- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
- Konu Sahibi son mecnun
-
Ben universitede okurken benim sinif arkadasim vardi. 50li yaslarda cok hos bir bayandi. Kiziyla girmis sinava kizi baska uni yi kazanmis kendisi bizim uni yiMerhaba hanimlar
Evli iki cocuk annesiyim. Zamaninda cok istekli olmama ragmen egitimimi yarida birakmak zorunda kaldim. Lise bitti unv devam edemedim..
Icimde kaldi desem yeridir.. Simdi yas geldi 30 a.. Esim 2 cocuk derken bir yandan da gozumde buyuyor. Becerebilir miyim ya basarisiz olursam diye stres yapiyorum..
Sonradan boyle baslayip basarili olan var mi aramizda? Sanirim biraz gaza ihtiyacim var
Benim tanıdıgım bir abla vardı 2 cocugu vardıMerhaba hanimlar
Evli iki cocuk annesiyim. Zamaninda cok istekli olmama ragmen egitimimi yarida birakmak zorunda kaldim. Lise bitti unv devam edemedim..
Icimde kaldi desem yeridir.. Simdi yas geldi 30 a.. Esim 2 cocuk derken bir yandan da gozumde buyuyor. Becerebilir miyim ya basarisiz olursam diye stres yapiyorum..
Sonradan boyle baslayip basarili olan var mi aramizda? Sanirim biraz gaza ihtiyacim var
30 yaş geç değil ki neden başaramayacaksın başlığı okuyunca 45 sin falan sandım çoğu insan okuyum ediyim demeye bu yaşa geliyo anca evleniyo sende tersten gitmiş ol
Ben varim23 Yaşında Girdim Sınava. Üniversiteyi yarım bırakmıştım. Tekrar ygs lys derken kazandım. Şimdi 4. Sınıftayım. Bende küçük çocuk da var yine de okudum buraya kadar çok şükür.
Ben varim23 Yaşında Girdim Sınava. Üniversiteyi yarım bırakmıştım. Tekrar ygs lys derken kazandım. Şimdi 4. Sınıftayım. Bende küçük çocuk da var yine de okudum buraya kadar çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?