Iyi yapmışsınız doktora giderek canım spermlerin kendini toparlaması ancak 6 ayda falan olur biz vakit kaybettik ne yazik ki2 aydır biz daha yeniyiz
zerrin kuzum maşallah değerlerinize ne diyimBak canım bizim hareket 0 morfoloji 0 di 3 ay sigarayı bıraktı elektironik sigara içti tutunu bıraktı 1 ay impryl kullandı hareket 0 dan 28 e morfoloji 0 dan 5 e yükseldi var gel gerisini sen düşün
Kuzum doktorda aynısını dedi ilacın etkisi 3 aydan sonra belli olur dedi bu sigarayı bırakınca çıkan değer dedi kaldiki 3 ayda bu hale geldi bakalim 1 sene sonra neler olacakzerrin kuzum maşallah değerlerinize ne diyim
biz 1 yıldır uğraşıyoruz banamısın demedi.. aksine morfoloji düştü
bizde 3 aydır işte imprly bulunduğu ilacı kullanıyoruz.. bakalım sonuç ne olcak bu ay sonu
sanırım senin eşini sigara etkilemiş ve düzelmiş.. bizde sigarada yok
aynen.. bence spermlerde gerçek sorun olsa birden böyle yükselmezdiKuzum doktorda aynısını dedi ilacın etkisi 3 aydan sonra belli olur dedi bu sigarayı bırakınca çıkan değer dedi kaldiki 3 ayda bu hale geldi bakalim 1 sene sonra neler olacak
Hipolu derken hormonları düşükmüydü yüksekmiydiArkadaşlar merhaba Hepimize sağlıklı günler dilerim güzel haberler alalım inşallah size danışmak istediğim bir nokta var yardımcı olursanız sevinirim
Benim eşim hıpolu azospermi yaklaşık 2 yıldır tedavi alıyoruz ,dna hasarı yok ,kromozom testi yaptırdık sorun yok ,ınhıbın b testi yaptırdık güzel cıktı sonucu bunların dışında önemli olan test var mı yaptırmamız gereken
Beyin ameliyatı sonrası ılaçlar tedavı sonrası hormonlar düşmüş azosperme dönüşmüşHipolu derken hormonları düşükmüydü yüksekmiydi
o zaman sakın tese olmayın hormonlar düzelince sperm çıkacaktır kimde tedavi görüyorsunuz bir de ilaçlarınız nedirBeyin ameliyatı sonrası ılaçlar tedavı sonrası hormonlar düşmüş azosperme dönüşmüş
İnşallah canım o günleri görürürüz hepimizo zaman sakın tese olmayın hormonlar düzelince sperm çıkacaktır kimde tedavi görüyorsunuz bir de ilaçlarınız nedir
Sperm testi ne durumda bizde celalettin peruda 2 yıl oldu tedavideyiz benim eşimde hipo hipo ekstradan azfd sy153 delasyonu var bizim sperm çıkışı ondan gecikti elongo 2 yi gördük en sonİnşallah canım o günleri görürürüz hepimiz1.5yıl endokrin doktoruyla tedavi aldık 7 aydırda celalettin peruda tedavi alıyoruz ,önden eksik kalan testım varsa tamamlayayım diyorum
Tez vakitte şifa bulalım inşallah ,en son ocakta yaptırdık sperm testi,testte spermatosit yazıyordu sperm öncesi hücre demek dedilerSperm testi ne durumda bizde celalettin peruda 2 yıl oldu tedavideyiz benim eşimde hipo hipo ekstradan azfd sy153 delasyonu var bizim sperm çıkışı ondan gecikti elongo 2 yi gördük en son
daha yolunuz var acele etmeyin tese için 1-2 seneyi gözden çıkarın celalettin hocanın tedavisinde sonuca ulaşacagız ama biraz uzun sürüyor çünkü eskiden pregnly diye ilaç vardı o hipolu hastalar için sperm çıkışının daha kısa sürede olmasını saglıyordu şimdi üretilmiyor o nedenle ovitrelle ,merional,fostimon gibi ilaçlar ile tedavi süresi uzuyorTez vakitte şifa bulalım inşallah ,en son ocakta yaptırdık sperm testi,testte spermatosit yazıyordu sperm öncesi hücre demek dediler
Merıonal ve ovıtral kullanıyoruz ,diğer testler iyi çıkınca dna hasarı ınhıbın b,l delesyon acaba daha mı erken olur dedımdaha yolunuz var acele etmeyin tese için 1-2 seneyi gözden çıkarın celalettin hocanın tedavisinde sonuca ulaşacagız ama biraz uzun sürüyor çünkü eskiden pregnly diye ilaç vardı o hipolu hastalar için sperm çıkışının daha kısa sürede olmasını saglıyordu şimdi üretilmiyor o nedenle ovitrelle ,merional,fostimon gibi ilaçlar ile tedavi süresi uzuyor
Olabilir bizim genetikte de sıkıntı oldugu için tedavi uzun sürüyor ama eninde sonunda o spermler çıkacak o tüp bebek yapılacak ve biz anne olacagızMerıonal ve ovıtral kullanıyoruz ,diğer testler iyi çıkınca dna hasarı ınhıbın b,l delesyon acaba daha mı erken olur dedım
Tabiki o güzel günleri görücez ,hepımıze şifa diliyorumOlabilir bizim genetikte de sıkıntı oldugu için tedavi uzun sürüyor ama eninde sonunda o spermler çıkacak o tüp bebek yapılacak ve biz anne olacagız
Merhabatoplam sayı 21 den 93 hız da 21 den 38 e çıktı. Kaan aydos da tedavi görüyoruz şu an promen k yanında klomen de kullanıyor
Kendisinin istedigi labarotuvara yönlendiriyorMerhaba
ilk muayenede testleri dışarıdaki labroyuvarda mı yaptırmanızı istiyor gidince orada hepsi yapılıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?