıyor, öyle reyting yerin dibine batsın, bütün programlarda göbek atan insanları görmekten midem bulandı, gündüz kuşağı bu çocuklar seyrediyor, böyle iğrençliklerin kaldırılması lazım kanaatindeyim, yarışma değil show, kızlar hem çirkef hem çıplak hem de teşhirci, sonra neden materyalist kafayız diyoruz, böyle programlar dayatıldıkça varıcağımız nokta belli zaten. Önceki yarışmayı izlemedim karşılaştırma yapamam ama genel olarak hiç beğenmedim, izlemeyi de düşünmüyorum bence zaman kaybı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…