Bu yapışık adamdan nasıl kurtulucam ?

Bence arkadaşını ispiyonla. arkadaşının yaptığı büyük terbiyesizlik. Seni böyle yapmış yapmış geri çekilmiş. Sen de söyle eski sevgilin yaptirdi ismini de söyle

Terzi kendi söküğünü dikemez bacım

Yaşınızın 24 olduğuna inanamadım.
22 yaşındayım asla böyle bir saçmalığın içerisine girmem çünkü.
Arkadaşınız çok meraklıysa kendi fake hesaptan konuşsaydı. Ben olsam herşeyi yalansız anlatır, arkadaşımı uğraştırırdım.

Asla asla dememek lazımmış bunu öğrendim. Bende kendimi bu duruma sokmam diyordum ama kız üzülünce dayanamadım. Ya nasıl bir insan bu kadar yapışık olabilir valla anlam veremedim bir iki yazar gecer en fazla diyordum. Akadaşım fake hesaptan konuşmaya calisti da cevap vermemiş. Son çare kıza diyeceğim sen hallet diye.

Arkadaşım rezil olmasın diye düşünürken siz kendi hayatınızı mahvedebilirsiniz haberiniz olsun. Hem ayrıca rezil olursa da olsun sonuçta böyle bir belayı başınıza saran o,hoş siz de onun aklına uymayabilirdiniz, oda ayrı bir mevzu tabi!!! Arkadaşınıza söyleyin,adamı ararıp durumu düzeltsin.

O son çare arkadasimi da rezil etmeden bu durumdan siyrilmanin bir yolunu arıyorum
Arkadaşınız rezil olmuş zaten. En azından bizim gözümüzde rezillik bu. Sizi de rezil etmiş. Hala arkadaşım arkadaşım diyorsunuz. Kız insan olsun da sizi bulaştırdığı şeyden kurtarsın. Siz cevap vermeyin. Muhatap olmayın daha fazla. Ben bana bunları yaptıran “ kız arkadaşı” da hayatımdan cımbızla çekerdim.

Eski sevgilisi olduğuna emin misiniz?

Arkadaşınızda eski sevgilisinin numarası yok mu?

Hadi adam numarayı değiştirdi diyelim ayrılınca, eski sevgilisine "arkadaşım sizden hoşlanıyordu" mu dediniz?

Hadi diyelim öyle, adam eski sevgilisinin kim olduğunu bilmiyor mu da size "o arkadaşının numarasını ver" diyor?

Bana da tuhaf geldi, kız belki bunu ona ayarladı, bu kızcağız farkında değil. Zaten şansı hep hayır diyememekten yılışık tiplerden yana. Patidostu sizin diğer yılışık ne alemde? Yanlış mı hatırlıyorum, beraber izole olduğunuz.

Konu sahibinin arkadaşı adamın eski sevgilisi falan değil. Muhtemelen adama kafayı takıp kendi konuşmaya cesareti olmadığından konu sahibi vasıtasıyla numara falan almaya çalışıyor.

Adam yapışık değil bence her türlü haklı. Çocuk oyuncağı değil bazı şeyler.

1 yıl olmuş ayrılalı.Silmis numarasını. Evet eminim çünkü bana birini ayarlamak istese açık açık sorardı. Daha önceden de anlatıyordu zaten eski erkek arkadaşıni. Arkadaşım sizden hoşlanıyordu dedim sadece isim vs.. vermedim. Eski sevgilin de demedim.
Yanlış hatırlıyorsunuz herhalde hayatımda yılışık biri olmayalı 10 sene falan oldu Allah korusun ilk basta hayır olmaz dedim de baktım üzülüyo kıyamadım

Adam size sulanmaya başlamış bariz, buluşma ayarlayıp ne yapacaktı acaba? Numaranızı vermeniz falan gereksiz olmuş. Siz arkadaşınız için fedakarlık yapmışsınız sıra arkadaşınızın kendini feda edip sizi kurtarmasında. Gitsin her şeyi itiraf etsin göstersin arkadaşlığını yapacak başka bir şey yok

Evet zaten bir daha yazıp ararsa anlatacak her şeyi. Öyle konustuk. Su anlık sessiz modda bakalım.
Adam küfür etse haklı olabilirdi ama sürejli fake hesaplardan yazmalar arama dediğim erkek arkadaşım rahatsız oluyor dedigim halde aramalar.Bunların hepsi 1 gün ivinde gerçeklesti. 1 günde cocuk oyuncağı olmayacak ne yaşamış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…