• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu tunikten gören var mı?

ela gozlum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
246
47
118
pembe-çiçekli-tunik.webp

Bu tuniğin aynısını nerden temin edebilirim 2013 modasıymış fakat ben yeni gördüm ve çok beğendim hangi alışveriş sitesinden veya mağazadan bulabilirim Konya'dayım şu an. Konyalılar varsa aramızda rica etsem yazabilirler mi çok beğendim çünkü almam lazım daha doğrusu eşime aldırmam lazım o da çok beğendi :))

Aynısı Ankara gezer giyimde var 20 lira tek fark bu bel kısmına kadar o kalcayi kapatıyor model birebir aynisi

Bunun.gibi

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-20-20-02-46.webp
    Screenshot_2015-10-20-20-02-46.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 155
Ama bu aynısı değil ki benim istediğim düğmeli aynı bu şekilde. Aker mağazasında varmış sanırım ama o da sezon sonu diye ellerinde kalmamış eşimin bi arkadaşı var o da eşiyle beraber aynısından alacaklarmış neyse ki buldum sonunda. Bu resmini attığınız da çok güzelmiş Ankara'ya yolum düşerse mağazasını gezmek isterim teşekkür ederim :-)

Ama bu aynısı değil ki benim istediğim düğmeli aynı bu şekilde. Aker mağazasında varmış sanırım ama o da sezon sonu diye ellerinde kalmamış eşimin bi arkadaşı var o da eşiyle beraber aynısından alacaklarmış neyse ki buldum sonunda. Bu resmini attığınız da çok güzelmiş Ankara'ya yolum düşerse mağazasını gezmek isterim teşekkür ederim :-)

Rica ederımm

Back
X