Bu yüzden ayrılmak doğru mu?

Her kavganın sonu böyle bitiyor zaten. Çok yoruldum.
Mesleğinin arkasına sığınıyor. Asker olup eşine çok iyi davrananlar da tanıyorum. Bu tamamen karakter meselesi ve değişmez. Törpülenebilir belki eğitim ya da terapi ile kendisi çok isterse. Yorulma boş yere. Ailenin olduğu şehirden biri ile karşılaşırsın belki. Böyle saçma adamların peşine yaprak gibi savrulmayın. Benimde kızım var ve böyle bir durumda olsa bende çok üzülürdüm.

Asker eşi olmak da cabası. Sürekli göreve çağırılıyorlar. Aniden iki yıl bambaşka şehirlere görev çıkıyor. Bunları da düşün değmez.

Ego yüklü kişilik.Meslekte de eminim kendini kabul ettirme ve egosu vardır.Eşim uzman çavuş yeri geliyor subaylara işi öğretiyor.Tek fark kıdem.Kendini belli etmiş koşarak uzaklaşın bence.

Mesleği ağırmış, stresliymiş, kızgınlıkla söylemiş miş miş de miş miş... Geçiniz bunları. O stresli kızgın anında mesela komutanına cahil diyebiliyor mu, er kadar aklın yok diyebiliyor mu? Hayır emredersin diyor. Size niye söylüyor peki? Böyleleri askerlerine de neler ediyordur kim bilir... Topuklarınız bir yerlerinize vurarak kaçın. Kendiniz için değerliyseniz, kendinizi seviyorsanız; dediği gibi " cahil " değilseniz, en az " erleri " kadar aklım elbette var diyorsanız, kesinlikle barışmayın bir daha

Erleri mi? Sanırsın adam genel kurmay başkanı. Subaylarımızı severiz sayarız ama onlar da erlerimiz gibi Anadolu çocuğudur nihayetinde, ben hiç ağzında gümüş kaşıkla doğan birinin orduya katıldığını görmedim. Size karşı egosunu tatmin etmiş, yakında “bana komutanım” de derse şaşırmayın.

Sakın bu adamla evlenme net

Haklısınız.. Şimdi böyleyse evlendiğinizde iyice yüz göz olurdunuz.

Bu yüzden ayrılmak doğru mu?
Evet, neden olmasın.

Tartışmalar, anlaşmazlıklar illaki olur. Saygıyı kaybetmeden tartışmayı, küsmeyi, kızmayı bilmeli.Siz daha saygılı bir erkek istiyorsunuz karşınızda. Son derece haklı olarak.
Ama bilemeyiz tabii tam olarak ilişkiniz nasıl ne gibi konularda oluyor böyle çıkışlar.
Yanınıza gelme planını iptal etmeyecektir diye düşündüm. Gelip sizi ikna etmeye çalışacak.
İyi düşünün.
Yanyanayken iyiyiz, evlenince düzelir diyerek aldanmayın.

Şimdiden böyleyse evlenince neler der,neler eder Allah bilir. Stresli işi olabilir bu ona hakaret hakkını vermiyor. Hassasım,alınganım diyorsunuz da öyle olmasanız bile kabul edilemez üslubü.

Aynı denemeyi ben de yaptım. Sinirlerini zıplatacak (ergwnce değil tabi ki) her şeyi yaptım çıktığımız sürede, sabrını iyice ölçtüm. Aslında en dikkat edilmesi gereken nokta karşıdakinin sinirli hali, her şey rol olabilir ama öfke konusunda kolay kolay rol yapamaz insan

Burda millete sevgilisi neler ediyor, vuran bile var hala adamların peşinden giderken sen yapılan saygısızlığı sineye çekip oturmamışsın haddini bildirip yoluna bakmışsın ya, tebrik ediyorum çok onurlu bir davranış, keşke tüm kadınlar bu kadar değer verse kendine. Sevgiline gelince, bir kere yaptı hadi tamam patavatsızlık etti ama ikinciyi yapan üçüncüyü de yapar dördüncüyü de nasılsa affeder diye zamanla sen de bu durumu kabullenip bir iki affettin nasılsa affedersin böyle saygısızlığın ardı arkası gelmez sonra. Ayrıca tavsiyem sinirli erkeklerle birlikte olmayın çok güzel ölçüp tartın elin herifinin sinir yükü şu zaten zor hayatta omzunuza çöreklenmesin...

Aklıma, zekama,görgüme ve kültürüme laf edilmesine tahammül edemem hele ki aklıma ve zekama. Doğru ve yerinde bir karar olmuş.

Hakaret ediyor adam ya.
Ne münasebet yani.
Nasıl ilişkiler yaşıyorsunuz anlamıyorum.
Şu yaşa geldim bir kişi bile bana cahil yada zekan yok yok başka bir şey demedi .
Erkek arkadaslarım da bu ülkenin hatta dünyanın en iyi okullarında eğitim görmüş kişilerdi .

Ayrılmakla çok doğru bir karar vermişsiniz ama bence barışıcaksınız en azından evlilik düşünmeyin derim.Fragman belli olmuş çünkü bu adamdan olmaz.

kullanıcı adınızla gerçekteki haliniz birbirinden ne kadar farklı, genelde bununla uyumlu seçer kişiler.

Balık ben aslanım
sen aslan olduğuna emin misin? bi an inanamadım. benim tanıdığım aslan kadınlarına en ufak bişey de, böyle pis hakaretleri geçtim en minik hoşuna gitmeyecek bişey söylendiği an karşısındakine haddini bildirmekle kalmaz dünyayı da dar ederler. uzak olduğunuz için yan yana gelince tabii ki tartışmazsınız. ama yarın öbür gün evlenince aynı ev içinde pilavın yanına konulan yoğurt yüzünden bile tartışma yaşayabilirsiniz. her şeyi geç, insan eşiyle, sevgilisiyle sıradan konular hakkında da konuşup fikir alışverişi yapmak ister. hiç mi sohbet etmeyeceksiniz? hiç mi ters düşmeyeceksiniz? bazen onun a dediğine sen b dersin, bu kimseyi cahil veya akılsız yapmaz. asıl zekasında sorun olan kendisi bence, insanların farklı düşünebileceğini akıl edemeyecek bi tip. aranızda cinsellik falan olmadıysa bırak gitsin bence çünkü yarın öbür gün o konuda bir sorun yaşasanız neler neler işitirsin tahmin bile edemiyorum. cinsellik olduysa da bırak tabii, örnek verdim sadece yanlış anlaşılmasın.

Kabul etmeyince de ben bana benim erlerim kadar zekan yok dedi.

isterse dünyanın en mükemmel insanı olsun, adam herkesi küçümsüyor.

Erkek arkadaşınız çok egoist ve kendini sizden yüksek görüyor.
Düşüncelerini kabul ettirmeye calisiyor ,benim dediğim doğru,ben bilirim ,ben yaparım ,bu kafada bi adam .
Benim erlerim kadar zekan yok ne demek yani .
Siz doğru olanı yapmışsınız çünkü evlenince de bu davranışların daha fazlası olur genelde

Doğru karar vermişsiniz, bir de yanyanayken sorun yaşamıyoruz demişsiniz ama uzun süre aynı evde yaşayınca yüzünüze de söyler ondan farklı bakış açılarınız olduğunda.

Abarttığın felan yok sonuna kadar haklısın zaten sen çok cahilsin kelimesi bile ayrılmak için yeterli bir sebep,ayrılmasan bile zaten sağlıklı bir gelecek olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…