- Konu Sahibi agresifkiz
-
Belki linç yiyeceğim ama bir askerle evlenilebilecegini hiç düşünemiyorum ya.Bana çok güvenilmez geliyorlar.Bir de bu sağlıkçılar askerlerle nasıl bir araya geliyor.Sağlıkçılar in yarısından fazlası askerle evli.
Bende öyle yapacağım. Çünkü inanın 2 saattir ağlıyorum annem babam bu halimi görseler öyle üzülürler ki haklılar da hak ettiğim hayat hak ettiğim insan bu değil benim.Cok kavga eden bir ikili degiliz demissiniz ya ben esimle sevgiliyken sudan sebeplerle cok kavga cikardigimi, onu ofkelendirmeye calistigimi bilirim. Dogru mu derseniz belki degil ama cok yakin bir tanidigimin ofke kontrol sorununu gordukten sonra benim icin dogru yoldu. Cunku ben kendimi taniyorum boyle birini cekemem. Sanslisiniz ki siz bunu yapmadan evren size defalarca mesajini vermis. Karsimda boyle biri olsaydi sizin yerinizde olsam dunya yansa arkama bakmam.
Biraz ayıp etmiş. Benim de eşim askeri personel,onun da mesleki stresi oldukça fazla ama bu beni aşağılama hakkını ona vermez. Eve gelince stresini kapı önünde bırakır.2 senedir süren bir ilişkim var daha doğrusu vardı az önce bitirdim. Üstelik 3 gün sonra yanıma gelecekti. Uzak mesafe ilişkisiydi bizimkisi. Çok seviyorum onu hala öyle ama artık taviz verdiğim alttan aldığım bir konu canıma tak etti. Belki öfkeyle hareket etmişimdir bilmiyorum akıl almak istedim yanlış yaptıysam görmediğim şeyleri söylersiniz belki. Kendisi asker subay bilen bilir zaten yapı olarak çabuk sinirlenebilen biri. Çok stresli bir iş yapıyor anlıyorum biliyorum da. Ama bende sağlıkçıyım zor bir işim var stresli iş yükü fazla. Bunları anlatıyorum çünkü ona göre değerlendirin diye. Bir arada olduğumuzda asla sıkıntı yaşamıyoruz çok iyi anlaşıyoruz bir kere bile kavga etmedik. Ama ne zaman ki uzaklaşıyoruz öyle sudan sebeplerden kavga ediyoruz ki anlatamam. Kavga uzak mesafe ilişkisinde çok normal bu da tamam ama olay kavga esnasında söylenen sözler. Bir kere yine ayrılma noktasına gelmemizin sebebi bana çok cahilsin demesi olmuştu. Tartışırken bir konuda eğer beni bastıramıyorsa böyle şeyler söylüyor. O lafı ettikten sonra zaten telefonu kapatıp silmiştim arama beni demiştim bir daha sonra özür diledi ulaşmaya çalıştı cahil olmadığını biliyorum o an kavga esnasında öylesine söyledim tabi ki ciddi değildim dedi. Bir daha olmayacak dedim olmadı da. Ta ki bugüne kadar. Bugünde yine bir konuda tartışıyoruz farklı düşünüyoruz sorunda burda işte ondan farklı düşününce farklı bir şeyi savununca bir haller oluyor sanki sadece onun dediği doğru. Kabul etmeyince de ben bana benim erlerim kadar zekan yok dedi. O an kan beynime sıçradı kapatıyorum dedim öfkeyle kapattım. Tabi sinirim bozuldu ağladım saatlerce sonrasında da içimdekileri dökecek bir mesaj yazdım beni bir daha aramamasını bana saygısı olmadığını hak etmediğim laflar ettiğini söyledim. Şu an hala olayın etkisindeyiim doğru yaptığımı düşünüyorum normalde öfkeyle hareket etmem ama ağrıma gitti. Her ne kadar kavga esnasında da söylense öyle düşünmediğini de bilsem önemli olan zaten kavga esnasında kendine hakim olabilmek. Ararsa açmayacağım. Birde güya 2 gün sonra yanıma gelecekti. bir sürü hazırlık yaptım her şey mahvoldu çok moralim bozuk. Evlilik planı yaptığımız adamın bana söylediği laflara bakın. Cidden canım acıyor. Ben mi abartıyorum
Bir süre uzakta kalıp sonra yan yana gelince her şey güllük gülistanlık olur zaten, ama sürekli aynı evde yaşasanız günlük stres-sinir halleri, evlilik sorunları… Adam her kavgada hakaret küfür şiddet aşama aşama hepsi uygulayacak.İçten içe hep bundan korkuyorum sanırım aslında. Çünkü böyle kavgaların ardından düşünüyorum ben ona kıyamıyorum sevdiğimden kötü bir laf etmeye ama o kıyabiliyor? Son zamanlarda da evlilik konuşmaya başldık ve düşünmeye başladım bunları.
