Bu yolun bir sonu var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onun borçları bitince daha da ezer sizi kaybedecek birseyim yok diye, borçlarını ödediğinizle kalırsınız. Yol verin bu adama.

vatsaptan engellemek nedir yaa? ergenligi de asamamis henuz, onun icin uzuldum su an
Evet gercekten bunu yapıyor ve uzun süre engelli kalıyorum. Tartışırız aileme fikirlerime herşeyime fiziksel özelliklerim dahil ağzına geleni sayar ben bişey diyecek olurum daha beterini der ve engeller. Adamın zerre saygısı yok bana ama benden sonsuz bir saygı bekliyor

neden evli kalmakta direniyorsun peki? sonucta kendi ayaklari uzerinde durabilen bir kadinsin.

Onun borçları bitince daha da ezer sizi kaybedecek birseyim yok diye, borçlarını ödediğinizle kalırsınız. Yol verin bu adama.
Dün işten yarım saat geç geldim diye (yarım saat) benimle kavga edip üzerime yürüdü çocuğumun gözü önünde kötü şeyler yaşadık. bende bu defa yanına bırakmayacağım dedim ne yapacaksın dedi kendisi memur biliyor işine zarar geleceğini sicilini etkileyeceğini. Ama bende insanım bir sıkımlık canım var Allahtan korkusu yok. evden gitmek istedim izin vermedi. Yarın gideceğim dedim bedelini ödeyecksin bu defa dedim tehdit etti. Sabah işe gittikten sonra darp raporu aldım ve karakola gidip şikayetçi oldum. Akşam evde ne fırtınalar kopar bana ne yapar bilmiyorum. Ama bundan sonra ona göre ayagını denk alır.

Mutsuzum ayrılmak istiyorum deyip, ailenizle konuşun. Bu sefer ikna etmeye çalışmasınlar.Bu adam düzelecek diye beklerken, ömrünüz geçip gidecek.Tabiki önce kendi kararınızı net verip, arkasında sağlam durmalısınız. Zayıf olduğunuz belli. İnsanlar sizi hemen ikna edebiliyor. O yüzden kendinize zaman tanıyın, iyi düşünün, psikolojik destek alın. Hayatınızı planlayın. Sonrada verdiğiniz kararı uygularsınız. Bu karar evliliğinizde devam etme yönünde olursada, yapacağınız, takınacağınız tutum önemli. Onun için kafanızı toplayıp, ne istiyorsunuz önce onu belirleyin.

Bundan sonra dediğine göre.... Senin bunu bitireceğn yok.. Borcunu ödedikten sonra o bitirir.

İnsanlar beni hemen ikna edebiliyor meselesi değil ilk defa öyle birşey yaşamıştım ve söz konusu olan insanlar ailemdi. Eşimi de seviyordum ama tüketti artık. Ama net olmak içimde en ufak bir keşke dememek için iyi düşünmeliyim. Hayat son bulacak kadar kötü senaryolar geçiyor kafamdan oğlumla bir başıma nasıl sırtlanacağım bu kötü hayatı. Aslında güçlüyüm sorumluluk sahibi biriyim ama duygusal olarak çöktüğüm için dipteyim. Özgüvenim zedelendi.

Bundan sonra dediğine göre.... Senin bunu bitireceğn yok.. Borcunu ödedikten sonra o bitirir.
Ben onu şikayet ettiğim için artık öyle kafasına göre davranamaz. Belki de haklısınız ben onun için sadece borcunu ödemeye yarayan biriyim. Beni kullanıyor ama herşeyin bu hayatta bir karşılığı vardır tek tesellim o.

Tam da bundan bahsediyorum. Aynı şeyleri yine yaşayıp, yine ikna olabilirsiniz. Çünkü, endişeleriniz var ve tam kararlı değilsiniz. Bunun için önce psikolojinizin düzelmesi gerek. Sağlam kafayla düşünüp, net karar almalı ve uygulamalısınız.

neden evli kalmakta direniyorsun peki? sonucta kendi ayaklari uzerinde durabilen bir kadinsin.
Gerçekten emin olmak içimde en ufak bir kırıntı keşke birakmamak ve oğlum için ama şuan can çekişiyorum. Artık yoruldum ve savaşacak bir seyleri anlatıp susacak gücümde kalmadı. Ne olacaksa olsun diyorum ama korkuyorum da. Hayatın getireceği belirsizliklerden korkuyorum.

Sağlam kafayı bulan getirsin bana.. Bir gün ıyıysem bir hafta kötü. Nasıl olacak bilmiyorum.

Eğer evliliğinizin devam etmesini istiyorsanız eş olarak beraber profesyonel bir destek alıp verimli bir aile hayatına çevirmenizi tavsiye ederim.

Bu adam k...na saglam bir tekme istiyor!
Diyesim geldi ve dedim kusuruma da bakmayin lutfen:)
Eger bosanmaya niyetiniz yoksa,saglam bir ders vermeniz gerekli hic kimsenin vazgecilmez olmadigini ona gostermeniz lazim..

