Bu yapışık adamdan nasıl kurtulucam ?

Arkadaşınız adamin sosyal medyadan tanıştığı kızla buluşmasına yerine tanışmaya giderek arasını düzeltecek. Vay anasını sayin seyirciler
Ya tesadüfen görmüş gibi yapacak sohbet edecekti. Ara dedim arayamam ,beni görünce yumusar ararsam kızar dedi. Bulusunca hepsini anlatırım benim yaptirdigimi diye de güvence vermisti

Ya tesadüfen görmüş gibi yapacak sohbet edecekti. Ara dedim arayamam ,beni görünce yumusar ararsam kızar dedi. Bulusunca hepsini anlatırım benim yaptirdigimi diye de güvence vermisti

Tamamda benden ayrıldın hemen başkasıyla mi görüşmeye uğraştın diye dusunmeyecek mi
İlginc

Durumu anlattınız hala da yapışıyorsa , ben olsam acarım telefonu ay ona bi soverim bi soverim manyak olur. Beyni kulağından akar en sevmedigim insan tipi yıkık kılıksız çöp poşeti

hiç açma ya da kesin çözüm numaranı değiştir kafan kulağın rahat etsin.

Güncelleme : Arkadaşım adama yazdı kızı rahatsız etme diye, adamın tek dediği şey neden kendi hesabından yazmadın olmuş. Biz kafamızda o kadar kurduk ettik. Arkadaşım cok sinirlenecek deyip duruyordu. Çok sakin bir tepki vermiş. Ne gerek vardı böyle maceralara di mi ben sinirlendigimle kaldım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…