Bu yaşadığım ne simdi?Bı akıl verin

Ee tamam güzel kardeşim neden kendine durduk yere sıkıntı çıkardın ki o zaman
Adamın bir açığı bir şeyi olur anlarım şüphelenirsin de hem güveniyormuşsun
Hem bak sana açıkladık olabileceğini burada
Neden birden sorguladın ki?
Yapma bunu kendine de karşındakine de evliliğinize de.
Sen gibi çok kurup kurup kafamda yıkıcı davrandım geçmişte o yüzden diyorum yapma.
İlişkilerde/evlilikte karşıdakinin sözüne inanmaktan güvenmekten ötesini yapamazsın.
Tamam masasında don görürsün, bi' mesaj gelir, ne bileyim bi yerde basarsın kurcalarsın ama açıklaması olabilecek şeylerde kötü düşünmek
10 yıl olmuş yani
Bilmiyorum videoyu kim atmış ona takıldım neden görüntülü aramış ona takildim mesajları silmesine takıldım:(evet silmem hata keşke silmeseydim kıskanç olduğun için polemik olmasın diye sildim diyo inşallah sen haklisindir

Madem kıskanç olduğunu biliyor konuşmayı silmemesi lazımdı bence görünce bak bunu konuştuk diyebilirdi. Güven vermedi

Uzgunum ama masum gelmedi esiniz..
Is icin boyle boyle oldu dese, cok fazla tepki verirmiydinizki sakladi sizden.
Watsap gruplari varsa ordanda atilmis olabilir ve tel direk kaydediyo.

Bilmiyorum videoyu kim atmış ona takıldım neden görüntülü aramış ona takildim mesajları silmesine takıldım:KK43:evet silmem hata keşke silmeseydim kıskanç olduğun için polemik olmasın diye sildim diyo inşallah sen haklisindir

Haklıyım
Yapma şimdi gidip güzel şeylere odaklan
Güzel bi' evliliğin var, seni seven, güvendiğin adam var
Burada hiçbirimiz tanımıyoruz kocanı, insanlar tabii ki takip et vs diyecek daha da fitillenecek mevzu
Güvendiğin adamı tanımadığın kadınların yargısına bırakıp astırıp kestirtme

Ya burada verilen tavsiyelere hayret ediyorum. Sakın güvenme takipte kal ne demek. Hamile hamile buna mı üzülsün konu sahibi? Neden her erkek aldatma potansiyeline sahip diye bir önyargıyla yaklaşıyorsunuz? Bence daha önce bçr yanlışını görmediyseniz eşiniz sonuçta tabiki güveneceksiniz. Şimdiye kadar ne telefonunu karıştırdım ne de her hangi bir şeyini takip edip hesap sordum. Bir tek şeker ölçüm cihazını karıştırıyorum😅 aldatacakları varsa aldatırlar zaten bizim kontrol etmemiz bir şey değiştirmez. Ha diyelim ki ben yakalarım diye aldatmıyor o zaman da bir kıymeti yok çünkü sadakat bu değil, bu korku.
Aynen katiliyorum arkadasim. Adamin icinde varsa zaten engelleyemezsin, Allah hayirli insanlarla karsilastirsin. Bazilari saniyor ki her seyini takip edince karistirinca kocam beni aldatmayacak, oyle bir sey yok, yapmak isteyen her turlu yapar. Asıl bu kadar sık bogaz edince adamlar kaciyor, kendilerini rahat hissettikleri kadinlarin yaninda solugu aliyor. Demiyorum ki ipleri tamamen birakin ama bu kadar da darlamayin adamlari ya hu.

Telefon karıştırma kısmına o kadar katılıyorum ki, davranışlarından, eve gidiş geliş saatlerinden süphelenirsin o zaman bakarsın belki telefona ama onu haricinde niye mesajlar, videolar bakılır ki. Bu kadar mı güvenmiyoruz eşlerimize de herseylerini kontrol ediyoruz.
Telefonunu karistirmadim hafta sonu çekilen foto ve videolara bakmak için aldım ben cekememistim o videoyu görünce wasaba baktım sahi öyle bı video görsen kim atmış die merak edip bakmazmiydin görüntülü aramayida wasapa girince gördüm zaten

bahane uyduracağı kesin neden hemen uyandırıp soruyorsunuz ki?

Haklıyım
Yapma şimdi gidip güzel şeylere odaklan
Güzel bi' evliliğin var, seni seven, güvendiğin adam var
Burada hiçbirimiz tanımıyoruz kocanı, insanlar tabii ki takip et vs diyecek daha da fitillenecek mevzu
Güvendiğin adamı tanımadığın kadınların yargısına bırakıp astırıp kestirtme
Evet bu dediğini de düşündüm aslında konu açma konusunda çok tereddüt ettim hatta ikinci üyelik aldım bu konu yüzünden ama hicbisey düşünemiyorum şuan hem birileriyle paylaşmak hemde fikir almak istedim desteğin için çok teşekkür ederim

Evet bu dediğini de düşündüm aslında konu açma konusunda çok tereddüt ettim hatta ikinci üyelik aldım bu konu yüzünden ama hicbisey düşünemiyorum şuan hem birileriyle paylaşmak hemde fikir almak istedim desteğin için çok teşekkür ederim