Kendime bu kötülüğü yapmayacağım zaten ağlamaktan içim çıktı. Hak etmiyorum bence bunu.Biraz ayıp etmiş. Benim de eşim askeri personel,onun da mesleki stresi oldukça fazla ama bu beni aşağılama hakkını ona vermez. Eve gelince stresini kapı önünde bırakır.
Hem sizi aşağılıyor hem de o erleri. Erlerim “kadar” ne demek ? Sinirlendim gece gece.
İyi yapmışsın,farkındaysan bir önceki affedişinden sonra yine yapmış ve üzerine katmış (!)
Biraz canın acıyacak bu süreçte ama iyi yapmışsın. Karşı cinsin gözünde değerimizi kendimiz belirliyoruz. Her affedişinde tepene çıkar.
İlişki anlamında güvenilmez demek istiyorum.Sadakat konusu yani.Cevremde çok gördüğüm için özellikle bu meslekteki insanlarda sadakatsizlik maalesef.Güvenilmezden kastınız ne bilmiyorum kendisine güvenim sonsuzdu ama bende çok çok zor olduklarını düşünüyorum en azından görüldüğü üzere ben başaramadım. Alışık değilim her lafı alttan almaya onaylamaya emirle konuşulmasına egoya. Gerçekten çok zorlar.
Genelleme yapmayalım lütfen. Güven konusunu mesleklere bağlamayalım. İnsan ş*refsizse doktor olsa da her haltı yer,asker olsa da,polis olsa da.Belki linç yiyeceğim ama bir askerle evlenilebilecegini hiç düşünemiyorum ya.Bana çok güvenilmez geliyorlar.Bir de bu sağlıkçılar askerlerle nasıl bir araya geliyor.Sağlıkçılar in yarısından fazlası askerle evli.
Tabi haketmiyorsunKendime bu kötülüğü yapmayacağım zaten ağlamaktan içim çıktı. Hak etmiyorum bence bunu.
Bende öyle yapacağım. Çünkü inanın 2 saattir ağlıyorum annem babam bu halimi görseler öyle üzülürler ki haklılar da hak ettiğim hayat hak ettiğim insan bu değil benim.
Nickinden de anlaşılıyor ki agresifsin2 senedir süren bir ilişkim var daha doğrusu vardı az önce bitirdim. Üstelik 3 gün sonra yanıma gelecekti. Uzak mesafe ilişkisiydi bizimkisi. Çok seviyorum onu hala öyle ama artık taviz verdiğim alttan aldığım bir konu canıma tak etti. Belki öfkeyle hareket etmişimdir bilmiyorum akıl almak istedim yanlış yaptıysam görmediğim şeyleri söylersiniz belki. Kendisi asker subay bilen bilir zaten yapı olarak çabuk sinirlenebilen biri. Çok stresli bir iş yapıyor anlıyorum biliyorum da. Ama bende sağlıkçıyım zor bir işim var stresli iş yükü fazla. Bunları anlatıyorum çünkü ona göre değerlendirin diye. Bir arada olduğumuzda asla sıkıntı yaşamıyoruz çok iyi anlaşıyoruz bir kere bile kavga etmedik. Ama ne zaman ki uzaklaşıyoruz öyle sudan sebeplerden kavga ediyoruz ki anlatamam. Kavga uzak mesafe ilişkisinde çok normal bu da tamam ama olay kavga esnasında söylenen sözler. Bir kere yine ayrılma noktasına gelmemizin sebebi bana çok cahilsin demesi olmuştu. Tartışırken bir konuda eğer beni bastıramıyorsa böyle şeyler söylüyor. O lafı ettikten sonra zaten telefonu kapatıp silmiştim arama beni demiştim bir daha sonra özür diledi ulaşmaya çalıştı cahil olmadığını biliyorum o an kavga esnasında öylesine söyledim tabi ki ciddi değildim dedi. Bir daha olmayacak dedim olmadı da. Ta ki bugüne kadar. Bugünde yine bir konuda tartışıyoruz farklı düşünüyoruz sorunda burda işte ondan farklı düşününce farklı bir şeyi savununca bir haller oluyor sanki sadece onun dediği doğru. Kabul etmeyince de ben bana benim erlerim kadar zekan yok dedi. O an kan beynime sıçradı kapatıyorum dedim öfkeyle kapattım. Tabi sinirim bozuldu ağladım saatlerce sonrasında da içimdekileri dökecek bir mesaj yazdım beni bir daha aramamasını bana saygısı olmadığını hak etmediğim laflar ettiğini söyledim. Şu an hala olayın etkisindeyiim doğru yaptığımı düşünüyorum normalde öfkeyle hareket etmem ama ağrıma gitti. Her ne kadar kavga esnasında da söylense öyle düşünmediğini de bilsem önemli olan zaten kavga esnasında kendine hakim olabilmek. Ararsa açmayacağım. Birde güya 2 gün sonra yanıma gelecekti. bir sürü hazırlık yaptım her şey mahvoldu çok moralim bozuk. Evlilik planı yaptığımız adamın bana söylediği laflara bakın. Cidden canım acıyor. Ben mi abartıyorum
