BU YAPTIĞIMIN BİR AÇIKLAMASI VAR MI

Juvaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.589
2.346
83
33
İyi geceler arkadaşlar az önce bir başlık okudum eşim kendi kendine konuşuyor diye altına birçok kişi şizofren vs yazmış...Yazarken çok utanıyorum fakat bende aynı sorun var aynı özelliklerde mi bilmiyorum ama yinede çok korktum...Ben küçükken evcilik oynamayı çok seviyordum ve ablam hep mızıkcılarda komik gelirdi ona gülüp oyunu bozardı bende onu çıkardım kendi kendime konuşa konuşa oynardım hem konuşuyordum hem cvp veriyordum.Büyüdükçe bu huyumdan vazgeçemedim şuan 27 yaşında bir anneyim bazen yanımda kimse yokken yada ben başka odada yalnız kalmışken kendi kendime konuşuyorum.Karşımda kimseyi görmüyorum ,sadece hayal ediyorum ,mesela bir tv programı sunucu oluyorum soru soruyorum daha sonra konuk olup o soruyu cvplıyorum,yemek yaparken yemek programı sunuyormuş gibi anlatıyorum sonra sunucu olup soru sorup cvp veriyorum,bazen youtuber gibi iş yaparken o işi anlatıyorum bazen sanki bir dizide oynuyorum o dizide 2-3 karakteri canlandırıyorum ve bunları yaparken asla karşımda bir varlık görmüyorum.Oyun oynuyor gibi kamera karşısında gibi ama 2-3 karakterin konuşmasını canlandırıyorum ne olur dalga geçmeyin bu saçmalığımın bir açıklaması var mı

İyi geceler arkadaşlar az önce bir başlık okudum eşim kendi kendine konuşuyor diye altına birçok kişi şizofren vs yazmış...Yazarken çok utanıyorum fakat bende aynı sorun var aynı özelliklerde mi bilmiyorum ama yinede çok korktum...Ben küçükken evcilik oynamayı çok seviyordum ve ablam hep mızıkcılarda komik gelirdi ona gülüp oyunu bozardı bende onu çıkardım kendi kendime konuşa konuşa oynardım hem konuşuyordum hem cvp veriyordum.Büyüdükçe bu huyumdan vazgeçemedim şuan 27 yaşında bir anneyim bazen yanımda kimse yokken yada ben başka odada yalnız kalmışken kendi kendime konuşuyorum.Karşımda kimseyi görmüyorum ,sadece hayal ediyorum ,mesela bir tv programı sunucu oluyorum soru soruyorum daha sonra konuk olup o soruyu cvplıyorum,yemek yaparken yemek programı sunuyormuş gibi anlatıyorum sonra sunucu olup soru sorup cvp veriyorum,bazen youtuber gibi iş yaparken o işi anlatıyorum bazen sanki bir dizide oynuyorum o dizide 2-3 karakteri canlandırıyorum ve bunları yaparken asla karşımda bir varlık görmüyorum.Oyun oynuyor gibi kamera karşısında gibi ama 2-3 karakterin konuşmasını canlandırıyorum ne olur dalga geçmeyin bu saçmalığımın bir açıklaması var mı
Koşun psikologa. Bir sorun varsa da doktordan duyun.

Merhaba endişe etmeyin kafası çok dolu olduğunda insan kendi kendine konuşabilir
Ayrıca tv konusunda bende yaptığım oluyor eğlenmek değil mi amaç 😀
Ama kendinizden şüphe ediyorsanız en iyisi yardım almaktır
Aslında bunu yapmak can sıkıntı mı alıyor ama normal mi değil mi bilmiyorum

Aslında bunu yapmak can sıkıntı mı alıyor ama normal mi değil mi bilmiyorum
Aslında kendinizde bir sorun hissediyorsanız bir doktora danışmak en güzelidir
Ben kendimde bir sorun olduğunu düşünmüyorum şu sebepten ne zaman kendi kendime konuştuğumu biliyorum mesela aşırı sinirlenince

