Bu Tarz Benim Show TV

Ya bakayim dedim neler yazmissiniz..Bugun show tv de ki programa baktim ay bu neeeeee
Seviyesiz,cirkef, kültürsüz, rüküsssssssss, kalitesizzz bu ne yahu acayip rüküsler yaaaaa tv8 de ki bu tarz benim buna on basar
Bu arada juri cok CÂKMA yaaa

Chadou, Sertac Ortac in esi oluyor, Turkceyi yeni ogrenmeye baslamis, yeni baslayan birisi icin fena degil. Ivana 10 yildir turkiyede halen tam konusamiyor. Cemil Ipekci Turkiye nin bir numarasidir, juri olarak da basarili olur.
Yabanci asilli kisilerin turkce ogrenip buralarda dolasmasi faydali birseydir sektor icin, spor da yabanci oyuncular cok seviliyor yerlilerden daha cok Turkiyede, sanatda spordaki kadar olmasada begenilen artislar var. Meryem Uzerli Hurremi oynamaya basladiginda turkcesi cok eksik di, sonra gelistirdi.
Ben Yolanthe Cabau unda (Sneijder in esi) ileride Türk televizyonlarinda oyuncu, sunucu veya juri olabilicegini goruyorum, gecen Beyaz in konugu idi, Turkce konusmaya baslamis.

ay bu çok garipppp biraz baktım da konsepte uygun giyinen yok puanlar çok düşük veriliyor ve istene istediği gibi değiştirebiliyor puanını bülent ersoy ne anlar ya modadan o kırmızılı kızı rezil rüsva etti bülent ersoy yazık serdar ortaç ta karısını görmek için mi çıkmış anlamadım sürekli karım şöyle karıcım böyle , yav tamam biliyoruz karın olduğunu

jüri berbat yarışmacılar çok vasat , tutmazzzzz

bir de o Umut eker i ilk defa orda gördüm ben yazık R ve L yi söyleyemiyormuş eneeemmm cemil ipekçi de en görmeye tahammül edemedğim insanlardan biri o tip ne yaaa

ShowTv de juri yumusak , yarismacilar cok sert. Juri bunlari nasil kontrol edicek sakinlestirecek ileriki haftalar cok zor. Kemal Dogulu burada olsa bunlara hergun firca cekerdi, sinirden deliy donerdi.

Bulent Ersoy a tam Baron muamelesi yapiliyor, abartmislar. Fazla sert davraniyor otekilere gore. Sertac Ortac Chloe nun kocasi zaten, Bulent Ersoy da, Cemil Ipekci nin kocasi gibi durdu.

Reytingler de eleme gecesi ShowTV Bu Tarz Benim, Tv8 i gecmis.

"Bu elbiseleri görmekten kusucam artık" diyen oynak Sibel Arna iticiliği... Köşe yazarıyım diye yırtınan bir kadının "kusucam" kelimesini kullanması iğrenç. Oturduğu yerde o ellerini oynatması sürekli yüzüğünü çevirmesi, Cemil'i ayrı Bülent'i ayrı yalaması ıyyy pis yalaka kadın.

Hem kızlar acayip çirkinler hemde zevksizler
daha izleyipte ah şu ne güzel giyinmiş dediğim kimse olmadı. Zaten hiç birinin adını bilmiyorum

Bugün tesadüfen denk geldide ne kadar zevksiz,sıradan,basit tipler bunlar yaa.Tv 8 deki ne kadar kaliteli bir kez daha anladım.Yani bu program izlenilecek gibi değil

Bu yazdıgınızı gormeden yazdım bende..Kesınlıkle sızın gıbı dusunuyorum .Bu kadar basıt olabılır ancak..

Biri su Nil e soylese, o lensleri cikarsin. Bu kadar cadi gozlu biri daha gormedim.
Ecem erkek kahvelerinde ve discolarda buyumus sanki, cok anormal konusma ve gülme sekli.

James Bond kızının içinden atarlı yurdum kızı çıktı iyi mi ah Hollywood ah kimlere ne hayaller kurduruyorsun

Daha önceki bir yarışmacı Okan Bayülgen`in programında itiraf ettiler bize kavga etmemiz söyleniyordu diye.Yoksa bu kadar hadsiz ve seviyesiz olmaları mümkün mü.

Dün biraz baktım da

Bülent Ersoy programı ele geçirmiş

ben de Bülent Ersoy için baktım
Programı max 2 bölüm izlemişimdir, tüm yarışmacıların karakterini çözdüm
Bülent Ersoy iyi ders verdi, çağırmaları iyi olmuş
Ayrıca Sonja siyahi olduğu için Cemil İpekçi kolaya kaçtığını söyledi, haksızlık etti gibi
izledin mi bilmiyorum ama

Sonja yerine Aygün'ün elenmesi gerekirdi şahsi fikrim. Ortalığı yeterince birbirine kattı hatun

Tv 8 in kızları çok daha kaliteli. Hem giyim anlamında hem de tartıştıkları konular bakımından.

Juri de özellikle cumartesi günleri kıyafetten çok kişiliğe göre oylama yapıyor.

Neden bilmem show tv deki bana çok soğuk geliyo, hem jurii,hem yarışmacılaar, hem stüdyoda aynı olmasına rağmen ne bileyim sanki kamera yok orda öyle kendi kendilerine yarışıyo gibiler

Nasil saçma nasıl seviyesiz bir program bu yarismacilari daha seviyesiz hele saçma sapan giysilerle çıkıp bide tarz olmaya çalışıyorlar ya deli oluyorum eleştiri yapmayı bilmeyen sürekli bağırıp çağıran tipler sadece sinir bozuyor hele o idil denen kız sürekli millete hakaret edip duruyor hee bide instagram da fanları var onların o yorumları akıllara zarar şu insanları izlemeyin ya ve genç kızlar da ozenmesinler bu zirvaliklara tarz olacağız diye yok böyle bir tarz çünkü

Kanali degistirdim, birden Serpil in giydigi kiyafet arkada direk gozume carpti, dejavu oldum.
Ezgi Baylar onu giymisti ilk sezon. Cok guzel kiyafet ama kimsenin aklina gelmedimi onceki sezon giyildigi? Sonra tarz oyu almis ancak birinin yinede daha once giyildigini hatirlatmasi gerekirdi.

9 Aralik, Ezgi : www.youtube.com/watch?v=a1W0omY-_Nw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…