Bu topikde bizim gardropdakilerle yaptığımız kombinler olsun..

bunu enıstem ınternetten almıştı hem topukluyla hem de babtle kullanıyorum bıraz kısa gelıyor sevgılım ızın verdıgı sürece gıyıyorum

canmmmm bu da hoş aslında babet ilee boyun kaçtı canm senin

selam kızlar yiki gördüm bu topiği artık bende koymaya baçlarım şimdi işteyim eve gidnce veyada yarın artık

evettt şimdi koyuyorumm bi kaç kombinn. ama telefondan çekiyorum biraz hatta bayaa karanlık olabilirrr

buu elbislerim dantelli olanı sözümde giyindim askılı olanı hoşuma gitmişti almıştımm.
bu ayakkabıbide düz önü açık süetim var ya süet çok yakışıo bana hep kullanırımm.
çantamı bulamadım zaten 2 tane şık var gerisi spor çanta D
siyah oldukları için her renk takıyı kullanabiliyorumm

ayağımdaki lacivert süet ayakkabımm. tanışmada böle giyinmiştiiim

bu bluzu ben yaptım biyerde beğenmiştim ama baktımm pahalı bide sadece tül yanii ucuz kumaş. aldım kumaşımı zaten pullu 50 krş daha bi sürü de var pulumm. kendim yaptımm. tayt ile çok şeker oluyo. ama ayakkabılarımın 36 numarasını bulamadım bazıları 37 hatta siyah süet 38 ve hiç kalmamıştı diye büyük numara aldım çok zorladı benii ayağımdan çıktı durdu

bence tek tek giyineyim daha rahat görünürr. kendimi çekerimm

Eki Görüntüle 759901 Eki Görüntüle 759902

Eki Görüntüle 759903
ayağımdaki lacivert süet ayakkabımm. tanışmada böle giyinmiştiiim

Canim hepsi cok guzrl tanismada giyindigine bende bayildim gomlegin rengi mukemmel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…