- 12 Mart 2019
- 53
- 10
- 3
- 34
- Konu Sahibi Darmadagin
-
Aslında beni o hale getiren kendisi.Zamaninda kiskancliklari yüzünden çok canımı sıktı ve istemiyorum bana yaşattığı için görüntülü arama yapmasi beni düşündürüyor ve bı insan telefonuna gelen videoyu nasıl bilmez nereden geldiğini aklım almıyor bı yerlerde eksik varİşyerini göstermek için görüntülü konuşmak bana sacma geldi açıkçası, sizin kıskançlığınızı bahane ederek yazışmaları da silmiş olabilir, normal bir yazısmayı da kıskançlık meselesi haline getiriyorsanız orası ayrı tabi.
Mantıklı bı açıklaması olsa inanicam çünkü şimdiye kadar hicbiseyini görmedim güven sorunum yoktu bu link değil telefonun video bölümünde kayıtlı bı videoydu nereden nasıl geldi bilmiyorum diyor bu mümkün müValla ya inanacaksın ya kurcalamayacaksın
Garip şeyler oluyor, işte tam da bu yüzden telefonumu kurcalatmıyorum
Hiç tanımadığım bi' numaradan youtube video linki geldi
Açtım baktım Serdar Ortaç tan bi aşk/ayrılık şarkısı
Tövbe ya
Millet sıkılmış iş arıyor kendine
Mantıklı bı açıklaması olsa inanicam çünkü şimdiye kadar hicbiseyini görmedim güven sorunum yoktu bu link değil telefonun video bölümünde kayıtlı bı videoydu nereden nasıl geldi bilmiyorum diyor bu mümkün mü
Otomatik iniyorsa videolar hatırlamıyor olabilir , her yerden bir sürü video, fotoğraf geliyor.Mantıklı bı açıklaması olsa inanicam çünkü şimdiye kadar hicbiseyini görmedim güven sorunum yoktu bu link değil telefonun video bölümünde kayıtlı bı videoydu nereden nasıl geldi bilmiyorum diyor bu mümkün mü
dediklerine inanma kurcala hic inandirici degil bu erkekler bizi saf saniyor ama allah buya cikariyor isteMerhaba hanımlar şu an nereden baslayacagimi bilmiyorum 5 yıllık evliyim ve eşimi 10 yildir taniyorum.Esim uyuduktan sonra telefonundan fotolara bakayım diye aldım kendisi uyuyordu bı video gelmiş bı dizinin bölümü biri çekmiş atmış büyük ihtimal.Aşk şarkısı ayrılık şarkısı çalıyor o dizide öyle bı bölümü çekilip atilmis kim acaba diye wasabina baktım gruplardan gelen bişey değil wasap ta yok yazışmalar silinince ama video bolumune kaydetmiş diye düşündüm ben sonra bı kadın görüntülü aramış eşim açmamış sonra ona dönmüş görüntülü eşimi uyandırıp sordum oda eski iş yerinden biri çok kıskanç olduğun için yazışmaları sildim dedi bu iş yerine girmek için görüntülü aradı bende ortamı gösterdim dedi eşimin çalıştığı bölüme kartsız girilmiyor o kişide güvenlik olarak girecekmis eşim referans olmuş video da nereden geldi bilmiyorum dedi ve teli elimden alıp videoyu görüntülü aramayi silmiş numara zaten kayıtlı degildi sabaha kadar uyumadım esimin teli sürekli ortada asla bişey saklamaz sevgisine inancım sonsuzdu ama bu durum kafamı çok kurcalıyor sizce işin aslı nedir kafam durmuş durumda bı insan sakinacagi bişey yoksa yazışmaları siler mi evet kıskancım bu doğru ama en fazla sen mi kaldın referans olacak derdim yani siz ne düşünüyorsunuz gerçekten çok çok üzgünüm
İnşallah öyle biseydir ben bu ne deyince sildi silmesine de çok bozuldum uyku sersemiydim sıkıntı yapmana sinirlendim sildim dedi sonra oda hiç uyumadı bilmiyorum ne olurOtomatik indiriyorsa hatırlamıyordur
Bende de önceden öyleydi
Gelen medya dosyalarını otomatik kabul ediyordu
Baktım galerimde bir sürü saçma sapan video, resim birikiyor
Kimden nerden geldiğini bilmediğim çünkü whatsapp gruplarında atıyorlar özellikle
O özelliği kapattım ben de
İnşallah öyle biseydir ben bu ne deyince sildi silmesine de çok bozuldum uyku sersemiydim sıkıntı yapmana sinirlendim sildim dedi sonra oda hiç uyumadı bilmiyorum ne olur
Hiç yapmadı bu konuda çok durustum emin ol 10 yıldır tanıyorum en ufacık bı şüphem olmadı teli hep ortada bütün arkadaş çevresini tanırım programları hep beraber yaparız genelde çok nadir arkadaşlarıyla çıkar telinden hiçbir zaman hicbisey saklamadi o yüzden soktayim zatenDürüst ol kendine, bugüne kadar seni şüphelendirecek bir şey yaptı mı?
Hiç yapmadı bu konuda çok durustum emin ol 10 yıldır tanıyorum en ufacık bı şüphem olmadı teli hep ortada bütün arkadaş çevresini tanırım programları hep beraber yaparız genelde çok nadir arkadaşlarıyla çıkar telinden hiçbir zaman hicbisey saklamadi o yüzden soktayim zaten
Ya burada verilen tavsiyelere hayret ediyorum. Sakın güvenme takipte kal ne demek. Hamile hamile buna mı üzülsün konu sahibi? Neden her erkek aldatma potansiyeline sahip diye bir önyargıyla yaklaşıyorsunuz? Bence daha önce bçr yanlışını görmediyseniz eşiniz sonuçta tabiki güveneceksiniz. Şimdiye kadar ne telefonunu karıştırdım ne de her hangi bir şeyini takip edip hesap sordum. Bir tek şeker ölçüm cihazını karıştırıyorumaldatacakları varsa aldatırlar zaten bizim kontrol etmemiz bir şey değiştirmez. Ha diyelim ki ben yakalarım diye aldatmıyor o zaman da bir kıymeti yok çünkü sadakat bu değil, bu korku.
Telefon karıştırma kısmına o kadar katılıyorum ki, davranışlarından, eve gidiş geliş saatlerinden süphelenirsin o zaman bakarsın belki telefona ama onu haricinde niye mesajlar, videolar bakılır ki. Bu kadar mı güvenmiyoruz eşlerimize de herseylerini kontrol ediyoruz.Ya burada verilen tavsiyelere hayret ediyorum. Sakın güvenme takipte kal ne demek. Hamile hamile buna mı üzülsün konu sahibi? Neden her erkek aldatma potansiyeline sahip diye bir önyargıyla yaklaşıyorsunuz? Bence daha önce bçr yanlışını görmediyseniz eşiniz sonuçta tabiki güveneceksiniz. Şimdiye kadar ne telefonunu karıştırdım ne de her hangi bir şeyini takip edip hesap sordum. Bir tek şeker ölçüm cihazını karıştırıyorumaldatacakları varsa aldatırlar zaten bizim kontrol etmemiz bir şey değiştirmez. Ha diyelim ki ben yakalarım diye aldatmıyor o zaman da bir kıymeti yok çünkü sadakat bu değil, bu korku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?