Allahım yardımcınız olsun umarım tüp bebek için gerekli materyaller bulunurBiz hem eşim hem ben promotil kullanıyoruz ben woman ini eşim men olanı kullanıyor eşim azosperm elongo iki aşamasındayız eşim celalettin peruda tedavide biz ekstra takviye olsun diye kullanıyoruz ama işe yararsa tekrar yazarım bu tarz takviyelerin etkili olması için en az 3 ay kullanılmalı
Şnsallah canım tek dileğim tüp bebek icin güzel spermler cıksın suan sperm kalitesi icin progeny M kullanıyoruz tedaviye kadar kullanıcazSayiya pek takılma cunki cok oynuyor bizim 78 milyondu takviye aldik 12 milyona düştü doktor sayıya takılma 10 gun sonra ver baska rakam çıkar dedi
Canım sayıniz hareketiniz kacken kaç olduBiz proxeed plus tan fayda görmüştük 1 buçuk ayda bile etki etmişti .Ama gerçekten aylık 450 liraya tekabül ediyor çok pahalı .Yanlış ilaç kullanımı sonucu tekrar düştü sayımız .Şimdi yeniden başladık aynı özellikte başka takviyelerde var ama mecbur proxeed alıyoruz bizde işe yaradığı için
BiZim ilk balta hiç yok gibiydi nerdeyse bi kaç adet yazıyordu sonra takviyelerle 600 bin yüzde 5 hareket oldu zaten bizim her türlü tüp bebek ye biraz sperm artırmaya çalışıyoruz ama sadece proxeed plus kullanmadık canım biz ek olarak başka takviyeler de kullandı eşimCanım sayıniz hareketiniz kacken kaç oldu
Allah çabalarınızın karşılığını verir inşallah kucağınız bos kalmasınBiZim ilk balta hiç yok gibiydi nerdeyse bi kaç adet yazıyordu sonra takviyelerle 600 bin yüzde 5 hareket oldu zaten bizim her türlü tüp bebek ye biraz sperm artırmaya çalışıyoruz ama sadece proxeed plus kullanmadık canım biz ek olarak başka takviyeler de kullandı eşim
İnşallah faydasını görürsünüz canım. Sen hamile kalırsam kendim kalmış kadar sevinirim3 aydır bunları kullanıyoruz bu ay sonu kontrolümüz var
Canm tşk ederimİnşallah faydasını görürsünüz canım. Sen hamile kalırsam kendim kalmış kadar sevinirim
Canım sayı hız kaç ken kaç olduBizde promen k kullandik 1 ay 3. Ay sonucu sayi hiz artti morfoloji 1 den 3 e yukseldi hala devam ediyoruz yakin zaman da tekrar test verecegiz
toplam sayı 21 den 93 hız da 21 den 38 e çıktı. Kaan aydos da tedavi görüyoruz şu an promen k yanında klomen de kullanıyorCanım sayı hız kaç ken kaç oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?