Bu yüzden ayrılmak doğru mu?

Güvenilmezden kastınız ne bilmiyorum kendisine güvenim sonsuzdu ama bende çok çok zor olduklarını düşünüyorum en azından görüldüğü üzere ben başaramadım. Alışık değilim her lafı alttan almaya onaylamaya emirle konuşulmasına egoya. Gerçekten çok zorlar.

Bende öyle yapacağım. Çünkü inanın 2 saattir ağlıyorum annem babam bu halimi görseler öyle üzülürler ki haklılar da hak ettiğim hayat hak ettiğim insan bu değil benim.

Biraz ayıp etmiş. Benim de eşim askeri personel,onun da mesleki stresi oldukça fazla ama bu beni aşağılama hakkını ona vermez. Eve gelince stresini kapı önünde bırakır.
Hem sizi aşağılıyor hem de o erleri. Erlerim “kadar” ne demek ? Sinirlendim gece gece.
İyi yapmışsın,farkındaysan bir önceki affedişinden sonra yine yapmış ve üzerine katmış (!)
Biraz canın acıyacak bu süreçte ama iyi yapmışsın. Karşı cinsin gözünde değerimizi kendimiz belirliyoruz. Her affedişinde tepene çıkar.

Bir süre uzakta kalıp sonra yan yana gelince her şey güllük gülistanlık olur zaten, ama sürekli aynı evde yaşasanız günlük stres-sinir halleri, evlilik sorunları… Adam her kavgada hakaret küfür şiddet aşama aşama hepsi uygulayacak.

Kendime bu kötülüğü yapmayacağım zaten ağlamaktan içim çıktı. Hak etmiyorum bence bunu.

İlişki anlamında güvenilmez demek istiyorum.Sadakat konusu yani.Cevremde çok gördüğüm için özellikle bu meslekteki insanlarda sadakatsizlik maalesef.

Kavga esnasında söylenen sözler içten içe düşünülen ancak normal zamanda dile getirilmeyen düşüncelerin dışa yansımasıdır diye düşünüyorum ben.
Kaldı ki sevgililikte bu lafları ediyor evlenseniz 3,4 kat artarak aşağılamalar devam edecektir. Bence barışmayın. Ben de zamanında binbaşı erkek arkadaşımla uzak mesafe ilişki yaşamıştım ama asla böyle kavgalar etmezdik. Telefonla neyin kavgası bu? Özlemle arada görüşmelerde tabi bir araya geldiğinizde iyi geçinirsiniz. Ama sürekli bir arada aynı evin için de o kavgalar artacakta artacak

Genelleme yapmayalım lütfen. Güven konusunu mesleklere bağlamayalım. İnsan ş*refsizse doktor olsa da her haltı yer,asker olsa da,polis olsa da.

İyi yapmışsınız. Adam her fırsatta zekanızı aşağılıyor. Geri adım atmayın

Bende öyle yapacağım. Çünkü inanın 2 saattir ağlıyorum annem babam bu halimi görseler öyle üzülürler ki haklılar da hak ettiğim hayat hak ettiğim insan bu değil benim.

Siz gercekten sacmalayabilirdiniz de insaniz nihayetinde. Ben bazen canim cok sıkıldıginda esime sacmaliyorum guluyoruz. Kullandigi kelimeler insanin kalitesini belirler. Kimse degismiyor sevgiliyken neyse evlendiginizde de bu adam aynisi olacak. Sevgiliniz size saygi duymuyor temel sorun bu.

Nickinden de anlaşılıyor ki agresifsin sizin gibi olan arkadaşım vardı.nişanlısı asker kendi öğretmen ama onlar aynı yerde ama arada görüşüyorlar nikahlari vardı ama düğün yapmamışlardı,arkadaşım birarada iyiyiz derdi telefonda konuşurken sesi diğer odaya gelirdi yani aynı durumdasınız.asker abimizin gözü önünde 13 arkadaşı yanarak şehit olmuş,arkadasim çakmakla seni yakarım diye şaka yapmış oooo neler etmiş yani mazileri derin niyeti kötü değil ama o an bozuldum dediyordu tabi düşününce hak vermiş,telefonda tartışmaya girmeyin eğer karakter olarak akıllı,beyfendi biriyse bazı şeyleri altan alın,askerlerimizin işi zor hele de şu dönemde,sizinde işiniz zor ikinizde zor meslek sahibisiniz biraz yorulursunuz ama uzaklık sebep... üzülmeyin düzeltin.onların iki tane tatlı yavruları mutlu yuvaları var.İnşaAllah sizede nasip olur...

Bir kere şunu bi aşalım. Bu memlekette asker olmak mı zor bir tek? Özel bir fabrikada mühendis olarak çalışan bile nelere maruz kalıyor. O zaman herkesin eşi sinirlenip eşine hakaretler yağdırabilir. Bunu normalleştirmemek lazım. Sizin de mesleğiniz kolay yapılacak türden değil. E o zaman?

Birde şu konu var. Kavga esnasında insanların gerçek karakteri çıkar ortaya. Bu sebeple yan yana geçirdiğiniz birkaç gün sizi kandırmasın. Bunlar evliliğin fragmanı. Evlilikte nice güzel günler olduğu gibi nice zor günler de oluyor çünkü.

İnanın çok yoruldum ama. Biliyorum zaten nelerle uğraştığını ve çok çok zor bir yerde o ama belki de ben böyle biriyle olabilecek biri değilim. Çok zor biri olduğunu en başından beri biliyorum başa çıkabilirim sandım ama artık üzülmekten ağlamaktan yoruldum. 2 gün sonra yanıma gelecekti ne planlar yaptık ama şu an gelmesini bile istemiyorum öyle kırıldım.

Her kavganın sonu böyle bitiyor zaten. Çok yoruldum.

O gelir yukarda da yazdım barışırsınız

Benimle iletişime geçmeden gelemez. Birde anlık öfkeyle almadım bu kararı geniş düşünerek aldım. Olmuyor daha çok üzüleceğim sonrasında.
barışıp Barışmadığınızı da paylaşın sonra. Hakkınız da hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…