• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu topikte sadece aşırı kıskanç bayanlar toplansın

Aslında çok kıskanırım onu.
Ona da kendime de güvenim sonsuz.
Onun asla kimseye gözünün ucuyla bakmayacağını bilirim.
Benimle değil de başkasıyla olmayı aklından geçireceğini de asla düşünmem.
Ama kıskanırım işte.
Hatta annesinden babasından kardeşinden bile.
O ise her kıskançlığımı çok iyi anlar ve dikkat eder.
O dikkat ettikçe benim kıskançlığım da azalmaya başlar.
Ya da kıskanacak bir şey kalmaz bilmiyorum.
Ama ilgisi biraz başka yere kaysın olay olurr :17::17:

işte benim eşim böyle değil kıskandığımı bile bile aksine sürekli kıskandıracak şeyler yapıyor yapmasa bile beni kıskandıracak bir olay anlatıyor halbuki gerçekte öyle bir olay yokmuş beni kızdırmak için söylüyormuş ama bende kızıyorum çünkü çok gerçekçi anlatıyo şaka mı gerçek mi anlaşılmıyo sonra da kavga çıkıyo şaka yapmıştım diyo kafanda var mı senin diyorum o zaman niye beni huzursuz ediyorsun sonra da benimle olmayan bişey için kavga edip mutluluumuz bozuyosun diyorum ama malesef anlamıyo:43:

işte benim eşim böyle değil kıskandığımı bile bile aksine sürekli kıskandıracak şeyler yapıyor yapmasa bile beni kıskandıracak bir olay anlatıyor halbuki gerçekte öyle bir olay yokmuş beni kızdırmak için söylüyormuş ama bende kızıyorum çünkü çok gerçekçi anlatıyo şaka mı gerçek mi anlaşılmıyo sonra da kavga çıkıyo şaka yapmıştım diyo kafanda var mı senin diyorum o zaman niye beni huzursuz ediyorsun sonra da benimle olmayan bişey için kavga edip mutluluumuz bozuyosun diyorum ama malesef anlamıyo:43:

Muhtemelen ben de aynısını yapardım o şekilde olsa.
O yüzden seni anlıyorum.
Bir süre hiç belli etmemeye dayanabilir misin acaba kıskandığını ?
Rahatsız olduğunu zannetmiyorum şimdiye kadar hiç ama bir deneyeyim kıskanmıyor gibi olsam ne yapacak diye.
2 saat sonra sen beni niye kıskanmıyorsun yaa diye sitem ediyordu.
Tabi o sırada kıskandırmak için neler söylemedii :1:

konu sahibini küçücükken kapatmışlar,açıklarıda nasıl anlattılarsa potansiyel ...... olarak görüyor ve her konusunda kocasını açıklardan aşırı derecede kıskanıyor:51:

Evet konu sahibinin ağzında hep bir "açık" sözcüğü..acaba kendisi de "açık" bir bayan olsaydı kıskançlık durumu nasıl olurdu?

Konu sahibi sürekli açık saçık kadınlar diyor takıntılı herhalde açıklara ..

Her başı açık olan saçık olmuyor ama arkadaş .... :51::51:

Yaaa ben de öyleyiiim az önce o animatörlerin yaptırdıklarını okudum şu an sinirliyim yani o kadar offf, hayal ettim de bi an öyle bişey bana olsa diye, elin almanı gelicek benim sevgilimi öpücek ya da dansöz göbeğine oturup dans edicek.. olduuuuuu :89: :95:

kıskançlığın tapuyla alakası yok herşey fiili aldatma değildir göz aldatması da olabiliyor erkeklerde ve erkek olduğu için açık saçık bayanlardan etkilenebiliyorlar sen evli misin bilmiyorum ama sevdiğin erkeğin başka bir bayana bakıp sana dokunması hoşuna giderse bence sende bir anormallik var:19:

evet evlıyım vede eşımı hıc kıskanmıyorum cunku kıskanmanında bır dozajı vardır ay nereye bakıyor ay su kadınamı baktı vay nerde bu adam vay neden gelmedı..bırakın bu ıslerı yaa herseyı yanlıs yorumluyorsunuz cok sıkarsanız erkeklerı oda kacar cokta bos bırakmıcaksın ortasını bulacaksın..bence bende bır anormallık yok sız anlamak ıstemıyorsunuz hepsı bu

aşırı mı bilmiyorum ama kıskancım kardeşim :D
ne o öle kız arkadaşmış yakın arkadşmış kankayms bn gelemiyorum eğer kızda da oğlanda da biraz zeka varsa birinden birinin sevgilisi oldu mu uzak durcak. bu biiiir (en çok takıntılı oldğum konuda :P)
ikincisi facede niye duvarnda birileri bşey paylaşsınki (kız tbi :P) bu ikiiii.
yada niye başka kızlara güzel desinki şaka yolluda olsa:P
bla bla bla bu liste sürer gideeer :D
ama haklıyız seven insan kıskanır :P

ben de çok kıskancım ama çoğu zaman kıskançlığımı söylemeden bastırabiliyorum. örneğin; geçende sevgilim birkaç günlüğüne memlekete gitti. neredeyse bütün gününü bir arkadaşıyla geçiriyordu (arkadaşı erkek bu arada). onu çok kıskanmıştım. "nasıl olur da benden başkasıyla bu kadar vakit geçirir." diye düşünmüştüm :1: ama bunu ona söylemedim tabii.

