bence tek tek giyineyim daha rahat görünürr. kendimi çekerimm
Canim hepsi cok guzrl tanismada giyindigine bende bayildim gomlegin rengi mukemmel
sağol canm sabah ışıkda çekerim kendimii baktım o kadar çok ki ne nerde bulamadım çantalar. karar verdim her gün bi tane koysam süperr olur
bencede hatta dısatı çıkarken ne goydın o gun onuda çekıp koyabılırsın harıka olur
süper olur harbi özellikle okul açılınca daha iyi olurr. hergün bişey giyerm. bide canm bu benm tayt farklı yeni keşfettim. her renginden istiyorum ama koyu renkler. o kadar tatlı ki. rahat hem spor hem şık
canım net görünmüyokı cok göremdım taytı bende merak ettım ama elbıselerı gördum bıtek:26:
Eki Görüntüle 760137 Eki Görüntüle 760136 Eki Görüntüle 760138 Eki Görüntüle 760139 Eki Görüntüle 760140 Eki Görüntüle 760141
bu arada çok alakasız giyindiğimi fark ettim :)
hayır ben hepsıne bayıldım canım tesetturlumusun ya topuklu sveıyorsun galıba sıyah beyaz gölegıne yesıl tunıge bıde saks mavısı elbıseye bayıldımmm
sağol canım evet tesettürlüyüm ama bizde kadınlar kendi aralarında böyle daha şıkır şıkır açık kombinler yapmayı severler onun için benim kombinlerim de öyle ortaya karışık biraz :) topuk vazgeçilmezim
HEPSİ GÜZEL CANIM GÜLE GÜLE GIYIN HER ZAMAN BEKLERIM PAYLASIMLARINI
Resımler garıp olabılır kusura bakmayın artık telden cekıyorum .
Bu benım en sevdıgım gunluk kombınım altımdakı salvar tıpı pantolonuma bayılıyorum ınanılmaz rahat terletmıyorda ustelık pazardan 5 tl ye almıstım
Benım severek begenerek 10 tl ye aldıgım etegım bıraz dar oluyor ama sevıyorum yınede ve onunla kombın ettıgım tişört ile babetlerım
Buda yıne gunluk hayatta yaptıgım kot kombını
Etek bluz kombınım
Tayt tunık kombınlerım
----- Bunların rengı bı tuhaf cıkmıs ama normalde yesıl ıkısıde
Rengarenk badylerımın bır kacı
ıcıne ınce askılı badylerle gıydıgım transparanlarımın bı kacı
Kamuflaj seklındekı tayt pantolonum ve ustune gıydıgım asker yesılı bady'm
Caprı sort ve kotlarımın bı kacı
Yarimin bana hedıyesı nıke esofman takımım
ve yıne onun hedıyesı Antalyaspor formam
Elbiselerimin bazıları
Yuksek bel etegımden bıtanesı dıgerlerını bulamadım
Ceketlerımden bazıları
Bayıla bayıla aldıgım montum . buna benzer mont varsa oralarda kısın kesın alın derım hem sıcacık tutuyor hem su gecırmıyor yanı en azından benımkı oyle
Ayakkabılarımın sadece bı kısmı
Ev ayakkabılarımdan bı kacı
Tam bır canta asıgıyım asla doymuyorum cantaya bunlarda cantalarımın sadece ceyregının ceyregı
Patenım
Cuzdanlarım
Gozluklerım bıkac tane daha varda bulamadım
Bunlarda yarimin bana hedıye ettıgı ayıcıkların bazıları
Kızlar moda tasarımcısı olduguma bakmayın ustume yakısan neyse onu gıyerım ılle moda dıye kıyafete tonla para dokmemama bunlarda dolabımın yarısı bıle degıl en azından cok para vermıyorum ındırımı takıp edıyorum ve arada pazara gıdıyorum Ustumdeykende cekerım fotolar .
Eki Görüntüle 760137 Eki Görüntüle 760136 Eki Görüntüle 760138 Eki Görüntüle 760139 Eki Görüntüle 760140 Eki Görüntüle 760141
bu arada çok alakasız giyindiğimi fark ettim :)
kızlar bana biraz fikir verir misiniz acaba, hafif klasik giyinmek için tercihler nasıl olmalı?yani kumaş pantolon değilde daha çok dar kesin pantolonlar oluyor ya hani kumaş gibi o tür şeyler giymek istiyorum üstüne nasıl şeyler giymeliyim?yeni klasik giymeye başlamış biri için gardolabunda olması gerekenleri söyleyebilir misiniz:26:
bu arada üşenmeden baktım 14 sayfayada ve hepinizi pek beğendim ne kadar güzel kombinler yapmışsınız:)hele bir kişi varki ismine bakamadım pek maharetli ayol kendisi bluz yapıyor sonra kolye yapıyor onlarıda çok beğendim
canım sana yardımcı olurum elbette ama bunu kendı isteğinlemı giyeceksın yanı ortama göre kıyafet bakıcam çunku sana iş için mı yoksa normalde yarı klasık yarı spor mu tarzın o şekıldemı gıyeceksın ??
iş için canım, sade şıklıktan yanayım onuda belirteyim:)merakla bekliyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?