Kendi kocaları olunca toz kondurmazlar
Dayak yiyip başkalarının konularına kocamın totosunu keserim diye yazan kadınlar var burada, biliyorum
Fikir al ama başkasının lafına bakıp da asıp kesme
Diyeceklerim bu kadar

tek basina su yazdiklariniz bana bir sey ifade etmedi,
iletisim ve bilgi caginda yasiyoruz,
genelde telefonumu temizlerim ama bazen benim kendi telefonumda bu nereden cikti ya dedigim seyler oluyor, grubun birinden gelmis, acip bakmamisim bile mesela.
ya da bazen yanlislikla goruntulu ararim, bazen direk yanlislikla birini ararim falan, sizde hic olmuyor mu?
bana esim gecenin bir yarisi kaldirip sorsa cok garipserim, cok enteresan gercekten.

neyse esinizi siz bileceksiniz,
ama bir videoya bir goruntulu konusmaya sikmayin derim caninizi,
tabi ki ek baska seyler varsa ve butunde sizi rahatsiz eden bir ilgisizlik mevcut ise siz bilirsiniz.

Telefonunu karistirmadim hafta sonu çekilen foto ve videolara bakmak için aldım ben cekememistim o videoyu görünce wasaba baktım sahi öyle bı video görsen kim atmış die merak edip bakmazmiydin görüntülü aramayida wasapa girince gördüm zaten
Bakmam muhtemelen, wahtsaptan bir sürü video geliyor çok merak ettiysem eşime sorarım. Ben eşimin yalan söyleyip söylemediğini çok rahat anlarım zaten, o an aklına bir yalan gelmez yüzüne gözüne bulaştırır, yüzü kızarır en ufak bir şeyde, belki sizin içiniz bakarak rahat etti sizi yargılamıyorum, inşallah endiseleriniz yersizdir. Biz burdan sadece yazdiklarınıza yorum yapabiliriz ama eşinizi siz tanıyorsunuz nihayetinde.

Eşiniz videoyu sildi mi bilmiyorum ama eğer bende ki gibiyse galeri açılımı su şekilde belki bulabilirsiniz videoyu kim göndermiş.
Whatsappa girin kendi sayfanizi açıp galeriye girip aşağılara inince whatsappta kisilerden gelen video ve resimler var oradan bakip bulabilirsiniz belki. Tabio konuşmayı silmişse hala görünür mü bir bilmiyorum.
Ama en büyük hatanız hemen uyandırıp sormanız biraz takip etmeniz lazımdı.
Inşallah sandığınız gibi kötü bir durum yoktur inşallah.

tek basina su yazdiklariniz bana bir sey ifade etmedi,
iletisim ve bilgi caginda yasiyoruz,
genelde telefonumu temizlerim ama bazen benim kendi telefonumda bu nereden cikti ya dedigim seyler oluyor, grubun birinden gelmis, acip bakmamisim bile mesela.
ya da bazen yanlislikla goruntulu ararim, bazen direk yanlislikla birini ararim falan, sizde hic olmuyor mu?
bana esim gecenin bir yarisi kaldirip sorsa cok garipserim, cok enteresan gercekten.

neyse esinizi siz bileceksiniz,
ama bir videoya bir goruntulu konusmaya sikmayin derim caninizi,
tabi ki ek baska seyler varsa ve butunde sizi rahatsiz eden bir ilgisizlik mevcut ise siz bilirsiniz.
Yanlışlıkla olur tabi görüntülü arama ama bahsettiğim de goruntulu konusma var esimde evet aradı bu iş yerine girmek istiyor ortamı göstermek için aradı kartsız girilmedigi için bende gösterdim dedi bilemiyorum

Eşiniz videoyu sildi mi bilmiyorum ama eğer bende ki gibiyse galeri açılımı su şekilde belki bulabilirsiniz videoyu kim göndermiş.
Whatsappa girin kendi sayfanizi açıp galeriye girip aşağılara inince whatsappta kisilerden gelen video ve resimler var oradan bakip bulabilirsiniz belki. Tabio konuşmayı silmişse hala görünür mü bir bilmiyorum.
Ama en büyük hatanız hemen uyandırıp sormanız biraz takip etmeniz lazımdı.
Inşallah sandığınız gibi kötü bir durum yoktur inşallah.
Evet hemen kaldırıp sormam çok büyük hatam oda sildi videoyu ve konuşma kaydını:(

Valla ben sizin yerinizde olsam bu kadar kolay harcamazdım kaç yıllık kocamı, hayat arkadaşımı. Yani elinizde güçlü bir delil de göremedim. Görüntülü aranmış. Yani ?!
Her görüntülü arama yapan koca aldatıyor mu? Ya da açıp kamerayı görüşen. Böyle bir talep gelmiştir kocanız uzun uzun düşünmemiştir bile niye şimdi kamerayı açacağım diye. Neyse velhasıl kelam takibi bırakın dikkatinizi çeken ciddi bir şey olursa öyle konuşalım. Tadınızı tuzunuzu kaçırmaya değmeyecek konular, derim ben.

Back
X