Bu topikde bizim gardropdakilerle yaptığımız kombinler olsun..

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canım

peki hangi sezon?
çok güzelmiş canım güle güle güle kullan

yenı aldıgım bluzumle en güzel uyan kombin

Eklentiler

• $20130819_205642.webp
    7 KB · Görüntüleme: 76
  • $20130702_163726.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 106
  • $20130819_205630.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 70
canımm yaa ne kadar fransız kalmışım foruma
evlilik topiğinden çıkamamışım
bende eklemeye çalışcam bişilerr hep destek,tam destekk

Ben burayı yeni keşfettim daha bilseydim ohoo Dün akşam giydiklerimi paylaşıcam en sevdiğim kombinlerimden.. Kıyafetlerimi çekmedim kendimi koyuyorum bende bir dahakine formata uygun davranıcam

Beetlee kombinlerin çok güzel bayıldım. Gülsüm ,senin kombinler çok sıradan geldi bana nedense.Basit duruyor çoğu

Beetlee kombinlerin çok güzel bayıldım. Gülsüm ,senin kombinler çok sıradan geldi bana nedense.Basit duruyor çoğu

giyim tarzım böle o yüzdendr zevkler işte
ayrıca adım gülsemin

Son düzenleme:
Ben burayı yeni keşfettim daha bilseydim ohoo Dün akşam giydiklerimi paylaşıcam en sevdiğim kombinlerimden.. Kıyafetlerimi çekmedim kendimi koyuyorum bende bir dahakine formata uygun davranıcam

herzamn beklerim zanım
çok şeker hem spor hem klasik giyilir fiziğinde güzel olunca
sorun degıl üzerındede çeker koyarsın canım nasıl istersen

yenı aldıgım bluzumle en güzel uyan kombin
canm kombinin harika olmuş yaa.
baya beğendim. güle güle kullan. sen zaten çuval giyin bebek gibisin ki önemli olan kombin değil senin güzelliğin git özel tasarım dünya çapında derce almış kıyafet giyin fizik tip filan olmayınca da olmuyo işte.
tarzın tarzım bi tanem

ayakkabıların çok güzel bu aralar taktım bu ayakkabı modellerine. çok zarifsin maşallah.

aaaayyy cnaım benım çok teşekkür ederim yaaa bitanesin valla
bende ayakkabılarına bayıldım

Son düzenleme:

canım ayakkabılarına bitttiiimmm
bir çift bulup hemen almıştım,başka arıyorum arıyorum bulamıyorumm, 100 çift olsa bıkmadan giyeceğim tek ayakkabı modeli sanırımm

---
maşallah diyelim nazar değip bişi olmasınlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…