İnanın çok yoruldum ama. Biliyorum zaten nelerle uğraştığını ve çok çok zor bir yerde o ama belki de ben böyle biriyle olabilecek biri değilim. Çok zor biri olduğunu en başından beri biliyorum başa çıkabilirim sandım ama artık üzülmekten ağlamaktan yoruldum. 2 gün sonra yanıma gelecekti ne planlar yaptık ama şu an gelmesini bile istemiyorum öyle kırıldım.Nickinden de anlaşılıyor ki agresifsinsizin gibi olan arkadaşım vardı.nişanlısı asker kendi öğretmen ama onlar aynı yerde ama arada görüşüyorlar nikahlari vardı ama düğün yapmamışlardı,arkadaşım birarada iyiyiz derdi telefonda konuşurken sesi diğer odaya gelirdi yani aynı durumdasınız.asker abimizin gözü önünde 13 arkadaşı yanarak şehit olmuş,arkadasim çakmakla seni yakarım diye şaka yapmış oooo neler etmiş yani mazileri derin niyeti kötü değil ama o an bozuldum dediyordu tabi düşününce hak vermiş,telefonda tartışmaya girmeyin eğer karakter olarak akıllı,beyfendi biriyse bazı şeyleri altan alın,askerlerimizin işi zor hele de şu dönemde,sizinde işiniz zor ikinizde zor meslek sahibisiniz biraz yorulursunuz ama uzaklık sebep... üzülmeyin düzeltin.onların iki tane tatlı yavruları mutlu yuvaları var.İnşaAllah sizede nasip olur...
Her kavganın sonu böyle bitiyor zaten. Çok yoruldum.Bir kere şunu bi aşalım. Bu memlekette asker olmak mı zor bir tek? Özel bir fabrikada mühendis olarak çalışan bile nelere maruz kalıyor. O zaman herkesin eşi sinirlenip eşine hakaretler yağdırabilir. Bunu normalleştirmemek lazım. Sizin de mesleğiniz kolay yapılacak türden değil. E o zaman?
Birde şu konu var. Kavga esnasında insanların gerçek karakteri çıkar ortaya. Bu sebeple yan yana geçirdiğiniz birkaç gün sizi kandırmasın. Bunlar evliliğin fragmanı. Evlilikte nice güzel günler olduğu gibi nice zor günler de oluyor çünkü.
O gelir yukarda da yazdım barışırsınızİnanın çok yoruldum ama. Biliyorum zaten nelerle uğraştığını ve çok çok zor bir yerde o ama belki de ben böyle biriyle olabilecek biri değilim. Çok zor biri olduğunu en başından beri biliyorum başa çıkabilirim sandım ama artık üzülmekten ağlamaktan yoruldum. 2 gün sonra yanıma gelecekti ne planlar yaptık ama şu an gelmesini bile istemiyorum öyle kırıldım.
Benimle iletişime geçmeden gelemez. Birde anlık öfkeyle almadım bu kararı geniş düşünerek aldım. Olmuyor daha çok üzüleceğim sonrasında.O gelir yukarda da yazdım barışırsınız
İnanın çok yoruldum ama. Biliyorum zaten nelerle uğraştığını ve çok çok zor bir yerde o ama belki de ben böyle biriyle olabilecek biri değilim. Çok zor biri olduğunu en başından beri biliyorum başa çıkabilirim sandım ama artık üzülmekten ağlamaktan yoruldum. 2 gün sonra yanıma gelecekti ne planlar yaptık ama şu an gelmesini bile istemiyorum
barışıp Barışmadığınızı da paylaşın sonra. Hakkınız da hayırlısı olsunBenimle iletişime geçmeden gelemez. Birde anlık öfkeyle almadım bu kararı geniş düşünerek aldım. Olmuyor daha çok üzüleceğim sonrasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?