bende bende bendee :)

valla benimki de çok çok aşırı derecede yaaa biyerde otururken birine baksa hani reflekstir,gözü takılır insanın falan onu bile felakett deresece kıskanıyorumm hıhhhhhh :37:

Bende çok kıskancım bi kızla ne olursa olsun iyi yada kötü bi şekilde konuşmasını görsem duysam çıldırırım vala :1:

vallah kizlar bende asiri derecede kiskancim ama bundan sonra umrumda degil ne yaparsa yapsin...

neden diye sorarsaniz kisaca anlatayim:

onla ilk tanisdigmizdan itibaren ben bi bayan olarak kesinlikle bi baska erkekle görüsüp konusmadim yankdan selamlasma olmadi zaten öyle biri dede degilim.. zamaninda sevgiliykende ona böyle davranislar istemedigmi rahatsiz oldugumu söledim ve cok kez anladi zaten.

bi kere telefonunu alip face girdim ve bi kizla yazistigni gördüm sustum, o zaten hemen anladi, sonra dedi bidaha benim özel seylerimi karistirmicaksin ben senden bisi saklamiyorum dedi sadece bana güven dedi!!!

bi kere iki kiz sinema bileti almis. simdiki esim (eskiden sevgili-nisanli idik) ve onun en iyi arkadasi sinemaya gittmisler sonradan ögrendim. ne amacla gidilirki sordum ve bana dedig tek sey ben o kizla göz göze bile gelmedim, tamam dedim..

baska bi olay bi arkadasinin kuzeni (ayni zamanda arkadaslarmis ((kiz)) ) gecenin bi saatinde bulusuyolar disarda sohbet ediolar (kizinda sevgilisi var buarada-yaninda degil ama) ... (belki türkiyede normal karsilanir ama benim yasadigim yurtdisi sehirde pek iyi karsilanmaz cünki türksün hemende göze batarsin...) tabi ilk onu duydugumda cinnet gecircektim ayrilmayi bile düsündüm... sustum cünki suclu yerine düstüm herzamanki gibi

aileme karsi cikip evlendik bi sekil... ve yeni yeni bilgisayarinda bazi uygunsuz seyler gördüm..en son kizlarla konustugu mailleri gördüm ve tarihlerinide tabiki benle cikarken ***
ozamanlar evli degildik dior siz benim durumumda olsaniz ne yaparsiniz? :4::4::4::4::4::4:

zamaninda ben neden yapmadim diorum... aptalmisim 8 ay önce yaptigin seyleri ben 8 ay sonra yapim diorum olmaz simdi EVLIMISIZ!!!
biraz konudan uzak oldu ve baya bi uzattim kusura bakmayin hem doluyum hemde size tavsiyem güvenin ama kontrolde edin :57: cünki sonradan cok pisman olursunuz bazi seyler icin...

valla doğru söylüyorsun evet yaşadığım şehirde öyle hastaneler var gitmedim değil bir hastane daha dinler dinlemez antidepresan verdi öbürüyse sen yanından beş tane fit yakışıklı erkek geçse bakmaz mısın dedi bakmam dedim senin bakmaman anormal olur dedi zaten kendi de açık saçık bir bayandı kendine de bakılması hoşuna gidiyor ki böyle söylüyor diye düşündüm ona da devam etmedim:44:
kendi bastırılmış duyguların için başkalarını yargılama ne demek açık saçık ?
ben sana diyor muyum hertarafın sıkı sıkı kapalı
niye bakmazmışsın bakarsın , bakmak var bakmak var .
ne kadar hadsizsin sen ya!
kendimden üstün gördüğüm kimse yok ama bu güzellik anlamında değil benden kat kat güzeller var eşimin de illa ki o güzel açık bayanlara bakacağını düşünüyorum bu da beni ya sevmezse ya onlardan etkilenip beni aldatırsa ya onlara bakıp bana dokunursa gibi düşüncelere sürüklüyor her gün rüyamda eşimin beni aldattığını görüyorum çok üzülüyorum halime:43: her psikolog olan illa ki doğru şeyler anlatır diye birşey yok ki bence o kadının böyle işine geliyordu da öyle konuştu bi de toplumu bunun gibilere emanet ediyorlar diyo ki kadın su içmek nasıl doğalsa eşinin soyunan bi kadına bakması da öyle doğal bi duygu :47: böyle saçmalık mı olur hiç dinden imandan haberi yoktu galiba:47:

din iman ? her psikolog olan ?
hangi dalda uzmansıznıda uzmanları yargılyıorsunuz ?
yardım almayın yiyin kendi kendinizi.
açık saçıklar kovalasın sizi

kendi bastırılmış duyguların için başkalarını yargılama ne demek açık saçık ?
ben sana diyor muyum hertarafın sıkı sıkı kapalı
niye bakmazmışsın bakarsın , bakmak var bakmak var .
ne kadar hadsizsin sen ya!

