Bu yaşadığım ne simdi?Bı akıl verin

Eşimi uyandırmadan nosunu telime kaydetmistim zaten uyku tutmayinca eşimi kaldırıp sordum oda hem kendi telinden video ve görüntülü konuşmayı hemde benim telefonumdan noyu sildi ama ben noyu ezberlemistim eşime bosyere sildin no bu diye yazınca evet bu adı x arayayım yarın bişey yok dedi
Canım bak bende sonanda sonanda isimli arkadasa katılıyorum sen inanmak istemiyorsun olana.
Ben sana kisaca birsey soruyorum sen adami hakli cikarmak istercesine dolandirarak cevap veriyorsun.

Adam numarayi videoyu konusmayi herseyi sildi o panikle ya da uyku sersemo diyelim. Sana dedi ya istersen arayim konuş diye peki sormazlar mi adama sen numarayi ezbere mi biliyorsun nasil arayacaksın diye???
Simdi bende aklimda numara var deme onemli olan esinin aklina kazınmış olması ki istersen arayim konus diyor sana.

Hayir her aldatilan kadinin yaptigi gibi kocasina inanmak istiyor. Korkulari var cunku. Inanmayi tercih ediyor o yuzden.
Beynim gerçekten ⚠️ veriyor artık ben neler soruyorum arkadaş nereden girip cevap veriyor.

Bana pek inandirici gelmedi ama, siz guveniyorum derseniz iyice bir gozlem altina alin bakalim.
Canım bak bende sonanda sonanda isimli arkadasa katılıyorum sen inanmak istemiyorsun olana.
Ben sana kisaca birsey soruyorum sen adami hakli cikarmak istercesine dolandirarak cevap veriyorsun.

Adam numarayi videoyu konusmayi herseyi sildi o panikle ya da uyku sersemo diyelim. Sana dedi ya istersen arayim konuş diye peki sormazlar mi adama sen numarayi ezbere mi biliyorsun nasil arayacaksın diye???
Simdi bende aklimda numara var deme onemli olan esinin aklina kazınmış olması ki istersen arayim konus diyor sana.
Benim savundugum falan yok ama nasıl anlamadin o kısmını çözemedim numarayi herşeyi silince bende numarayı tekrar yazdım wasaptan gösterdim bu diye esimde kızı daha önce gördü ya çalıştığı için wasap fotosunu ben gösterince evet bu içinde kuşku varsa arayayım diyor ben numarasını biliyorum ya o yüzden anlatabildim mi numarayı benden alacak yani

Beynim gerçekten ⚠ veriyor artık ben neler soruyorum arkadaş nereden girip cevap veriyor.
Aslında açıklamış konu sahibi, eşi numaraları sildikten sonra sen sildin ama benim aklımda numara demiş eşi de buna istinaden istersen arayayım yanında demiş.

Ama her iki telefondan da numaları silmesi çok hayra alamet bir durum değil orası ayrı, uyku sersemi de olsa ortada hicbirsey yokken insan eşinin kaydettiği numarayı dahi siler mi?

E numara varsa arasın eşin madem
Gerçi o anda araması gerekirdi hazırlıksız şimdi öyle bir durum varsa karşı tarafa eşimin yanında konuşucam beni ele verme diyebilir
Tabi bunlar varsayım
Ama ben olsam aratırdım madem bu kadar takıldı aklıma ispatlasın öyle beni kırdın mırdın olmuyor öyle işler evlilik bu iki günlük ilişki değil hesap vericek tabi.

Aslında açıklamış konu sahibi, eşi numaraları sildikten sonra sen sildin ama benim aklımda numara demiş eşi de buna istinaden istersen arayayım yanında demiş.

Ama her iki telefondan da numaları silmesi çok hayra alamet bir durum değil orası ayrı, uyku sersemi de olsa ortada hicbirsey yokken insan eşinin kaydettiği numarayı dahi siler mi?
Bence eşinin numarayı aklinda tuttuğuna değil eşinin ara demeyeceğini bildiği için arayayım istersen diyor...

Neyse daha fazla yoruma gerek yok son satırlarınız gayet açıklayıcı anlayabilene.
Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah arkadaşın ne diyeyim.

Bence birakin esine inansin. Siz gereken yardimi yapmissiniz zaten ama mum dibine karanlik denir ya, insan bazen gormek istemiyor ya da gormuyor.
Yani sana göre aldatiliyorum sanırım ben ne dusunecegimi bilemedigim için konu açtım zaten başka bı gözle durum nasıl görünüyor onu görmek istedim çünkü kendim ne aldatildigimdan eminim nede aldatilmadigimdan

Yani sana göre aldatiliyorum sanırım ben ne dusunecegimi bilemedigim için konu açtım zaten başka bı gözle durum nasıl görünüyor onu görmek istedim çünkü kendim ne aldatildigimdan eminim nede aldatilmadigimdan
Pis kokular var güzel kardeşim.

Takıldığım tek nokta eşinden şüphesi olmayan bir insan eşi uyuduktan sonra neden telefonunu kurcalama girişiminde bulunur ki.?

