Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bende aşırı kıskancım ve artık bu durum beni yedi bitirdi kalbim dayanmıyo herşeye takıyorum aklım sürekli eşimde beni aldattımı napıyo şuan falan bu arada bu aralar çok karmaşığım rüyalarım bile artık hep eşimin başkasını sevmesi üstüne kurulu ya severse beni bırakırsa
diyorum 2 çocuğumuz var evim huzursuz olsun yuvam yıkılsın istemiyorum ne kadınlara nede erkeklere güveniyorum eşim şimdi iş değiştirecek ve orda bayanlarda var görmedim onları henüz naıllar ama taktım hergün konuşuyoruz eşimle artık bıktı ister istemez laf sokuyorum bu çalıştığı yerde kadın yokdu rahattım ama burda var artık kötü günler beni bekliyo eşim diyoki hayatım burda daha çok gelen giden güzel kadın vardı ben yapcak olsam burdada yapardım ama onlar işlem yaptırıp gidiyodu bu yeni yerde arkadaş olacaklar ya birini severse aşık olursa deliricem ya artık bunları düşünmek beni delirtiyo yıpranıyorum bu arada eşim buraya geçince gel istediğin kadar diyo sende onlarla tanış diyo arkadaş ol diyo evimize davet ederiz tanırız diyo falan ama bilmiyorum ya geçince oraya durum değişirse ya onu kaybedersem istersen gitmem diyo ama şartları çok iyi gitmesede taş koymuş olcam işine çıkmazdayım ya bi yardıcı olun akıl akıldan üstündür arkadaşlar yorumları bekliyorum hadi bu durumu bana aştırın yaaa...
Eğer aldatacak olsa, başkasına bakacak olsa her yerde yapar bunu.
Geliyor işlem yapıyor baktı çok beğendi telefon eder.
Oradan olmadı internet dünyası var yeter ki istesin.
Ama bak adam seni rahatlatmak için konuşuyor istediğin kadar gel git hatta istersen orada çalışmam diyor daha ne desin.
Neden başkasına baksın başkasıyla ilgilensin ki ?
bende de var bol miktarda kıskançlık ama bu paranoya olmuş.
Ne kendini ne onu üz.
Destek ol ona yeni bir işe girecek ilk zamanlar zor olabilir.
haklısın inan artık panik atak oldum sitresten napsm bilmyrm çok üzgünüm nasıl davransam ki....
bende eskiden çok kıskanç biriydim ama bu hastalığımı zamanla yendim...hastalık diyorum çünkü gerçekten bu toplumda görülen salgın olmayan buyuk bi rahatsızlık..
eşleri mutsuzluğa sürüklüyor ve ne yazıkki eşler belli bi süre sonra tartışma olmaması için eşinden doğruları gizlemeye baslıyor..
bence kıskançlığın temel nedeni kişinin kensine olan özgüven ekiskliği....ufak kıskançlıklar tabikide doğaldır benim kastım şu,
işyerinde çalışan bayanlarla diyoluğunu kıskanmak,iş gereği toplantılarda bulunmak,arkadaşlarıyla bi yerlerde kafa dağıtmak,eşini ailesnden hatta öz kardeşine olan ilgisinden kıskanma..
bunların tamamen özgüven eksikliğinden kaynaklandıgını düşünüoyrum..
bende nişanlımı kıskanırım elbet ama gerektğinde belli ederim gerekmiyorsa asla belli etmem..
ve izlenimlerim sunlar,nişanlım beni gözünde daha çok buyutuyor daha çok bağlanıyor tartışmalarımz azalıyor..ve daha çok güven kazanılıyor kesinlikle..
ve bir örnek daha vericem nişanlımı kıskançlıklarımla bunaltmadığım için sözmü daha çok dinliyor,şöyleki mesela en basit örnekten başlayaccağım,çalştığı kurumun müdür bayandı,bekar 33 yaslarında,nişanlm ise 29 yasnda,ben ilk başlardan beri bu müdürden hiç hoşlanmadım ama nişanlıma bunu belli etmedim,işyerine gittğimde müdürn bana ters bakışlarına bi maruz kalsamda havamı asla bozmadım=)
nişanlımla gideceğimz bir davet vardı ve o davete gitmek için tüm hazırlklarım tamam olmasına rağmen son dakika bir olaydan dolayı gidemedim ve nişanlıma gitmesi gerektğini söyledim..nitekim gitti ve nişanlımın telinden çektği davet forolarını bana göstericekken o müdürle nişanlımn 2 kare fotosnu gördüm...
