O son çare arkadasimi da rezil etmeden bu durumdan siyrilmanin bir yolunu arıyorumArkadaşınız mesaj atıp veya arayıp eski sevgilisiyle konuşmadıkça durum çözülmez. Veya siz arkadaşınızla olan konuşmaların ekran görüntüsünü atacaksınız adama. Ancak öyle kurtulursunuz.
Evet bunu yaparken iq seviyemin 10 olduğundan falan şüphelendim. Yani hadi numarasini aldin sevgilisinin olup olmadigini öğrendin ne diye arıyorsun di miYaptığınız gerçekten çok saçma öncelikle onu söyleyeyim.
Gerçeği söyleyin çocuğa. Madem arkadaşınız yarı yolda bırakıp başınıza böyle bir iş sarmış.
Çocuğa da devam ettiği taktirde savcılığa vereceğinizi söylemeyi unutmayın.
Reis ne düşünceli kızsın ya yerinde olsam arkadaşımı direk ifşa ederdimO son çare arkadasimi da rezil etmeden bu durumdan siyrilmanin bir yolunu arıyorum
Arkadaşın durumu biliyor mu?Evet bunu yaparken iq seviyemin 10 olduğundan falan şüphelendim. Yani hadi numarasini aldin sevgilisinin olup olmadigini öğrendin ne diye arıyorsun di miArkadaşım aramadikca hicbir gerçege inanmayacak arkadasim da rezil olsun istemiyorum asagi tükürsen sakal yikari tükürsen bıyık.
O son çare arkadasimi da rezil etmeden bu durumdan siyrilmanin bir yolunu arıyorum
Utanma utanma açık açık ne kadar malsın de bu durumda baskası düsünülür mü de hakettimReis ne düşünceli kızsın ya yerinde olsam arkadaşımı direk ifşa ederdim
Arkadaşım adım atar hatta dedi ben konusayım diye de simdi adam ters bir sey söyler bizimki 3 ay kendine gelemez.Arkadaşlık ilişkinizi bilmiyorum ama gerçekten yakın olduğunuz bir arkadaş sizi böyle zor durumda bırakmazdı zaten. Arkadaşınız durumdan haberi olduğu halde bir adım atmıyorsa durumu düzeltmek için yapacak başka bir seçenek de kalmıyor size. Ben olsam önce arkadaşımı uyarır, gerekeni yap derdim. Yapmazsa da dediğim gibi adama ekran görüntülerini atardım.
İğrenç di mi ya yılışık şey vazgeç ya.Biraz daha rahatsız etmeye devam ederse savcılığa şikayet edeceğini söyle. Arkadaşına da durumu ilettiğini artık isterse kendisinin arayacağını söyle. Bu ne be yılık yılık. Bu salaklar bu cesareti nereden buluyor acaba?
Savciliga veremem çünkü mesajlar da benim de yalanlarım varArkadaşınız biliyor mu durumu? Yaptığı çok ayıp. Ya arasın konuşsun o adamla ya da siz savcılığa verin hepiniz ortaya dökülün
Yok be demem sana öyle memleketimdesin nihayetinde ondanUtanma utanma açık açık ne kadar malsın de bu durumda baskası düsünülür mü de hakettim
Arkadaşım adım atar hatta dedi ben konusayım diye de simdi adam ters bir sey söyler bizimki 3 ay kendine gelemez.
Numaramı degistiremem maalesef daha yeni degistirdim. İnstagram adresini değistirdim. Kız gercekten sok oldu hic böyle biri değildi diyor. Hatta bana üstüne basa basa rahatsiz etmez demişti.Numaranı değiştir . O kizla da arkadasligini bi gozden geçir adamin takintili oldugunu biliyodur mutlaka basina bela etmis .Keske bastan reddetseydin ama olmus artik
Tabii ki hayır,arkadasimin eski sevgilisi olmasa dahi tırnağımla dokunmayacağım bir tip. Ben gitmeyecektim arkadaşım gidecekti. Arkadaşıma demiştim ekme bak ayıp olur o kadar yoldan gelecek diye. Elalemin sapığını bile düşünüyorum kendimi düşünmüyorum.Hadi arkadaşınız vazgeçmedi de plani uygulamaya koydunuz ...gerçekten arkadaşınızın eski sevgilisi ile bulusacak miydiniz ?
Numaramı degistiremem maalesef daha yeni degistirdim. İnstagram adresini değistirdim. Kız gercekten sok oldu hic böyle biri değildi diyor. Hatta bana üstüne basa basa rahatsiz etmez demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?