Bu yapışık adamdan nasıl kurtulucam ?

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.441
13.762
248
Konuya yorum yapacaklar icin bastan spoiler vereyim evet yasananlar benim hatam. Arkadas hatrına cig tavuk yeseydim de bunu yapmasaydim.Cocuk musun sen ergen miain sen diyenler olacaktır. Evet yaptigim büyük mallık yaşım 24.Arkadasin durumu dizeltsin diyenler icin de arkadaşım durumu düzeltir de adam ters bir sey söylerse bizim ki 3 ay kendine gelemez. O son çare oraya varmadan kurtulmanin yolunu arıyorum.
Arkadasim, eski sevgilisini instagramdan takip edip numarasini almamı ve sevgilisi olup olmadigini öğrenmemi rica etti adamın instagramında yazan meslek ve bulundugu sehirle ilgili gayet inandirici bir yalan uydurup numarasini istedim, adam da zaten dünden merakliymis daha ilk mesaj atmamda numarasini verdi arayın telefondan bilgi vereyim diye ısrarcı oldu. Sevgiliniz vardır rahatsiz olur aramiyim dedim sevgilim yok dedi. (Bundan sonra iletisimi kesmeliydim aslında) Sonra arkadaşim ısrar etti ara konus sunları sunları öğren diye gizliden arayıp onları da öğrendim. Sonra arkadaşım dedi ki bulusma ayarla ben tesadüfen karşılaşmış gibi yapayım. Adam da öyle olunca ısrarla kendi numaramı istedi mecbur. Arkadaşım rahatsız edecek biri değil ben bulusunca benim yaptirdigimi anlatırım dedi. Üzgün olunca tamam dedim dayanamadim. Wpdan yazdım(wpda profil resmim yok) ben x, bu benim numaram diye. Sonra arkadasim dedi ki ben vazgectim yapamıycam (Haydaaa). Neyse numarasini engelledim, instagramdan yazdım.En basindan beri arkadasim sizden hoslanıyordu sizinle konusan da oydu benim erkek arkadaşım var aradığı numara da onun rahatsız etmeyin dedim. Cocuk vazgecmedi her yerden engelledim, tanimadigim numaralardan aramalar,fake hesaplardan istek atmalar. Yapıştı kaldı bana gerçegi söyle,o arkadasinin numarasini ver diye. Tehdit ediyo bir de erkek arkadasini da bulucam ona da anlaticam her seyi diye. Selamimi da söyle dedim. Tehdit etmesi bir halt değil de yapisti kaldı bırakmıyor ikide bir tanimadigim numaralardan arıyor. Engelliyorum hala arıyor. Nasıl kurtulucam ?

Son düzenleme:
O son çare arkadasimi da rezil etmeden bu durumdan siyrilmanin bir yolunu arıyorum

Yaptığınız gerçekten çok saçma öncelikle onu söyleyeyim.

Gerçeği söyleyin çocuğa. Madem arkadaşınız yarı yolda bırakıp başınıza böyle bir iş sarmış.
Çocuğa da devam ettiği taktirde savcılığa vereceğinizi söylemeyi unutmayın.

Evet bunu yaparken iq seviyemin 10 olduğundan falan şüphelendim. Yani hadi numarasini aldin sevgilisinin olup olmadigini öğrendin ne diye arıyorsun di mi Arkadaşım aramadikca hicbir gerçege inanmayacak arkadasim da rezil olsun istemiyorum asagi tükürsen sakal yikari tükürsen bıyık.

Arkadaşın durumu biliyor mu?

O son çare arkadasimi da rezil etmeden bu durumdan siyrilmanin bir yolunu arıyorum

Arkadaşlık ilişkinizi bilmiyorum ama gerçekten yakın olduğunuz bir arkadaş sizi böyle zor durumda bırakmazdı zaten. Arkadaşınız durumdan haberi olduğu halde bir adım atmıyorsa durumu düzeltmek için yapacak başka bir seçenek de kalmıyor size. Ben olsam önce arkadaşımı uyarır, gerekeni yap derdim. Yapmazsa da dediğim gibi adama ekran görüntülerini atardım.