nişanlımın açıklaması ise şöyle oldu,alkol almıştı ve davet boyunca nişanlımn etrafında pervane olmuş ne yazıkkive nişanlımda bunu aşırı alkol almasına yorarak onun etkisiyle nişanlım arkadaşlarını fotosunu çekerken teli almış biride bizi çeksin demiş..
bense güldüm,ne kadar aciz biri dedim=)
aradan 1 ay kadar süre geçti...
bigün yine konu mudurden açıldı ve ben nişanlıma gerçekten aciz buluyorum ben bu kadını dedim,müdür olmasına rağmen basit ve yetersiz görüyorum dedim ve nişanlmda aynı şeyleri söyleyerek off dedi facimdende silicem çok basit biri dedi ve ahlaksız dedi...aa silme sorun çıkarın şirkette dememe rağmen sildi=)
başka güzel bi haber ise nişanlıma başka bi kurumdan ofis müdürlüğü teklfi gelmesi oldu...yani tamamen kurtuluyorz o kadından...
düşünüyorumda o kadını sorun yapsaydım,kıskansaydım,kendimi yetersiz görüp o kadınla bir tutsaydım belki istemedende olsa o kadını nişanlımın gözünde büyütecektim...mükemmel bir kadın demosuna sokacaktım..
ama konusmaya değer bile görmedğimden nişanlım hiç önemsemedi o kadının ona ilgisini...
ve hep aşağlyacı terimler kulalndı...
dilerim güzel bir örnek olmuştur başımdan geçen bu olay...
kıskançlık başa bela arkadaşlar..kendimize hakim olmayı öğrenmeleyiz![]()
Benim durumum sanırım en çözümsüzü ve en berbatı. Lütfen yargılamayın çünkü burada en saçmasından en mantıklısına kadar duygularımızı paylaşıyoruz. Ben geçmişi kıskanıyorum hemde hastalıklı gibi. Hergün gözümün önüne onun başkalarıyla nasıl olabileceği geliyor deliriyorum. ozamanlar ben yoktum evet ama o elleri ile başkasına dokundu o dudaklarıyla başkasını öptü. evet ben yoktum ama o vardı işte ne biliyim dayanılmaz. bunu yaşamayan bilemez ve deli gibi saçmaladığımı düşünür. evet saçmalık ayrıca ben de kabul ediyorum. ama elinde değil. ağlama krizlerine giriyorum. başkalarına nasıl dokundu benden önce diye. benden iyiler miiydi güzellermiydi benle olduğu gibi mi hissetti onlarla da diye. çok heycanlandımı diye vs... çözümü de yok zamanı geri alamayız ikimizde ama kendime ergün bu düşüncelerle eziyet ediyorum. napıcam bilmiyorum.[/QUOTE
sanki benim aklımdan geçenleri okudun canım. normal şekilde dışarıdaki insanlardan kıskançlığım olsada, geçmişe takılıp benimde böyle düşüncelerim oluyor arada sırada ama bunu aşmanın en güzel yolu öyle düşünceler aklına geldiğinde kendini başka bir işe düşünceye vermek ben öyle yapıyorum ve yendim sayılır geçmişle ilgili kıskançlığı. ama böyle kıskançlıkta kolay değil onu biliyorum işte. inşallah sende en kısa zamanda yenersin canım... benim diğer kıskançlığım çevresinde olan herkesss![]()
kendimden üstün gördüğüm kimse yok ama bu güzellik anlamında değil benden kat kat güzeller var eşimin de illa ki o güzel açık bayanlara bakacağını düşünüyorum bu da beni ya sevmezse ya onlardan etkilenip beni aldatırsa ya onlara bakıp bana dokunursa gibi düşüncelere sürüklüyor her gün rüyamda eşimin beni aldattığını görüyorum çok üzülüyorum halimeher psikolog olan illa ki doğru şeyler anlatır diye birşey yok ki bence o kadının böyle işine geliyordu da öyle konuştu bi de toplumu bunun gibilere emanet ediyorlar diyo ki kadın su içmek nasıl doğalsa eşinin soyunan bi kadına bakması da öyle doğal bi duygu
böyle saçmalık mı olur hiç dinden imandan haberi yoktu galiba
![]()
çok çok çok kıskancım zaten akrep burcuyum iyice aşırıya kaçıyor kıskançlığım.sevgilimi bazen kıskançlıklarımla boğduğum da oluyor ama benim yapım böyle kıskançlık içimde var.ve kontrol altına alamıyorum.![]()
canım belli ediyormusun kıskançlığını