Bu yüzden ayrılmak doğru mu?

Belli ki olmuyor. Zaten iki yıl olmuş artık. İnsanların değişeceğini düşünüyoruz evet insanlar fiziken değişir ama karakterler baki kalır. Bu böyle gider arkadaşım. Eğer ben çekerim, her kavgadan sonra ağlama krizlerine tutulurum kabul ediyorum dersen devam et. Ne ilk ne son ayrılan sen olacaksın.

Sen bu adamla evlilik planı mi yaptın bir de.. Yapma bacım yapma yüzde 90 kusurlu hareketler bunlar

Sen birde bunlari evlenince gor. Bir tanede bende var. Vallahi kacabildigin kadar kac evli degilsin soyle bir omuzunu silkele dussun evlenince bunlardan ayrilmakta kolay olmuyor

Farklı düşündüğünüz şeyleri saygı çerçevesinde tartışamadığınız bir ilişki yürümez. Farklı düşünüyorsunuz diye sizi aptal yerine koyuyor resmen. Aşağılaması ve hakaret etmesi hiç hoş değil ayrıca bunu sinirle yapıyorum demesi de bahane. Demek öyle düşünüyor ki sinirli halinde ağzından kaçırıyor.

Balık ben aslanım
Bende Aslan Eşim Balık, sivri dil diyince aslında benden çok yumuşak, ben sertim yerine göre fakat sinirlendiğinde o yumuşak yönlü halinden eser kalmıyor ki bu her insanda olan birşey. Hakaret etmesi hiç hoş değil ve sürekli yapar insanları değiştiremiyoruz ne yazık ki

Uzak mesefe ilişkilerinde jest ve mimikler olmadığı için çok yanliş anlaşılma oluyor.haa bir de cinsel ihtiyaçlar, dokunma, sarılma, fiziksel temas ihtiyacı karşılanmadığı için ekstra gerilim oluyor.bu araxa cahil lafı ilişki bitirecek kadar ağır bir laf değil.yanyanayken hiç sorun olmuyorsa ayrılma derim.

Kızgınken söyledim diye bir şey yok. Demek ki normal zamanda aklından geçiriyor, seni kendinden küçük görüyor. Ya da kibirli biri ama gerçek yüzünü göstermiyor. Bu kişiyle evlilik bile bile lades olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…