Durum nedir bilmem ama bende kendi kendime çok konuşurum hayaller kurarım ama ne hayaller ne diyaloglar eski anılarımı kendi kendime sorar anlatırım :rolleyes: bazen deli olduğumu bile düşünürüm ama aslında yalnızımdır uğraşacak kafayı meşgul edecek birşey yoktur.. Beni en iyi ben anlarım :sampiyon:

Durum nedir bilmem ama bende kendi kendime çok konuşurum hayaller kurarım ama ne hayaller ne diyaloglar eski anılarımı kendi kendime sorar anlatırım :rolleyes: bazen deli olduğumu bile düşünürüm ama aslında yalnızımdır uğraşacak kafayı meşgul edecek birşey yoktur.. Beni en iyi ben anlarım :sampiyon:
Bende çok hayalperestim her gece uykuya dalmadan önce güzel istediğim günleri hayal ederim yalnız olmadığıma sevindim

Kendi kendine konusmayi cogumuz yapiyoruzdur ama senaryo yazip oynamak, vloglar cekmek biraz garip ama biz tani koyamayiz tabiki, iciniz rahatlasin bi doktora basvurabilirsiniz bence
Tamda öyle oluyor ya aslında o an çok iyi geliyor ama sonra ben delimiyim acaba deyip utanıyorum kendimden

Bunu neden yapıyorsunuz yani eğlence içinmi yoksa içten gelen bir dürtü mü? Yapmamayı deneyin rahatsız olacakmısınız yapmayınca diye bakın. Bence her türlü bir doktora gürünün normal mi değilmi dr daha iyi bilir. Çoğumuz kızınca zaman zaman kendi kendimize konuşuruz bende yaparım ama sizinki biraz tuhaf geldi. Diğer konuyu okumadım.

Bende çok hayalperestim her gece uykuya dalmadan önce güzel istediğim günleri hayal ederim yalnız olmadığıma sevindim
Aynen hele ki şu korona bunalım dönemleri bizler tam içimize kapandk daha çok hayallere vurduk kendimizi. Bende siz gibi uyumadan önce saatlerce hayal kurar düşünür konuşur sonra bi bakmışım uyumuşum

Bu beni rahatlattı 🙏🏻

bütün sayfaları okudunuz mu bilmiyorum ama adam herkesin kendilerine zarar vermek istediğini falan düşünüyormuş. eve gelen misafir için bile eşine sen diğer odada otur kötü niyetli bunlar diyormuş.
zaten sanmıyorum şizofren olan kendinden bu yönde şüphe etsin. öyle olsanız kendinize kondurup konu açmazdınız yani.
ama sizin ki ne bilemedim:) eğleniyorsunuz bence.

Bunu neden yapıyorsunuz yani eğlence içinmi yoksa içten gelen bir dürtü mü? Yapmamayı deneyin rahatsız olacakmısınız yapmayınca diye bakın. Bence her türlü bir doktora gürünün normal mi değilmi dr daha iyi bilir. Çoğumuz kızınca zaman zaman kendi kendimize konuşuruz bende yaparım ama sizinki biraz tuhaf geldi. Diğer konuyu okumadım.
Evde yalnız kalınca yapıyorum genellikle oyun oynuyor gibi boş kalınca o boşluğu öyle dolduruyorum aslında hem can sıkıntımı alıyor hemde içten gelen dürtü.Beni rahatlatıyor ama başkası beni bu halde görse ne yapardım deyip utanıyorum.Küçükken normal geliyordu ama şimdi utanç veriyor

Siz naptığınızın farkındasınız ve kendi kendinize konuştuğunuzu inkar etmiyorsunuz.Garip bir huy olmuş bu sizde.Ben de konuşuyorum bazen ama içimden.Hatta bazen bu konuyu daha önce konuşmuştuk diye karşı tarafı susturuyorum:KK70: sağolsun pandemide çıktı bu kendi kendine muhabbet.Herkesin tarzı farklı sonuçta.

Back
X