Bu yaşadığım ne simdi?Bı akıl verin

Ne pislikmiş afedersin nasıl boşanmaya o kadını getirir saygısız yada o kadın nasıl gelir hangi vicdan yada mantıkla .bir kadın kendini nasıl böyle düşürür yazık .
Başardım mantığı, ben bu adamın karısını yendim, gurur duyarım diye düşünüyor...

Aldatmanin temelinde bu var zaten...aldatan kadınlar hayatta hep başarısız olmuş, bu nedenle evli erkeklere metres olunca ben başardım sevinci yaşıyorlar

Aklıma şüphe düşerse bende bakarım...aman varsa da bilmeyeyim benim mantığıma ters...
Bende aynen durup dururken bakmam ama adam ilgisiz davranmaya başlıyorsa yada farklı birşeyler sezdiysem alır bakarım benimkinede bakabilirler sorun değil .yalan üzerine ilişki kurulmaz.güveniyorum diyorlar bide yahu neyine güveniyorsun insan yeri geliyor kendine bile güvenmiyor kaldı ki erkek milletine güvenicem geçeceksiniz bunları benim kocam yapmazcıların kocaları neler yapıyor görüyorum .nedense aldatan erkeklerde benim kocam yapmazcıların kocaları oluyor ..

Herkes telefonu madem neden kurcaladin diyo yazdım aslında bı daha yazayim teli kurcaliyim diye almadım teli hafta sonu dışarıda çekilen fotoları merak ettim ben çekemedim şarjım yoktu o esnada gördüm videoyu daha sonrada video nerden geldi diye merak ettim o sebeple wasaba baktım hangi kadın merak etmez ki
Yahu kocan tabi bakıcaksın.neyi açıklamaya çalışıyorsun onu diyenler gözü kapalı yaşayanlar korkuyorlar bakmaya tabi görücekleri şeylerden tırsıyorlar o yüzden de ben cool um bakmam ayakları .ben bakarım valla kandırılmaya gelemem .

Aklıma şüphe düşerse bende bakarım...aman varsa da bilmeyeyim benim mantığıma ters...
Isinize geldigi gibi anlayan sizlersiniz suanda😂Varsada bilmeyim diye bisey yok ama ota cope huylanacagin kesin. Ben neden esimin arkadas geyigini goreyim mesela? Wp filan karistiranlar icin gecerli. Esim benim konusmalarimi okusa sinir olurum. Kaldiki bu kadin zaten karistirmsk icin almamis fotolar icin almis ayri mevzu

Son düzenleme:
Aynen oyle😂 Valla arkadaslaryla konusmalarini dusun gonderdikleri videolari fotolari dusun.. anasi miyim bu herifin? Ayrica esimde benim telimi karustirmaz
Şüphen varsa mecbur bakıcaksın yoksa zaten bakmaya gerek kalmaz .

Isinize geldigi gibi anlayan sizlersiniz suanda😂Varsada bilmeyim diye bisey yok ama ota cope huylanacagin kesin. Ben neden esimin arkadas geyigini goreyim mesela? Wp filan karistiranlar icin gecerli. Esim benim konusmalarimi okusa sinir olurum. Kaldiki bu kadin zaten karistirmsk icin almamis fotolar icin almis ayri mevzu
Şüphem varsa bakarım.. şüphem yoksa onun telefonunu karıştıracak vaktim yok açıkçası.. şifre konmayınca ve telefon ortada olunca şüphe uyandırmıyor aslında...

Bizde şüpheli davranan benim, telefonum şifreli ve saklarım....
Acaba eşim aldattığımı düşünüyor mu?:KK47:

Şüphen varsa mecbur bakıcaksın yoksa zaten bakmaya gerek kalmaz .
Zaten niye telefon karıştırıyorsunuzdan kasıt o, elbette tavrından, davranışından şüphe ettiğin eşinin telefonunu karıştırabilirsin ama durduk yere eşinin arkadaşlarıyla olan yazışmalarına kadar inceleyip sonra acaba öyle mi böyle mi diye bir sürü konu açıldı son günlerde, işte onlara gerek yok.

Konu sahibi zaten öyle yapmamıs hoş yapsada en nihayetinde kendi bileceği bir durum.

