Evet üzerine bastınız dışarda kedi evde bana aslan kesilir. Bana gücü yeter. Artık onun ne kadar acız bir ınsan olduğunu görebiliyorum.Dışarda kedi evde kaplan olanlardan.
Çocuğunun rol modeli olacak. Emin misin?
Evet üzerine bastınız dışarda kedi evde bana aslan kesilir. Bana gücü yeter. Artık onun ne kadar acız bir ınsan olduğunu görebiliyorum.
Amin insaallah teşekkür ederim güzel dilekleriniz için .Bunu görüyor olabilmeniz bile sizin için artı. Bence düzgünce planınızı yapma yolunuzu çizme zamanınız gelmiş. Allah size hayırlı kapılar açsın inşallah.
Yani cok dusunmeden akil vermek istemiyorum ama konuyu okuyunca of keske konu sahibesi adami bosasa da o 750 yetalelik farki nafaka olarak alsa diye icinden gecirmedim degil... Ha bir de kocanizi bim posetiyle bogmak istedim o da var
Insan esinin basarisindan gurur duyar, bu adam resmen kiskanip rahatsiz olmus. Resmen hasta. Ayni geminin yolcususunuz sizEvet tespitiniz çok doğru eşimde aşağılık kompleksi olduğu çok net. Sürekli başarılı olduğum şeyleri küçümsüyor iyi bir şey yaparsam benimle ufak bırseyden kavga çıkarıp başarımın tadını çıkarmamı engeller. küser. beni watsaptan engeller ....
Evet bende bunu anlamlandıramadım uzunca bır sure .. Farklı zamanlarda farklı şeylerde buna bizzat şahit oldum yanımda durduğu zamnalarda bile burnumdan getirdi hazmedemıyor çünkü. Bunu kendısıne soyledım ınkar etmekle kalmadı asıl benım oyle olduğumu ıddıa ettı. Bende kendisine benden başarılı olmanı ıyı yerlerde olmanı o kadar isterdim ki bütün kalbimle bunu ısterdim dedim. Maalesef erkekler kendilerinden daha iyi kadınları kaldıramayıp ezmeye sindirmeye çalışıyorlarInsan esinin basarisindan gurur duyar, bu adam resmen kiskanip rahatsiz olmus. Resmen hasta. Ayni geminin yolcususunuz siz
İşte sorun bende madem ne olduğunu anladın nıye ayrılmadım kı ben neden kendıme bu kötülüğü yaptım. İyi geçinen bir çifti görünce erkeklerineşlerine nazik ve hassas yaklaşımlarına hasretle imrenerek bakıyorum. Bende çirkin bir kadın değilim fırsatlarım ölçüsünde güzel giyinmeyi severim gencim uyumluyum ne eksiğim var bilmiyorum.
Bit olarak yaşayalım ve ölelim. Sürekli aman şu olmasın bak rezil olur ortada kalırız başını sokacak evin bir tas çorban var daha ne istıyorsun der. Farkındayım ınanın farkındayım ezikliğinin acizliğinin ...Senin eşin kendi açığını bu Şekil kapatıyor.. Sorunu derdi senle değil kendi ile. Kendini küçük gördüğü için sana o muameleyi yapıyor... Kendi bit oldugu için senide bit yapmaya calısıyor.
Evet benim yanlış kararlarımın bedelini o da ödüyor ve evet çocuk için erken oldu ama keske demek suan sadece beni daha çok kötü hissettiriyorÖncelikle söylemeden edemeyeceğim kocanız bir ergen, sizdeki insanlığın onda birinden bile nasibini almamış, bilmediği işlere girip borç yapacak kadar aptal, ezikliğini kapatmak için aklı sıra eşini küçümseyen bir kalas
Bu kadar üzüntülüyken eleştirel şeyler yazmak istemiyorum, desteğe ihtiyacınız var biliyorum ama basiretiniz bağlanıp nişanlılıkta o telaşla adamın gerçek yüzünü görmeyip evlenmeyi anlarım da çocuk sahibi olmayı anlamıyorumDur bakalım adam olacak mı çocuk için acele etmeyelim diye düşünmediniz mi?
Şimdiki duruma dönersek, böyle bir ortamda büyümek oğlunuz için çok çok zararlı ve travmatik bir şey olur. Kendi hatanızın bedelini el kadar kuzu ödemesin.
Sende strateji yapmak zorundasın cnm. hangi ildesin sen? Psikolog lar var evlilik danışmanları var ilişki koçuları var yardım alsan iyi olur...Bit olarak yaşayalım ve ölelim. Sürekli aman şu olmasın bak rezil olur ortada kalırız başını sokacak evin bir tas çorban var daha ne istıyorsun der. Farkındayım ınanın farkındayım ezikliğinin acizliğinin ...
Diyorum ya adam kendini yeterli göruyor benım aklım bana yeter kafasında daha önce sart koyduğum halde en ufak bir geri adımda su koyverdiSende strateji yapmak zorundasın cnm. hangi ildesin sen? Psikolog lar var evlilik danışmanları var ilişki koçuları var yardım alsan iyi olur...
Ayy gözlerim doldu ya babasının karşısına geçti, annesini savundu demekSıklıkla belirttiğim günü her gün kendimi sorguluyor ve kendıme kızıyorum nasıl boyle bir hta yaptım diye. O kadar uzuluyorum ki oglum için böyle bir ortamda bu zihniyette bir babayla büyümesi beni de rahatsız edıyor. Bbası oğlumuza güzel davranıyor ilgili ve sefkatlı ama bana yaklaşımından dolayı herşeyi sıfırlıyor geçen kavgada oğlum geldi ve abbasının karşısında durarak sesını yukselterek anneme bağırma bağırma dedi git odadan dedi sankı ben öldüm orda
Demekki Aslında Sadece Kaplan Görünümlü Sokak Kedisi.. Sende onu Kaplan Zannediyorsun.... Aslında korkak zavallı biri...Diyorum ya adam kendini yeterli göruyor benım aklım bana yeter kafasında daha önce sart koyduğum halde en ufak bir geri adımda su koyverdi
Evet ve daha oğlum 2.5 yaşında şok oldu babası o kadar net ve yüksek sesle söyledi ki. Babası cocugun psikolojısını bozdun dıye yıne benı suçladı gelıp benımle kavga eden bagıran çağıran agza alınmayacak şeylerı soyleyen kendısı değilmiş gibi.Ayy gözlerim doldu ya babasının karşısına geçti, annesini savundu demekİşiniz gücünüz var, oğlunuzla mutlu mesut yaşarsınız. Bi gayretle kurtulun şu adamdan nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?