Biraz daha rahatsız etmeye devam ederse savcılığa şikayet edeceğini söyle. Arkadaşına da durumu ilettiğini artık isterse kendisinin arayacağını söyle. Bu ne be yılık yılık. Bu salaklar bu cesareti nereden buluyor acaba?

Reis ne düşünceli kızsın ya yerinde olsam arkadaşımı direk ifşa ederdim
Utanma utanma açık açık ne kadar malsın de bu durumda baskası düsünülür mü de hakettim

Arkadaşım adım atar hatta dedi ben konusayım diye de simdi adam ters bir sey söyler bizimki 3 ay kendine gelemez.

Arkadaşınızın numarasını verin kurtulun o açmış bu işi sizin başınıza bırakın o uğraşsın

İğrenç di mi ya yılışık şey vazgeç ya.
Arkadaşınız biliyor mu durumu? Yaptığı çok ayıp. Ya arasın konuşsun o adamla ya da siz savcılığa verin hepiniz ortaya dökülün
Savciliga veremem çünkü mesajlar da benim de yalanlarım var

Yok be demem sana öyle memleketimdesin nihayetinde ondan
Ama seni yari yolda bırakan arkadaşını ifşa etmek müstehak bence reis..

Numaranı değiştir . O kizla da arkadasligini bi gozden geçir adamin takintili oldugunu biliyodur mutlaka basina bela etmis .Keske bastan reddetseydin ama olmus artik

Numaranı değiştir . O kizla da arkadasligini bi gozden geçir adamin takintili oldugunu biliyodur mutlaka basina bela etmis .Keske bastan reddetseydin ama olmus artik
Numaramı degistiremem maalesef daha yeni degistirdim. İnstagram adresini değistirdim. Kız gercekten sok oldu hic böyle biri değildi diyor. Hatta bana üstüne basa basa rahatsiz etmez demişti.

Hadi arkadaşınız vazgeçmedi de plani uygulamaya koydunuz ...gerçekten arkadaşınızın eski sevgilisi ile bulusacak miydiniz ?
Tabii ki hayır,arkadasimin eski sevgilisi olmasa dahi tırnağımla dokunmayacağım bir tip. Ben gitmeyecektim arkadaşım gidecekti. Arkadaşıma demiştim ekme bak ayıp olur o kadar yoldan gelecek diye. Elalemin sapığını bile düşünüyorum kendimi düşünmüyorum.

Numaramı degistiremem maalesef daha yeni degistirdim. İnstagram adresini değistirdim. Kız gercekten sok oldu hic böyle biri değildi diyor. Hatta bana üstüne basa basa rahatsiz etmez demişti.

Arkadaşınızın çok takıntılı olduğu bu adamla ilgili yalan söyleme ihtimali var mı peki? Bana sanki rahatsız etmez diye yalan söyleyecek kadar takıntılı geldi. Yani arkadaşınız da konuşayım dediği halde siz engellemişsiniz ama bırakın 3 ay kendinden geçecekse geçsin. Böyle aşırı takıntılı insanların ruh halleri beni zaten çok yorar ve gerginleştirir. Sizin yerinizde olsam arkadaşımı devreye sokar, durumu çözerdim.

Ben de arkadaşlarıma hep değer verdim ama bi noktada kendimi böyle saçma durumların içine hiç sokmadım. Çünkü aynı şekilde arkadaşlarımdan da böyle beklentilerim olmadı hiç bir zaman. Hatta henüz ergenliğin içinde olduğum, aklımın 5 karış havada olduğu zamanlarda dahi beni ve ailemi kullanarak ailesine yalan söyleyen bir arkadaşıma "ayağını denk al, adımını doğru at, yalanına beni karıştırma" demesini bildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…