Bu temizlik bu kadar mı önemli ya?

Çocuk olmayınca haftada 1 temizlik yeterli oluyor, kendimden biliyorum. Sonuçta ev pislenmiyor, evde 2 yetişkin var ve bütün gün boş. O ev ne kadar kirlenebilir ki 1 haftada?Ayrıca siz de canınızın kıymetini bilin. Yaşlanınca fıtık, diz ağrıları uğraşırsınız.
aslinda fitik ve diz agrilari hareketsizlikden oluyor.kendim adina soyledim.temizlik hastasida degilim.ama haftada 2cok az.pencere aciypruz ev toz oluyor.toza karsi alerjim var bide.

ilk gebeligimde aynen sizin gibiydim.pek fazla ev isi falan yaapmazdim.hicbir problemim yokken zehir ettim o ayi kendime.ve sonuc ne oldu? 25kilo belkide fazlasiyla zor dogum gecirdim.bu kez insallah daha hareketli olucam hem kolaay dogum olur hem fazla kilo almam.pozitif olmak gerek)

Bende şuan şaşırdım yani bizim evde hergün banyo yapılır . Banyo kirlenmesin diye banyoyu önce yapmak filan ben şuan şoktayım
Ay neden şoktasın ya bayansosyete. Bizde banyo temiz kalsın diye haftada bir yıkanıyoruz demedik zaten. Pazartesi öğlen yıkanacağıma pazar akşamı kızımı da yıkıyoruz kendimde yıkanıyorum en azından bir iki gün temiz kalıyor. Senin gibi hergün duş almıyoruz diye bu kadar trans olma

valla böle sistematik şekilde banyo yapmalar falan :KK57:
şoktatayım diyorsun yani. Dikkat edersen genelde demişim evet benim evde herşeyim sistemlidir.he bu arada pazar günü değil pazartesi banyo yaptım bu sefer :halay:lanet olsun sistemi bozdum

Ay neden şoktasın ya bayansosyete. Bizde banyo temiz kalsın diye haftada bir yıkanıyoruz demedik zaten. Pazartesi öğlen yıkanacağıma pazar akşamı kızımı da yıkıyoruz kendimde yıkanıyorum en azından bir iki gün temiz kalıyor. Senin gibi hergün duş almıyoruz diye bu kadar trans olma
Üslubunuz ne kadar çirkin böyle :işsiz:

Gözle görülebilecek kadar bir sorun var demek ki evde ki bana göre haftada bir toz almak az yani cam falan açılıyor sürekli toz oluyor haftada bir süpürüyorsunuz ama illa yere birşeyler dökülüyor saç, mutfakta kırıntı vs. Bir de el süpürgesi alın elektrikli onunla süpürün gerekli olduğunda hem hafif daha az yorucu oluyor. Zaten öncesinden de varmış sizde. Erken yatın, sebze meyve kuruyemiş tüketin. Bakın şimdide yetemiyorsunuz çocuk olunca nasıl idare edeceksiniz kursta sabahtan akşama kadar değildir hergün herhalde. 2 çocuğu olup evini yemeğini idare ediyor insanlar bir düzen oturtmalısınız eşinizden de yardım isteyin

Çocuk olmayınca haftada 1 temizlik yeterli oluyor, kendimden biliyorum. Sonuçta ev pislenmiyor, evde 2 yetişkin var ve bütün gün boş. O ev ne kadar kirlenebilir ki 1 haftada?Ayrıca siz de canınızın kıymetini bilin. Yaşlanınca fıtık, diz ağrıları uğraşırsınız.
ayy bende öyleyim ama bu kk da ne zaman bu tarz bir konu açılsa kendimi iğrenç pisliğin teki gibi hissediyorum:KK70:

bende banyo yu yıkar öyle temiz temiz yaparım:KK70:
Hahah ben küçük banyoyu kullanıyorum o yüzden 2 dk da hallediyorum 2 günde bir oluyor bu iş . Eşim şuan evde Yok 10 gün kadar yanlızım yine aynı rutin devam ediyor. Bazılarına anlam veremiyorum :dondurma:

Bir yerde okumustum... Adamin esi temizlik yapmadigi zamanlar tozlu olan alanlara parmagiyla seni seviyorum yazarmis ki esi evin tozlu oldugunu anlasin...
Evet bazi erkeklere gore temizlik sart olabiliyo ablam iki dusuk yaptiydi ama enistem tozlu evden tiksinip sevmedigi icin o haliyle kalkar evi silerdi iki gunde bir ...:KK200:goreceli bir durum buda:110:

Bir yerde okumustum... Adamin esi temizlik yapmadigi zamanlar tozlu olan alanlara parmagiyla seni seviyorum yazarmis ki esi evin tozlu oldugunu anlasin...
Evet bazi erkeklere gore temizlik sart olabiliyo ablam iki dusuk yaptiydi ama enistem tozlu evden tiksinip sevmedigi icin o haliyle kalkar evi silerdi iki gunde bir ...:KK200:goreceli bir durum buda:110:
Ahahah benim herif yaptı geçende bunu.
Aspiratorun üstüne kalp çizip adımı yazmıs. :) temizlik yap mi diyormuş yani? Ben de ne romantik deyip 3 gün daha dokunmadıydim. :)))

su an gorev geregi yurt disindayiz ve burada yardimci kadin bulmak, calistirmak sikintili.
ben turk kadin istedigim icin, onlar da kacak calistiklari icin fiyatlari yuksek. anca 15 gunde bir aliyoruz. buyuk temizlik dolayisiyla kadin tarafindan 15 gunde bir yapiliyor.

ANCAK,

Her gun evi supurge yapiyorum. tuvalete asit, lavabolara camasir suyu dokuyorum.

esinizin tavri nahos olabilir ama ben kusura bakmayin sizi hatali buldum.

evlilik kadin ve erkege bir takim sorumluluklar yukler. siz su an calismiyorsaniz ve aile icerisinde esiniz disarida, siz de evde olmak kaydiyla bir hayat ortakligi kurduysaniz, yerine getirmekle yukumlu oldugunuz seyler var.

ben size bu satirlari annesinin evinde yatagini dahi topmaladan yetistirilen bir kadin olarak yaziyorum. kocasinin hizmetcisi ruhlu biri olarak degil. bunu da bilhare belirtmek isterim.

Liona Esposito Liona Esposito

Bana göre haftada 1 silip süpürmek çok abarti . Saçdan kıldan nefret ederim. Saçlarımı tarayacaksam ya banyoda tararim toplar temizlerim yada önüme bi bez açar tarar bezi de çırpıp makineye atarim . Ayrica son 3 aya kadar her gün süpürür siler toz alirdim . Simdi en fazla 2 gün dayaniyorum süpürmeden. Oda 1 günü evde yoksam . Dün aksam temizlik yaptim saçlari dökülmüş eşimin ister istemez huzursuz oturuyorum içim içimi kemiriyo bugün bu saatten sonra supurmemek icin ki tum gün evde degildim..bazen her gün yaparim temizligi. Tuvalet banyo her.gun temizlerim 2 haftada 1 cam silerim mutfak dolaplarında gözüme çarptıkça silerim. Koltuklarida camlarla birlikte silerdim artik sk sk silmiyorum. Hamilesiniz evet.anliyorum ama.ben sizin kadar rahat.olamazdim hicbir zamanda anlamadim haftada 1 süpürüp silmeyi . Cam pencere kapi dip köşe dolap icleri en fazla 3 4 saat icinde bitiyor.buda zaten ayda 1 yada 2 3 haftada1 olan bi durum .aksam cikarin supurgeyi verin esinizim eline.guzelce de konusun sizde viledayla arkasindan silin hemen.toz alin rahatca oturun.

Üç gün temizlik yaparım, her gün süpürürüm diyenler gerçekten ciddi mi??? Bunları yapabilenin işi gücü, sosyal hayatı var mı??? Cidden soruyorum çünkü asla böyle bir tempoya yetişemem
Ben varım kız:) her gün sil süpür 12 ye kadar akşam yemeğine kadar yaparım çocukları okula bırakıp 3 4 saat bana kalıyor onları okuldan alınca park oyun boyama derken 9 da yatarlar kalan zaman yine benim insan alışıyor ve zevkle yapıyor:) yıpratmıyor yani temizlik

Back
X