Zaten niye telefon karıştırıyorsunuzdan kasıt o, elbette tavrından, davranışından şüphe ettiğin eşinin telefonunu karıştırabilirsin ama durduk yere eşinin arkadaşlarıyla olan yazışmalarına kadar inceleyip sonra acaba öyle mi böyle mi diye bir sürü konu açıldı son günlerde, işte onlara gerek yok.

Konu sahibi zaten öyle yapmamıs hoş yapsada en nihayetinde kendi bileceği bir durum.
Arada bakmakta fayda var .her gün didiklemicen tabi ama içinde biraz şüphe varsa bakılabilir bence .ben bakarım yani net .korkunun ecele faydası yok .whatsapp grubu erkeklerden oluşuyorsa ben okumam bile o ayrı konu ama bir hatun aranmışsa hemde görüntülü bende takip ederdim .

Ben kendi telefonumu kurcalatmam.Cok da kizarim.Bu mantiga gore ben de aldatiyorum.

1. Benim ozel konusmalarim var arkadaslarimla.
2.Benim ozel fotolarim var arkadaslarimla baskalarinin gormelerini istemeyecekleri.

Bir seyden suphelenirsin o zaman karistirirsin incigine kadar.O da tutamazsin kendini.Ama her seye de zirt pirt suphelenilmez.

Şüphem varsa bakarım.. şüphem yoksa onun telefonunu karıştıracak vaktim yok açıkçası.. şifre konmayınca ve telefon ortada olunca şüphe uyandırmıyor aslında...

Bizde şüpheli davranan benim, telefonum şifreli ve saklarım....
Acaba eşim aldattığımı düşünüyor mu?:KK47:
Bide akilli bi erkekse ortada delil birakmaz zaten😂 Ha yapacak olanda illa wp dan yapmasi gerekmez 1001 cesit program var artik. 1 gecelik kacamak yapsa nerden haberimiz olacak. Ha kucuk bisey yakalarsan supheden olursun yani. Dedektifcilik yapilcaksada sonuna kadar susup arastirip bekleyip srak diye adamin suratina vurup bosanmak en dogrusu

Son düzenleme:
Bide akilli bi erkekse ortada delil birakmaz zaten😂 Ha yapacak olanda illa wp dan yapmasi gerekmez 1001 cesit program var artik. 1 gecelik kacamak yapsa nerden haberimiz olacak. Ha kucuk bisey yakalarsan supheden olursun yani. Dedektifcilik yapilcaksada onuna kadar susup arastirip bekleyip srak diye adamin suratina vurup bosanmak en dogrusu
Ben zaten dedektiflik yaparak, aldatırsan boşanırım diye tehditle eşi yanında tutmaya karşıyım....

"Eğer yapacak potansiyeli varsa ve o kadar basit bir erkekse yapsın, bende duyup bir an evvel hayatımdan çıkarayım" mantığındayım...

Ben zaten dedektiflik yaparak, aldatırsan boşanırım diye tehditle eşi yanında tutmaya karşıyım....

"Eğer yapacak potansiyeli varsa ve o kadar basit bir erkekse yapsın, bende duyup bir an evvel hayatımdan çıkarayım" mantığındayım...
Konu sahibi soyleyecegine bekleseydi suan ici icini yemezdi belki. Suan cikacak delillerde cikmaz eger varsa birsey.

Doğru... eğer gerçekten varsa bir aldatma eşi daha temkinli olur.
Birde genelde cok profesyonel degilse aldatan erkek illa bi yerlerde yakalanir. Kadinlar genelde kendileri itiraf ediyormus, genelde vicdan yaptiklarindan.. yakalandiklari pek gorulmuyormus.. cunku kadinlar detayci bu yuzden herseyi ince ayrintiya kadar dusunurmus.

Birde genelde cok profesyonel degilse aldatan erkek illa bi yerlerde yakalanir. Kadinlar genelde kendileri itiraf ediyormus, genelde vicdan yaptiklarindan.. yakalandiklari pek gorulmuyormus.. cunku kadinlar detayci bu yuzden herseyi ince ayrintiya kadar dusunurmus.

Kadınlar herşeyi hesap eder, erkekler dümdüz...

Back
X