- 21 Ekim 2017
- 528
- 475
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her konu o konu özelinde değerlendirilerek yorumlanıyor, bahsettiğiniz topiğe ben de yazdım tanı konulmadı, ki biz tanı koyamayız öyle bir yetkimiz de yok bilgimiz de yok, uzmana gitmesini tavsiye ettik üyeye ve çevremizde benzer sorunları olan kişilerden örnekler verdik.Aslında bunu yapmak can sıkıntı mı alıyor ama normal mi değil mi bilmiyorum
Eğer bunu yapmadan duramıyorsanız, yani elinizde değilse o zaman sorun olabilir ama can sıkıntısından eğlenmek için yapıyorsanız ne sorun olabilir? Ben de yapıyorum bazen mesela konsantre olmam gereken bir iş varsa, şunu yaptım, şunu şuraya koyacağım, bu böyle olmuş vs vs diye kendi kendime konuşa konuşa yaparım o işi. Kafamdan bir hesap yapacaksam sesli sesli yaparım. O zaman sanki daha iyi dikkatimi topluyorum Eşim ilk tanık olduğunda epey şaşırdı ama şimdi alıştı:)Aslında bunu yapmak can sıkıntı mı alıyor ama normal mi değil mi bilmiyorum
ay bunu ben de yapıyorum bazen :)bende genelde birilerine sonradan anlatacağım bir şeyi öncesinde kendi kendime anlatırım, arada konuşurum. bunun şizofreniyle ilgili olacağını düşünmüyorumsizi rahatsız ediyorsa eğer bir doktora danışın o ayrı
karşımda o kişi varmış gibi anlatıyorum, sonra da ona anlatıyorumay bunu ben de yapıyorum bazen :)
Seninki o adamdan farklı.O kendi kendine gülüp kahkalar atıp sorulunca da inkar ediyordu.Siz diyorsunuz ki ben kendim bilinçli olmadığını bilerek sadece hayal ediyorum.Ona bakarsanız bir ara yemekteyiz diye bir program vardı bizim evde kim mutfaktaysa o kişi konuşuyordu beğendi mi senin misafirler yemekleri diyordukİyi geceler arkadaşlar az önce bir başlık okudum eşim kendi kendine konuşuyor diye altına birçok kişi şizofren vs yazmış...Yazarken çok utanıyorum fakat bende aynı sorun var aynı özelliklerde mi bilmiyorum ama yinede çok korktum...Ben küçükken evcilik oynamayı çok seviyordum ve ablam hep mızıkcılarda komik gelirdi ona gülüp oyunu bozardı bende onu çıkardım kendi kendime konuşa konuşa oynardım hem konuşuyordum hem cvp veriyordum.Büyüdükçe bu huyumdan vazgeçemedim şuan 27 yaşında bir anneyim bazen yanımda kimse yokken yada ben başka odada yalnız kalmışken kendi kendime konuşuyorum.Karşımda kimseyi görmüyorum ,sadece hayal ediyorum ,mesela bir tv programı sunucu oluyorum soru soruyorum daha sonra konuk olup o soruyu cvplıyorum,yemek yaparken yemek programı sunuyormuş gibi anlatıyorum sonra sunucu olup soru sorup cvp veriyorum,bazen youtuber gibi iş yaparken o işi anlatıyorum bazen sanki bir dizide oynuyorum o dizide 2-3 karakteri canlandırıyorum ve bunları yaparken asla karşımda bir varlık görmüyorum.Oyun oynuyor gibi kamera karşısında gibi ama 2-3 karakterin konuşmasını canlandırıyorum ne olur dalga geçmeyin bu saçmalığımın bir açıklaması var mı
Senin yaşlarında benimde o tarz kendi kendime konuşmalarım vardı .Hayali olarak yapıyordum ve hoşuma gidiyordu .Bazende kendimi cameraya alıyor ve sonra izliyordum .Çok takmadım o zaman çünkü sıkıntıdan yapıyordum.Yalnızdım zamanla hayatta sosyal çevrem genişledi .Dışarı çıkmaya insanların arasına karışmaya başladım .Kendiliğinden geçti ,fakat benzer durumlar içinde değilsen ve bu durum seni rahatsız ediyorsa bir uzamana çık .Psikolojik bir durumdan ileri geliyordur .Hemen herkese şizofren demek yanlış bence .İyi geceler arkadaşlar az önce bir başlık okudum eşim kendi kendine konuşuyor diye altına birçok kişi şizofren vs yazmış...Yazarken çok utanıyorum fakat bende aynı sorun var aynı özelliklerde mi bilmiyorum ama yinede çok korktum...Ben küçükken evcilik oynamayı çok seviyordum ve ablam hep mızıkcılarda komik gelirdi ona gülüp oyunu bozardı bende onu çıkardım kendi kendime konuşa konuşa oynardım hem konuşuyordum hem cvp veriyordum.Büyüdükçe bu huyumdan vazgeçemedim şuan 27 yaşında bir anneyim bazen yanımda kimse yokken yada ben başka odada yalnız kalmışken kendi kendime konuşuyorum.Karşımda kimseyi görmüyorum ,sadece hayal ediyorum ,mesela bir tv programı sunucu oluyorum soru soruyorum daha sonra konuk olup o soruyu cvplıyorum,yemek yaparken yemek programı sunuyormuş gibi anlatıyorum sonra sunucu olup soru sorup cvp veriyorum,bazen youtuber gibi iş yaparken o işi anlatıyorum bazen sanki bir dizide oynuyorum o dizide 2-3 karakteri canlandırıyorum ve bunları yaparken asla karşımda bir varlık görmüyorum.Oyun oynuyor gibi kamera karşısında gibi ama 2-3 karakterin konuşmasını canlandırıyorum ne olur dalga geçmeyin bu saçmalığımın bir açıklaması var mı
Senin kadar olmasa daİyi geceler arkadaşlar az önce bir başlık okudum eşim kendi kendine konuşuyor diye altına birçok kişi şizofren vs yazmış...Yazarken çok utanıyorum fakat bende aynı sorun var aynı özelliklerde mi bilmiyorum ama yinede çok korktum...Ben küçükken evcilik oynamayı çok seviyordum ve ablam hep mızıkcılarda komik gelirdi ona gülüp oyunu bozardı bende onu çıkardım kendi kendime konuşa konuşa oynardım hem konuşuyordum hem cvp veriyordum.Büyüdükçe bu huyumdan vazgeçemedim şuan 27 yaşında bir anneyim bazen yanımda kimse yokken yada ben başka odada yalnız kalmışken kendi kendime konuşuyorum.Karşımda kimseyi görmüyorum ,sadece hayal ediyorum ,mesela bir tv programı sunucu oluyorum soru soruyorum daha sonra konuk olup o soruyu cvplıyorum,yemek yaparken yemek programı sunuyormuş gibi anlatıyorum sonra sunucu olup soru sorup cvp veriyorum,bazen youtuber gibi iş yaparken o işi anlatıyorum bazen sanki bir dizide oynuyorum o dizide 2-3 karakteri canlandırıyorum ve bunları yaparken asla karşımda bir varlık görmüyorum.Oyun oynuyor gibi kamera karşısında gibi ama 2-3 karakterin konuşmasını canlandırıyorum ne olur dalga geçmeyin bu saçmalığımın bir açıklaması var mı