Bu yaşadığım ne simdi?Bı akıl verin

Mantıklı bı açıklaması olsa inanicam çünkü şimdiye kadar hicbiseyini görmedim güven sorunum yoktu bu link değil telefonun video bölümünde kayıtlı bı videoydu nereden nasıl geldi bilmiyorum diyor bu mümkün mü:KK43:
Videonun nasıl geldiğini hatırlamıyor olabilir ben de çoğunu gerçekten hiç hatırlayamam. Bana tuhaf gelen eşinizin kamera ile işyerini gösterdim demesi ne alaka yani tuhaflık burda ve referans olması da bilmiyorum ilginç.

bence kasma zaten sanırım hamileymişsiniz çocuğunuzu düşünün. Bir şey varsa elbet ortaya çıkar ve sizde gerekeni yaparsınız

Merhaba hanımlar şu an nereden baslayacagimi bilmiyorum 5 yıllık evliyim ve eşimi 10 yildir taniyorum.Esim uyuduktan sonra telefonundan fotolara bakayım diye aldım kendisi uyuyordu bı video gelmiş bı dizinin bölümü biri çekmiş atmış büyük ihtimal.Aşk şarkısı ayrılık şarkısı çalıyor o dizide öyle bı bölümü çekilip atilmis kim acaba diye wasabina baktım gruplardan gelen bişey değil wasap ta yok yazışmalar silinince ama video bolumune kaydetmiş diye düşündüm ben sonra bı kadın görüntülü aramış eşim açmamış sonra ona dönmüş görüntülü eşimi uyandırıp sordum oda eski iş yerinden biri çok kıskanç olduğun için yazışmaları sildim dedi bu iş yerine girmek için görüntülü aradı bende ortamı gösterdim dedi eşimin çalıştığı bölüme kartsız girilmiyor o kişide güvenlik olarak girecekmis eşim referans olmuş video da nereden geldi bilmiyorum dedi ve teli elimden alıp videoyu görüntülü aramayi silmiş numara zaten kayıtlı degildi sabaha kadar uyumadım esimin teli sürekli ortada asla bişey saklamaz sevgisine inancım sonsuzdu ama bu durum kafamı çok kurcalıyor sizce işin aslı nedir kafam durmuş durumda bı insan sakinacagi bişey yoksa yazışmaları siler mi evet kıskancım bu doğru ama en fazla sen mi kaldın referans olacak derdim yani siz ne düşünüyorsunuz gerçekten çok çok üzgünüm:KK43:
Ben olsam gizli uygulamalar varmi diye bakarim..mesela hesap makinasi diyor,ama giriyorsunuz gizli mesaj uygulamasi çıkıyor. Eşinize güveniyorsanız,sıkıntı yok.ama ben şahsen hiçbir erkeğe güvenmem

Back
X