- 31 Ocak 2009
- 2.165
- 777
- 363
- Konu Sahibi son mecnun
-
36 yaşındayım 15 yaşında çocuğum var ve öğretmenlik ikinci sınıftayım.Çok zevkli ve hiç zor değil.
Sınava az kaldı hadi hayırlısı örgün mu yoksa AÖF mu düşünüyorsun hangi bölümü istiyorsun.Evet basvuru yaptim
Sınava az kaldı hadi hayırlısı örgün mu yoksa AÖF mu düşünüyorsun hangi bölümü istiyorsun.
Bizim sınıfta 70lerinde bir teyzemiz var bu sene kısmetse psıkolog çıkacak:)
İstanbul Tıp Fakultesi'nde bir amca var 65 falan, ikinci sınıfta ve kazanarak gelmiş af falan değil yani..
Yine psikoloji öğrencisi bir oyuncu var sınıfta 55 60nda, mali müsavırımız var 58nde, öğretmen var 40nda ve yüksek yapmak için ortalama kasıyor.
Kızıyla aynı yıl sınava giren kendisi psikoloji, kızı hukuk kazanan bir ablamız var 50ye merdiven dayamış..
Uzar gider bu örnekler demek o ki ygs basvurusu kaçmadıysa hemen başvurun bir yerden başlayın, bence size çok iyi gelecek :)
Canli ornek burada
30 uma ramak kaldi.Bir kizim var anaokuluna gidiyor.Birde bebek bekliyorum.Bir meslegim var fakat yurt disinda yasadigim icin burada birseye yaramiyor..
Hic dil.bilmiyordum geldigimde.Once dil ogrendim.Simdi universite okuyorum.
Zor olmasina zor tabii.Ev isleri,cocuk bakimi vs uzerimde.Esiminde cok yogun ve stresli bir isi var pek yardim gormuyor ve bekle(ye)miyorum.Siz istedikten sonra hersey olur.
Önlisans aöf de var diye biliyorum. 55 lira mi yatirdiniz .hem sınava girip hem geçiş hakkını kullanabilirsiniz eğer öyleyse.Sinavsiz gecis hakkim var ilahiyat onlisans sonrasinda 4yila tamamlamak niyetim.. Aslinda ben cocuk gelisimi de okumak istiyorum fena gaza geldim
Saka bir yana birini bitirip digerine sonra mi baslayabilirim fikriniz var mi
Önlisans aöf de var diye biliyorum. 55 lira mi yatirdiniz .hem sınava girip hem geçiş hakkını kullanabilirsiniz eğer öyleyse.
Tercihler temmuz ayında başlar hem örgün hem AÖF.
Eğer anadolu Üniversitesi kazanıp ilahiyata kayıt olursanız 2.üniversite olarak Erzurum Atatürk Üniversitesi AÖF çocuk gelişimine yazilirsin aynı anda 2 aöf okursun hatta 3 1 tanede istanbul üniversitesi AÖF de
Ay bukadar uzagim yani bu hakkimi bile bilmiyordum
Ben 15 lira bi ucret odedim aof ilahiyat okuycam..
Simdi gecti artik degil mi seneye basviru yaparim erzurum aof icin
Önce AÖF ilahiyati kazan. Temmuzda tercihini yap ilahiyati kazan kaydını yaptır eylül gibi olurAnadolu üniversitesi. Ekim gibi de Erzurum a 2.üniversite olarak başvurusun.
Kayınpederim 50 yaşından sonra üni bitirdi, bir de üstüne ingilizce öğrendi.
Şimdi ilk önce her öğrenci gibi temmuz ayında üniversite tercihi vereceksin eğer yerleşir isen kayıt hakkı kazanirsin. Anadolu universitesi eylul gibi olur.Sonra kazandigin bölüme kayıt yaptır. Ve daha sonra sınavsız 2.üniversite kapsamında erzurum a kayıt olursun.Bu mumkun yani..
Tam olarak ne yapmam gerkiyor lutfen detayli anlatabilir misiniz nereye nasil basvuru yapcam
Şimdi ilk önce her öğrenci gibi temmuz ayında üniversite tercihi vereceksin eğer yerleşir isen kayıt hakkı kazanirsin. Anadolu universitesi eylul gibi olur.Sonra kazandigin bölüme kayıt yaptır. Ve daha sonra sınavsız 2.üniversite kapsamında erzurum a kayıt olursun.
Sinavsiz geçiş için de tercih veriliyor yani aof ilahiyat için bazı tandiklarim geçiş hakkını tercih vermeden direk okula gidip kayıt olmak zannettiler o yüzden tercih vermeyi unutmayin.
Ilahiyat öğrencisi olunca zaten diğer aof lere 2 yıllık bölümlere direk yazilirsin 2.üniversite kapsamında. Erzurum Atatürk ve İstanbul Üniversitesi aof ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?