- 20 Kasım 2018
- 12.858
- 46.922
- 598
- 35
Size ayarlamak gibi bir niyeti olduğunu sanmıyorum, direkt stalker olduğunu düşünüyorum arkadaşınızın açıkçası.1 yıl olmuş ayrılalı.Silmis numarasını. Evet eminim çünkü bana birini ayarlamak istese açık açık sorardı. Daha önceden de anlatıyordu zaten eski erkek arkadaşıni. Arkadaşım sizden hoşlanıyordu dedim sadece isim vs.. vermedim. Eski sevgilin de demedim.
Yanlış hatırlıyorsunuz herhalde hayatımda yılışık biri olmayalı 10 sene falan oldu Allah korusunilk basta hayır olmaz dedim de baktım üzülüyo kıyamadım
Adamın yaptığı tacize giriyor. Taciz illa fiziksel olmak zorunda değil. Adam bana dümdüz yürümeseydi madem illa ara illa ara diye. Ve tanimadigim numaralardan araması,fake hesaplardan takip atıp durması sizce taciz değil mi ?Size ayarlamak gibi bir niyeti olduğunu sanmıyorum, direkt stalker olduğunu düşünüyorum arkadaşınızın açıkçası.
Değilse bile işlerin geldiği noktada arkadaşınızın sorumluluğu üstüne alması lazım. Sizin daha fazla arkadaşınızı korumanıza gerek yok. Adam da sizin deyiminizle yapışmakta haklı, karşısında kendisini işlettiğini veya amacının ne olduğunu anlamadığı iki kız var. Birini bu noktaya kadar getiriyorsanız adam da haklı olarak o kişinin kim olduğunu bilmek ister.
Hep hayır diyememekten bunlarKonuyu okudum konu sahibi kim diye baktim dumur oldum
Cok akli basinda duruyordunuz halbuki buraya yaptiginiz yorumlarda
Evet zaten bir daha yazıp ararsa anlatacak her şeyi. Öyle konustuk. Su anlık sessiz modda bakalım.
Adam küfür etse haklı olabilirdi ama sürejli fake hesaplardan yazmalar arama dediğim erkek arkadaşım rahatsız oluyor dedigim halde aramalar.Bunların hepsi 1 gün ivinde gerçeklesti. 1 günde cocuk oyuncağı olmayacak ne yaşamış olabilir
Adamın yaptığı tacize giriyor. Taciz illa fiziksel olmak zorunda değil. Adam bana dümdüz yürümeseydi madem illa ara illa ara diye. Ve tanimadigim numaralardan araması,fake hesaplardan takip atıp durması sizce taciz değil mi ?
Ben arkadasimin noyu verir n b.k yerlerse yesin derdimEvet bunu yaparken iq seviyemin 10 olduğundan falan şüphelendim. Yani hadi numarasini aldin sevgilisinin olup olmadigini öğrendin ne diye arıyorsun di miArkadaşım aramadikca hicbir gerçege inanmayacak arkadasim da rezil olsun istemiyorum asagi tükürsen sakal yikari tükürsen bıyık.
Sanki kafasına silah dayadıkta aldık numarasını. Ben kimseyi taciz edici derecede rahatsız etmem.Hele arama etme diyen birini rahatsız etmem. Tehditler savurmam bana her mesaj atanada daha ilk mesajdan tanimadigim birine numaramı vermem. Adam taciz etmeden ne bileyim hakaret etse küfür etse engellese haklı derdim Ne olursa olsun bir insanı isteği rızası dışında aramam. Ne savunmussunuz adamı hayret ettim.Siz adama yalan dolanla yaklaşıp numarasını alırken, hiç alakanız olmayan birinin ağzından laf almak için arayıp telefonda konuşurken sorun yok ama değil mi?
Hiç tanımadığı bir kadın yalan dolanla gelip numarasını istiyor, konuşuyor, whatsapplara kadar geliyorlar, (buluşma konusu adama yansıdı mı onu bilmiyorum) sonra o kadın "ya arkadaşım hoşlanıyor, o yüzden ben numaranı aldım" deyip her yerden engelliyor.
Sizce adam peşinize düşmekte haksız mı? "Aman canım ya napalım" deyip öylece bırakmak istememiş olabilir. Adam şu an sadece bu olayın arkasında kimin olduğunu öğrenmeye çalışıyor.
