Ablam kafadan kontak herhalde. Ek olarak sat parasına da tatile git ya da kıyafet falan al.Bacılar size bir şey danışacağım başımdan kötü bir ilişki geçti senelerce beraber olduk sonucu beni yarı yolda bıraktı defolup gitti bitti. Bana yaptığı şeyleri Atlatamadım henüz ama alışmaya çalışıyorum. Bana aldığı evlilik teklifi için bir yüzük vardı beraber baktık ama nasip olmadı işte. Şimdi ben o yüzüğü satıp satmamak arasında kararsız kaldım. Ablam bana tak nolacak diyor yada bana sat diyor yada ben senden alıp sana evlenince hediye ederim diyor. Benim ne yaşadığımı önemsemeyip dalga geçer gibi oldu. Neyse ben bu yüzüğü satıp gram alayım diyorum yada kendime harcayayım. Ama ne yapacağıma karar veremedim satmasam öylece duracak. Yüzük güzel evet ama nasip olmadıktan sonra ne yapayım. Siz bir akıl verin siz olsanız ne yapardınız ucuza gidiyor zaten sordum yerine gidip.
Bende satmak istedim de ilk ablam aklıma girdi satma sana alınmış tak nolacak ucuza gider salak olma diyorAy sat tabi deli misin parasını da çatır çatır ez . Bu kadar duygusallığa gerek yok
Sat parasını doya doya harca ya da ihtiyaç sahibi birilerine yardım niyetine verebilirsin.Bacılar size bir şey danışacağım başımdan kötü bir ilişki geçti senelerce beraber olduk sonucu beni yarı yolda bıraktı defolup gitti bitti. Bana yaptığı şeyleri Atlatamadım henüz ama alışmaya çalışıyorum. Bana aldığı evlilik teklifi için bir yüzük vardı beraber baktık ama nasip olmadı işte. Şimdi ben o yüzüğü satıp satmamak arasında kararsız kaldım. Ablam bana tak nolacak diyor yada bana sat diyor yada ben senden alıp sana evlenince hediye ederim diyor. Benim ne yaşadığımı önemsemeyip dalga geçer gibi oldu. Neyse ben bu yüzüğü satıp gram alayım diyorum yada kendime harcayayım. Ama ne yapacağıma karar veremedim satmasam öylece duracak. Yüzük güzel evet ama nasip olmadıktan sonra ne yapayım. Siz bir akıl verin siz olsanız ne yapardınız ucuza gidiyor zaten sordum yerine gidip.
Satıp yemeğe fln çıkın bir iki kıyafet alın bide dondurma ısmarlayın kendinize,ben mesela tek taşımı satıp boşanma davası açmıştım üzerine kral hareket tanımıyorumBacılar size bir şey danışacağım başımdan kötü bir ilişki geçti senelerce beraber olduk sonucu beni yarı yolda bıraktı defolup gitti bitti. Bana yaptığı şeyleri Atlatamadım henüz ama alışmaya çalışıyorum. Bana aldığı evlilik teklifi için bir yüzük vardı beraber baktık ama nasip olmadı işte. Şimdi ben o yüzüğü satıp satmamak arasında kararsız kaldım. Ablam bana tak nolacak diyor yada bana sat diyor yada ben senden alıp sana evlenince hediye ederim diyor. Benim ne yaşadığımı önemsemeyip dalga geçer gibi oldu. Neyse ben bu yüzüğü satıp gram alayım diyorum yada kendime harcayayım. Ama ne yapacağıma karar veremedim satmasam öylece duracak. Yüzük güzel evet ama nasip olmadıktan sonra ne yapayım. Siz bir akıl verin siz olsanız ne yapardınız ucuza gidiyor zaten sordum yerine gidip.
Burada degil üstünden bir seneye yakın geçti hiç istemediler de ailesiGeri ver
Pırlanta mı sertifikası sende mi kuyumcu ucuza alır satacaksan daBurada degil üstünden bir seneye yakın geçti hiç istemediler de ailesi
Eski sevgilinize niye geri vermediniz? Ben geri gönderirdim.Siz bir akıl verin siz olsanız ne yapardınız
Pırlanta ise geri verPırlanta mı bu yüzük şimdi
Serfikası bende var ama ucuza gidiyor yine de 18 bin falan dedi aldığımız yer şimdiPırlanta mı sertifikası sende mi kuyumcu ucuza alır satacaksan da
İstemeleri gerekmez ki, daha ayrıldığınız zaman göndermeliydiniz, adresi belli değil mi? Kargolayın gitsin.Burada degil üstünden bir seneye yakın geçti hiç istemediler de ailesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?