Merhaba hanımlar şu an nereden baslayacagimi bilmiyorum 5 yıllık evliyim ve eşimi 10 yildir taniyorum.Esim uyuduktan sonra telefonundan fotolara bakayım diye aldım kendisi uyuyordu bı video gelmiş bı dizinin bölümü biri çekmiş atmış büyük ihtimal.Aşk şarkısı ayrılık şarkısı çalıyor o dizide öyle bı bölümü çekilip atilmis kim acaba diye wasabina baktım gruplardan gelen bişey değil wasap ta yok yazışmalar silinince ama video bolumune kaydetmiş diye düşündüm ben sonra bı kadın görüntülü aramış eşim açmamış sonra ona dönmüş görüntülü eşimi uyandırıp sordum oda eski iş yerinden biri çok kıskanç olduğun için yazışmaları sildim dedi bu iş yerine girmek için görüntülü aradı bende ortamı gösterdim dedi eşimin çalıştığı bölüme kartsız girilmiyor o kişide güvenlik olarak girecekmis eşim referans olmuş video da nereden geldi bilmiyorum dedi ve teli elimden alıp videoyu görüntülü aramayi silmiş numara zaten kayıtlı degildi sabaha kadar uyumadım esimin teli sürekli ortada asla bişey saklamaz sevgisine inancım sonsuzdu ama bu durum kafamı çok kurcalıyor sizce işin aslı nedir kafam durmuş durumda bı insan sakinacagi bişey yoksa yazışmaları siler mi evet kıskancım bu doğru ama en fazla sen mi kaldın referans olacak derdim yani siz ne düşünüyorsunuz gerçekten çok çok üzgünüm:(
Eşinizi bsir süre takip edip sorgulamaya devam edin ben böyle bişeyle karşılaşsam eşimi parçalarım oda bilir güvensizlik degil bu baya baya kıskancım bende oda bana karşı öyledir

Ben aldatildin da diyemem ama aldatilmadin da. Aldatilmis biriyim ama. Once birseyler buluyorsunuz, ona soruyorsunuz. O da panik oluyor. Butun hersey siliniyor. Size birseyler acikliyor ama taşlar hic yerine oturmuyor. Bunlari yasadim ben. Hep inkar edip bosanma davamiza sevgilisiyle gelen biri yasatti bana. O yuzden siz de benim gibi tam inanmayi secmeyin demek istedim. Uzdu isem ozur dilerim. Birakin bekleyin bir falso versin. Yalanla ustunu kapatamayacak bir falso elbet verecektir.

Bir de su var esine guvendigini soyluyorsun ama gece 3 te telefonunu kurcaliyorsun. Once senin de kendinle celistigin noktalar da var.

Niye?

Bilmeyince kafa daha rahat değil mi?
Bilmeyince kafa rahat oluyor tabi
Şüphelendiysem neden karıştırmayayım nikahla kocam değil mi ?kaldı ki sevgiliminkinede bakarım şüphem varsa saf saf neden durayım beni aldatan adamın yanında sonuna kadar giderim yani tabi aldatılmayı kabul etmeyen bir yapınız varsa bakıyorsunuz ister istemez.duramıyorsun zaten

Herkes telefonu madem neden kurcaladin diyo yazdım aslında bı daha yazayim teli kurcaliyim diye almadım teli hafta sonu dışarıda çekilen fotoları merak ettim ben çekemedim şarjım yoktu o esnada gördüm videoyu daha sonrada video nerden geldi diye merak ettim o sebeple wasaba baktım hangi kadın merak etmez ki

Bilmeyince kafa rahat oluyor tabi
Şüphelendiysem neden karıştırmayayım nikahla kocam değil mi ?kaldı ki sevgiliminkinede bakarım şüphem varsa saf saf neden durayım beni aldatan adamın yanında sonuna kadar giderim yani tabi aldatılmayı kabul etmeyen bir yapınız varsa bakıyorsunuz ister istemez.duramıyorsun zaten
Aklıma şüphe düşerse bende bakarım...aman varsa da bilmeyeyim benim mantığıma ters...

Ben aldatildin da diyemem ama aldatilmadin da. Aldatilmis biriyim ama. Once birseyler buluyorsunuz, ona soruyorsunuz. O da panik oluyor. Butun hersey siliniyor. Size birseyler acikliyor ama taşlar hic yerine oturmuyor. Bunlari yasadim ben. Hep inkar edip bosanma davamiza sevgilisiyle gelen biri yasatti bana. O yuzden siz de benim gibi tam inanmayi secmeyin demek istedim. Uzdu isem ozur dilerim. Birakin bekleyin bir falso versin. Yalanla ustunu kapatamayacak bir falso elbet verecektir.

Bir de su var esine guvendigini soyluyorsun ama gece 3 te telefonunu kurcaliyorsun. Once senin de kendinle celistigin noktalar da var.
Ne pislikmiş afedersin nasıl boşanmaya o kadını getirir saygısız yada o kadın nasıl gelir hangi vicdan yada mantıkla .bir kadın kendini nasıl böyle düşürür yazık .

Back
X