din iman ? her psikolog olan ?
hangi dalda uzmansıznıda uzmanları yargılyıorsunuz ?
yardım almayın yiyin kendi kendinizi.
açık saçıklar kovalasın sizi

lütfen sınırlarınızı aşmayın ben kimseye hakaret falan etmedim herkesin kendi tercihi ben çok aşırı açık giyinenleri kastetmiştim ve de laf anlatırken açık saçık diye cümle kullanılır dalgınlıktan o anki sinirden yazmışımdır kötü niyetle değil yaranız var herhalde gocunuyorsunuz siz önce kendi haddinizi bilin sen uzman mısın peki benim hadsiz olduğumu söylüyorsun seviyene inmek istemiyorum bir fikir sunarken de uzman olmak gerkmiyor canım:20: burda dost bilip dert paylaşıyoruz yaptığın hakaretlere bak:51:

şimdi ayrı sayılırız :14: bende onu herşeyden hatta bazen annesinden bile kıskanıyordum çok garip bi durum biliyorum ama elime değil ki :26:

ben sizi çok iyi anlıyorum.çünkü ben de çok kıskanç bir insandım.eşimi evlenmeden önce ve evliliğimizin ilk yılları çok kıskanırdım.ben de niye o tarafa baktın,sen geçen kıza mı baktın diye tuttururdum.evlendiğimiz ilk zamanlar arkadaşlarıyla gezmeye çıksa deli olurdum.şimdi baya bir süredir hiiiç kıskançlığım yok.nasıl başardın derseniz bilmiyorum kendiliğinden oldu.başka şeyler düşünün,ilgilenin.hep bu noktaya odaklanırsanız kendinizi yıpratırsınız başka da bi işe yaramaz

Lütfen ikili tartışmalara girmeyiniz ve rica ediyorum kıskançlıklarınızla ilgili paylaşımlarda bulunurken giyim tarzları, boy post, kaş göz vb. şeyleri yorumlamayınız...

bende aşırı kıskançlardanım.Eşim işi gereği birçok bayanla muhatap oluyor.Birde meillerde mesajlarda .........cım, tatlım diye hitap ediyorlar.Sinir oluyorum."Niye böyle canımlı cicimli konuşuyolar "deyince de" ben senden başkasına bakar mıyım" diyor.Nasıl yenicem bu kıskançlığımı

valla cok kiskanc bi sevgiliyimdir de elimden geldigince belli etmemeye calisirim. kizlarla selamlasmasindan bile nefret ederim. ama bazi seyler vardir onlarin kiskanclikla alakasi yoktur. mesela bi kizla samimi samimi konusmasi mesajlasmasi. bu kiskancliktan ote guven sarsar ve bi kere basima geldi, gerci konusmalarda kiza benden bahsediyordu iliskimize nazar degmesin die cok detay vermek istemez gibi anlatiyordu. kizda "ayy canim asik misin yoksaaa" fln die sorunca "neyse neyse bosver sen" diye gecistirmis. sonra kiz "ne var canim asiksin demekki ay ne guzelll..." diye agzindan laf almaya calisir gibi soyleyincede benimki "hmmmmmm..." yazmis sadece. ben cok iskillendim o kizi sildirdim bi daha gorusmeyeceksin dedim. o kizla arkadasligi benden eskiydi ama beni kaybetmemek icin sildi. neyse daha fazla bahsedemiiicem zaten 2 ay once kendi istegimle ayrildim bu aralarda bosluktayim cok pis ozluyorum. elimden bi kaza cikmasin :37:

Benim durumum sanırım en çözümsüzü ve en berbatı. Lütfen yargılamayın çünkü burada en saçmasından en mantıklısına kadar duygularımızı paylaşıyoruz. Ben geçmişi kıskanıyorum hemde hastalıklı gibi. Hergün gözümün önüne onun başkalarıyla nasıl olabileceği geliyor deliriyorum. ozamanlar ben yoktum evet ama o elleri ile başkasına dokundu o dudaklarıyla başkasını öptü. evet ben yoktum ama o vardı işte ne biliyim dayanılmaz. bunu yaşamayan bilemez ve deli gibi saçmaladığımı düşünür. evet saçmalık ayrıca ben de kabul ediyorum. ama elinde değil. ağlama krizlerine giriyorum. başkalarına nasıl dokundu benden önce diye. benden iyiler miiydi güzellermiydi benle olduğu gibi mi hissetti onlarla da diye. çok heycanlandımı diye vs... çözümü de yok zamanı geri alamayız ikimizde ama kendime ergün bu düşüncelerle eziyet ediyorum. napıcam bilmiyorum.

Back
X