Erkek İnfertilitesi BU TOPIK OLMESIN

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Zerrinb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
146
73
48
32
arkadaslar onlarca çeşit takviye var biz impryl kullanıyoruz ama baska takviyede almak istiyoruz promortil men içeriği en zengin takviye gibi geldi kullanan varmi veya hangi takviyeler ile nereden nereye geldiniz anlatırmısınız lütfen herkes faydalansın yazandan aktif olan üyenin 1000 katı okuyan gizlice takip edenler var lütfen duyarlı olalım 2 3 dk ayırıp üşenmeden takviyelerimizi ve sonucları yazalim

Ilk yazı yine benden gelsin impryl 1 ay kullanım sonucu sperm hızı 0 dan 28 e morfoloji 0 dan 5 e yükseldi bu arada sigara bırakıldı 1 ay impryl kullandı

Valla kuzum nasıl başardık bilmiyorum ama biz promen artmed klomen keci boynuzu kullanıp 8 milyonluk sayısı 5 milyona dusurduk

Sayiya pek takılma cunki cok oynuyor bizim 78 milyondu takviye aldik 12 milyona düştü doktor sayıya takılma 10 gun sonra ver baska rakam çıkar dedi

Biz hem eşim hem ben promotil kullanıyoruz ben woman ini eşim men olanı kullanıyor eşim azosperm elongo iki aşamasındayız eşim celalettin peruda tedavide biz ekstra takviye olsun diye kullanıyoruz ama işe yararsa tekrar yazarım bu tarz takviyelerin etkili olması için en az 3 ay kullanılmalı

Allahım yardımcınız olsun umarım tüp bebek için gerekli materyaller bulunur

biz 3 ay promen k kullandık ve hiç bir sonuç alamadık

Sayiya pek takılma cunki cok oynuyor bizim 78 milyondu takviye aldik 12 milyona düştü doktor sayıya takılma 10 gun sonra ver baska rakam çıkar dedi
Şnsallah canım tek dileğim tüp bebek icin güzel spermler cıksın suan sperm kalitesi icin progeny M kullanıyoruz tedaviye kadar kullanıcaz

3 aydır bunları kullanıyoruz bu ay sonu kontrolümüz var

Eklentiler

• 15890311114325061467859030764834.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 487
Biz proxeed plus kullanıyoruz yanında keciboynuzu pekmezi içiyor bende proxy women kullanıyorum ama şu olaylardan dolayı test yaptırmaya gidemedik en son morfoloji %2 ileri hızlı hareketlilik %33 bende sorun yok bakalım inşallah ise yarar . Geçen ay aşılama oldum tutmadı bayramdan sonra tekrar aşılama yaptırmayı dusunuyoruz

Biz proxeed plus tan fayda görmüştük 1 buçuk ayda bile etki etmişti .Ama gerçekten aylık 450 liraya tekabül ediyor çok pahalı .Yanlış ilaç kullanımı sonucu tekrar düştü sayımız .Şimdi yeniden başladık aynı özellikte başka takviyelerde var ama mecbur proxeed alıyoruz bizde işe yaradığı için

Canım sayıniz hareketiniz kacken kaç oldu

Canım sayıniz hareketiniz kacken kaç oldu
BiZim ilk balta hiç yok gibiydi nerdeyse bi kaç adet yazıyordu sonra takviyelerle 600 bin yüzde 5 hareket oldu zaten bizim her türlü tüp bebek ye biraz sperm artırmaya çalışıyoruz ama sadece proxeed plus kullanmadık canım biz ek olarak başka takviyeler de kullandı eşim

Allah çabalarınızın karşılığını verir inşallah kucağınız bos kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…