Bu yaşımda, çok yoruldum.

Teşekkürler bilgilendirdiginiz icin. Okul bitince ne yapmayi dusunuyorsunuz? Keske başka bir sehre gitseniz. Aileniz yok dese bile. Zaten ortada bir aile de göremiyorum. Önce kendinizi düşünün lutfen.

Teşekkürler bilgilendirdiginiz icin. Okul bitince ne yapmayi dusunuyorsunuz? Keske başka bir sehre gitseniz. Aileniz yok dese bile. Zaten ortada bir aile de göremiyorum. Önce kendinizi düşünün lutfen.
Yüksek lisans yapmayı düşünüyorumve zaten evlenmeyi de İkisinden biri için (hangisi önce olursa) gidicem zaten inşallah. Ama yüksek lisans yapmak , şehir dışında yaşamak vs için paraya ihtiyacım olacak Para isteme şansım yok Okul biter bitmez bir süre beni idare edecek parayı kazanmak için iş bulmam lazım

Y.lisans yaparken calisabilirsiniz. Hayatinizda biri var mi? Evlenmeyi düşünüyorum demissiniz.

Y.lisans yaparken calisabilirsiniz. Hayatinizda biri var mi? Evlenmeyi düşünüyorum demissiniz.
Evet Üç buçuk yıllık bi ilişkim var Zaten artık planları vs yapmaya başladık Bu yaz, annem bi sıkıntı çıkarmazsa, nişan yapıcaz inşallah

Evet Üç buçuk yıllık bi ilişkim var Zaten artık planları vs yapmaya başladık Bu yaz, annem bi sıkıntı çıkarmazsa, nişan yapıcaz inşallah

Eğer birlikte oldugunuz kisiye guveniyorsaniz ve sizin için dogru kişi ise annenizin problem cikarip cikarmamasini cok umursamayin. Ama lutfen once bir iş sahibi olun evlenmeden önce. Sitede okuyorsunuzdur çok severek guvenerek evlenen insanlar var ve suan zor durumdalar. Karsidaki insan bazen bizi yaniltabilir. Tabi inşallah böyle bir şey yasamazsiniz. Ailenizde zaten çok uzulmussunuz evliliginiz guzel olur inşallah. Önce çalışın kendi ayaklarinizin uzerinde durun.

Sevgilime çok güveniyorum, sevgisine saygısına karakterine hayranım. Ama ben gerek arkadaş çevrem gerek de ailemden çok olumsuzluk yaşadım, insanlara karşı tedbirliyim h. Şu hayatta en yakınım sevgilim, her konuda desteğimdir, ama bu annemle olan mevzuları ona tam olarak anlatmadım hiç. Olur ya bi sıkıntıya düşersek beni sahipsiz bilip de aciz görmesin diye. Öyle biri değil, harika bi yüreği var sağolsun Ama olsun güçlü görünmekte fayda vardır

Ne kadar güzel düşünmüşsünüz.

A ank2017 staj ayarlayın kendinize ve staja baslamadan önce iskura başvurun. İşkur sanırım 1 aylık staj icin 1000 lira ödeme yapıyordu. Bunu bi araştırın derim. Olabiliyorsa yazın 2 staj yapın peşpese. Elinize 2bin lira para gecer belki. Tam prosedürü bilmiyorum ama işkura uğrarsanız onlar sizi bilgilendirir. :)

Stajınızı yaparken de bir yandan is basvurularında bulunursunuz.

Allah yolunuzu açık etsin inşallah

Annenize acikca sormadiniz mi bunu sebebi ne diye. Yani oz evlatsaniz sonuçta travma dedigin gecer gider. Gecmezse diger cocuklara karsi da iyilesmedigi icin illaki patlak verirdi. Onlara sevgi gosterip size gostermemesi. Hani hic sarılmasa diyecegim ki kadin dokunsal degil. Cok garip gercekten. Aile bu yuva bu. Hic mi güzellik olmaz. Sevgi sefkat olmaz. Rol model anneyi bile alsa kardesler akil var vicdan var. Hele bana.. zulme bak yaa.. cok sinirlendim. Bekar olsam gel ben bakarim sana diyecegim yeminle ya....

Acaba üvey olabilir misiniz? Annem dediğiniz insanın davranışları çok normal gelmedi bana.
Senden Sonra doğanları simartiyor seni böyle resmen kullanıyor. Öz anne bunu yapamaz. Evladına kıyamam üstelik ilk göz ağrısının bu derece iskence görmesi kesinlikle özlük uvey lik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…