Eğer evliliğinizin devam etmesini istiyorsanız eş olarak beraber profesyonel bir destek alıp verimli bir aile hayatına çevirmenizi tavsiye ederim.
Ben mutlu olmak istiyorum devam etmek ya da bitirmek değil isteğim. Az önce de belirttim eşim yanaşmadı terapiste onların aklı kendine yetmez kimseden akıl alacak değilim gibi şeyler sözledi. Sorun ona göre benmişim şayet ben onu dinlersem ona saygıda kusur etmezsem bütün hizmetlerini yerine getirirsem hiç sorunumuz olmazmış. Tabii kendisi saygısızlık yapacak ileri geri konuşacak ne istiyorsa o yapılacak o alınacak o beğendiyse tamamdır benim bir seye itiyacım yok herşeyım yok. Kısacası sesim çıkmayacak ben bilmem eşim bilir olmamı 7 gun 24 saat ona hizmet edeyim istiyor. Ama ben çalışıyorum her gün 1.20dakıka yol gidiyorum paşamın işi 20dakıka mesafede. akşam gel koştur koştur yemek yap. çocukla ilgilen yemeği koy kaldır çay yap beyefendiye sonra cocugu uyut. bu arada okumaya da devam edıyorum ders çalışmam da gerekiyor. Hangi ara ders çalışacam o belirsiz. Kendisi işten gelirse yorgundur kafa dınleyecektır. Tek yaptığı vardiya usulu çalışıyorsa o gun evdeyse yemek yapmak onu da sankı benım eksıklığım gibiymiş ıkı aıleye de soyledi. Utanmıyor musun yemegını ben yapıyorum der bana en ufak bir tartışmada.... Doğal olarak boşanın dıyeceksınız onu da beceremıyorum.

güya oturup konusuyoruz ama alında o konusuyor benım dediklerim havada kalıyor. Sözümü tamamlamama musade etmıyor. Eşime uyan en uygun sıfat ÇİRKEFLİK.
En tehlikeli erkek modeli,isterseniz uzman yardimi almayi deneyin bazi arkadaslarin da tavsiye ettigi gibi, ama ben hic ise yarayacagini sanmiyorum hatta zaman kaybi,benim sahsi fikrim bu yonde yinede hayat sizin..

Anlasilan bosanmaya niyetiniz yok,o zaman yapmaniz gereken bence( tabi son karar sizin)
Beyfendi onu cok cok sevdiginizi,ondan asla vazgecemiyeceginizi saniyor ya?
Oyle degilmi?yanlisim varsa duzeltin..
Ona sizi kaybetme korkusunu yasatacaksiniz,kendisini dunyanin merkezi zannediyor zira beyfendi..
Simdi,boyle bir blof yaparsaniz bu elinizde mi patlar?
Yoksa bazi taslari oynatirmi yerinden?
Ona karar verin derim,esinizi en iyi siz tanirsiniz neticede,doguracak sonuclari iki tarafli enine boyuna dusunun..

Kocanıza sorar mısınız? Tüm işleri siz yapıp üstüne çalışıp üstüne bir de çocuk bakacaksanız sizin hayatınızda ne işe yarıyormuş. Siz bir manyak bulayım da 7/24 hizmet edeyim üstüne bir de onu besleyeyim diye mi evlenmişsiniz onunla.O ne yapacakmış? Sizin hayatınıza sorundan başka ne getirisi varmış? Bu adam sizi kaybetmekten korkmuyor mu? Ben bu kadına böyşe yapıyorum ama çekip giderse demiyor mu? Demiyor. Çünkü bunca eziyete rağmen hala katlanıyorsunuz bu herife. Adam emin gitmeyeceğinizden.

Ne üstünlüğü varmış size. Allah erkeklerin pipisi olduğu için daha kıymetli istedikleri gibi kadınların tepesine binebilirler diye bir ayet mi indirmiş. Tövbe ya. Evlenmeyin şu kendini kadınlardan üstün gören erkek müsveddeleriyle diye diye değişen birşey olmadı. Mübareklerin hala alıcısı var. Anlayamıyorum gerçekten. Bende isterim biri bana sürekli hizmet etsin. Ama dayanamam. İşten gelip kendini paralayan insana acırım istemesem de kalkıp bir işin ucundan tutarım. Merhamet yok bunlarda. Bütün mesele bu.

Eşiniz en nefret ettiğim erkek tipi. Benim de iki kızım var. Böyle birini bulurlar diye çok korkuyorum. Kadınlarımız böylelerini seçmesin diye eğitim veriyoruz olmuyor yine seçiyorlar. Bir hata yapıp seçerseler gerektiğinde dönebilsinler diye iş sahibi yapıyoruz yine olmuyor. Bu heriflerden kurtuluş yok demek ki. Eşinizi elime geçirsem bir kaşık suda boğarım.

Huylu huyundan vazgeçmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…