Size biri öyle bir şey yapsa siz peşini bırakırsınız madem, aman numaramı almaya, yalan dolanla arkadaşını bana gönderen kimse kim der, öğrenmeye çalışmazsınız.
O kadar rahatsızsanız taciz boyutundan verirsiniz savcılığa, siz sağ adam selamet.
Hala da arkadasim gelmis acaba kendi numaramdan mesaj atsam mı napsam diyor.En cokta ona kiziyorum yani cocuk yilisik itici meraklı hala biz sevgiliyken böyle değildi diyo.Siz arkadaşınıza değer verdiğiniz için istediği saçma sapan şeyleri -gerçekten çok saçma- yapıyorsunuz ama arkadaşınız kendisi yüzünden düştüğünüz bu duruma müdahale etmeyip “aslında yapmazdı öyle şeyler” gibi garip geçiştirdi cevaplar veriyor.
Bence arkadaş kavramınızı gözden geçirmelisiniz.
İfşa etmek için geç bile kalmışsınız.
Ya kız bana cok güvence verdi asla rahatsız etmez üstelemez takmaz diye yoksa mal miyim başıma bela alıcamAafahakak kuzum güldüm kusura bakma. Ne bicim seylerle ugrasiyorsunuz yaa.
Adamı savunmuyorum sadece anlıyorum. Siz yaptıklarınızda kendinizi haklı bulduğunuz için anlamıyor olmanız normal. Evet adam sizin kendisini engellemeniz üzerine devam etmeyebilirdi, ama demek ki kim kendisine bu kadar kafayı takıp peşine arkadaşını salmış öğrenmek istiyor. Bu durumdan kurtulmanızın tek yolu da açık açık adama anlatmanız, yoksa adamın pek peşinizi bırakacağı yok. Ya da savcılığa şikayette bulunmanız. Başka bir alternatifi yok gibi görünüyor adam bu kadar kafaya takmışken.Sanki kafasına silah dayadıkta aldık numarasını. Ben kimseyi taciz edici derecede rahatsız etmem.Hele arama etme diyen birini rahatsız etmem. Tehditler savurmam bana her mesaj atanada daha ilk mesajdan tanimadigim birine numaramı vermem. Adam taciz etmeden ne bileyim hakaret etse küfür etse engellese haklı derdim Ne olursa olsun bir insanı isteği rızası dışında aramam. Ne savunmussunuz adamı hayret ettim.
Djshsh yaa yokBoyle durumda en matıklisi arkadaşını söylemek. Sen o kadar arkadaşlık yapmisin ama arkadaşın arkadasliktan bi haber. Bu durumdan seni siyirmasi lazım. Okurken inşallah sonunda sevgili olmamıştır dedim tesekkurederim olmadığın için OH be dedim
24 ama bunu yaparken akıl yaşım 13 falandı herhalde.yas kac 16-17?
sizi yargilamiyorum.. bazen insan o an icinde mantikliymis, zararsizmis gibi geliyor, bazen heyecan ariyor.. hangimiz telefon sapikligi yapmadik.. hangimiz arkadasimizi ya da onun sevgilisini isletmedik.. heyecan verici oluyor.. acik acik anlatin bitsin adam biraksin pesinizi... profil fotonuzu bile gormeden yapismis adam.. boslukta demek ki..24 ama bunu yaparken akıl yaşım 13 falandı herhalde.
Ever ama bunlar zamanında güzel 13-14 yaslarında komik,eğlencelisizi yargilamiyorum.. bazen insan o an icinde mantikliymis, zararsizmis gibi geliyor, bazen heyecan ariyor.. hangimiz telefon sapikligi yapmadik.. hangimiz arkadasimizi ya da onun sevgilisini isletmedik.. heyecan verici oluyor.. acik acik anlatin bitsin adam biraksin pesinizi... profil fotonuzu bile gormeden yapismis adam.. boslukta demek ki..
Ever ama bunlar zamanında güzel 13-14 yaslarında komik,eğlenceli20 yaşında biri gelip ben böyle yaptım dese iqsu 10 herhalde derdim. O an yapmamın tek sebebi gerçekten arkadaşımın moralinin bozulmuş olmasıydı belki konusup bulusurlar tekrar beraber olurlar kafasıydı. Arkadaşım konuşacak bakalım bir dahaki yazışına umarım pesimi bırakır yapışık adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?