teşekkür ederim canım bol paça pantolon ve üstüne ceket olan kombin çok hoşuma gitti, elbise ve eteklerde çok güzel ancak benim için çok abartı kaçar ama pantolonlu olanlar aklımdateşekkür ederim çok
Lacivert kısa tulumum Eki Görüntüle 747573 Eki Görüntüle 747574
ayakkabılar nereden öğrenebilir miyim
peki hangi sezon?
çok güzelmiş canım güle güle güle kullan
Canım geçen sene eylül ekim gibiydi sanırım tam hatırlamıyorum ama o aralar olması gerekli. 20 tl ye düşmüştü fiyatı. Teşekkür ederim.
canımm yaa ne kadar fransız kalmışım foruma
evlilik topiğinden çıkamamışım
bende eklemeye çalışcam bişilerrhep destek,tam destekk
Beetlee kombinlerin çok güzel bayıldım. Gülsüm ,senin kombinler çok sıradan geldi bana nedense.Basit duruyor çoğu
canm kombinin harika olmuş yaa.yenı aldıgım bluzumle en güzel uyan kombin
canm kombinin harika olmuş yaa.
baya beğendim. güle güle kullan. sen zaten çuval giyin bebek gibisin ki önemli olan kombin değil senin güzelliğin git özel tasarım dünya çapında derce almış kıyafet giyin fizik tip filan olmayınca da olmuyo işte.
tarzın tarzım bi tanem
ayakkabıların çok güzel bu aralar taktım bu ayakkabı modellerine. çok zarifsin maşallah.
aaaayyy cnaım benım çok teşekkür ederim yaaa bitanesin valla
bende ayakkabılarına bayıldım
Teşekkür ederim canım benimmayakkabıların çok güzel bu aralar taktım bu ayakkabı modellerine. çok zarifsin maşallah.
bunlarda kıslık kombın cok sevıyorum bebe yaka sırtı acık bluzmu tabı kahve topuklu botlarla hemen hemen butun cantalarımlada uydurabılıourm krem yandan cantam vardı bulamıyorum en cok taktıgım canta o
bunu cok begendımmm tam benlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?