Kendisi burada degil 1 seneye yakın geçti ailesi de kendisi de istemedi geri de almazlardı zaten bana onca şey yaptı i.bneEski sevgilinize niye geri vermediniz? Ben geri gönderirdim.
Aslında yakışan geri vermekti çok yanlış yapmışsın sat hayır yap sadaka ver ben kullanmazdım krndimeSerfikası bende var ama ucuza gidiyor yine de 18 bin falan dedi aldığımız yer şimdi
Ben kargolayıp göndermiştim bir kuruşluk birşeyi kalmadıBacılar size bir şey danışacağım başımdan kötü bir ilişki geçti senelerce beraber olduk sonucu beni yarı yolda bıraktı defolup gitti bitti. Bana yaptığı şeyleri Atlatamadım henüz ama alışmaya çalışıyorum. Bana aldığı evlilik teklifi için bir yüzük vardı beraber baktık ama nasip olmadı işte. Şimdi ben o yüzüğü satıp satmamak arasında kararsız kaldım. Ablam bana tak nolacak diyor yada bana sat diyor yada ben senden alıp sana evlenince hediye ederim diyor. Benim ne yaşadığımı önemsemeyip dalga geçer gibi oldu. Neyse ben bu yüzüğü satıp gram alayım diyorum yada kendime harcayayım. Ama ne yapacağıma karar veremedim satmasam öylece duracak. Yüzük güzel evet ama nasip olmadıktan sonra ne yapayım. Siz bir akıl verin siz olsanız ne yapardınız ucuza gidiyor zaten sordum yerine gidip.
E o zaman satın, parasını sizin ödemediğiniz bir yüzüğün ucuza gidip gitmemesiyle niye bu kadar ilgileniyorsunuz ki?Kendisi burada degil 1 seneye yakın geçti ailesi de kendisi de istemedi geri de almazlardı zaten
Almazlardı geri. Bir ara lafı geçmişti çünkü geri almam onlar da. Almaz demiştiAslında yakışan geri vermekti çok yanlış yapmışsın sat hayır yap sadaka ver ben kullanmazdım krndime
Fark etmez dediğim gibi ben müdana etmez verirdim eline yok ben rahatsız olmuyorum diyorsan sat kullan parayıAlmazlardı geri. Bir ara lafı geçmişti çünkü geri almam onlar da. Almaz demişti
Dedim ya daha yeni bitmişti o zamanlar ablam acımdan istifa de aklıma girdi sanki kendi yaşamış gibi bende koydum bir kenara ama şimdi napıcamı bilmiyorum onun bana aldığı bir sürü kıyafet de var onlar da duruyor begeniyorum çoğunu yüzüğü satarım belki de kıyafetleri bilmiyorumE o zaman satın, parasını sizin ödemediğiniz bir yüzüğün ucuza gidip gitmemesiyle niye bu kadar ilgileniyorsunuz ki?
Geçen seneden bu seneye zaten ne olursa olsun o gün ödenen fiyatında üzerinde bir bedele satacaksınız yüzüğü.
İsterse milyon olsun ne fark eder ki sana mutluluk mu veriyor o yüzük sat gitsin bide hayır yap cocuk sevindir kedilere mama al Allah kurtarmısBende satmak istedim de ilk ablam aklıma girdi satma sana alınmış tak nolacak ucuza gider salak olma diyor
Öncelikle ablanın verdiği akıllar müthişBacılar size bir şey danışacağım başımdan kötü bir ilişki geçti senelerce beraber olduk sonucu beni yarı yolda bıraktı defolup gitti bitti. Bana yaptığı şeyleri Atlatamadım henüz ama alışmaya çalışıyorum. Bana aldığı evlilik teklifi için bir yüzük vardı beraber baktık ama nasip olmadı işte. Şimdi ben o yüzüğü satıp satmamak arasında kararsız kaldım. Ablam bana tak nolacak diyor yada bana sat diyor yada ben senden alıp sana evlenince hediye ederim diyor. Benim ne yaşadığımı önemsemeyip dalga geçer gibi oldu. Neyse ben bu yüzüğü satıp gram alayım diyorum yada kendime harcayayım. Ama ne yapacağıma karar veremedim satmasam öylece duracak. Yüzük güzel evet ama nasip olmadıktan sonra ne yapayım. Siz bir akıl verin siz olsanız ne yapardınız ucuza gidiyor zaten sordum yerine gidip.
Madem öyle 3’e 5’e bakmayın satın, ucuza gider vs hesapları yapmayın, sonuçta sizin için alınmış ama parası sizden çıkmamış, kaldı ki madem çok çektiniz bu adamdan ve olaylı ayrıldınız yüzüğün kaça gideceğini düşünmemelisiniz, şahsen benim gözüm bile görmez yüzük müzük, ben gönül işlerinde öfkeli bir kadınım, daha ayrıldığım an yüzüğü kafasına indirmiş, almıyor mu gözünün önünde taşla ezip parçalara ayırırdım öyle bir öfke kaplıyor içimi, parasını değerini hesaplamam, elbiseleri de yakardım.Dedim ya daha yeni bitmişti o zamanlar ablam acımdan istifa de aklıma girdi sanki kendi yaşamış gibi bende koydum bir kenara ama şimdi napıcamı bilmiyorum onun bana aldığı bir sürü kıyafet de var onlar da duruyor begeniyorum çoğunu yüzüğü satarım belki de kıyafetleri bilmiyorum
Ayrılınca kendsine verseydin yüzüğü.Niye tuttun ki yanında.Satsan da onun parasını harcamış olacaksın.Kuruşunu bile harcamam.Benim fikrim tabiBacılar size bir şey danışacağım başımdan kötü bir ilişki geçti senelerce beraber olduk sonucu beni yarı yolda bıraktı defolup gitti bitti. Bana yaptığı şeyleri Atlatamadım henüz ama alışmaya çalışıyorum. Bana aldığı evlilik teklifi için bir yüzük vardı beraber baktık ama nasip olmadı işte. Şimdi ben o yüzüğü satıp satmamak arasında kararsız kaldım. Ablam bana tak nolacak diyor yada bana sat diyor yada ben senden alıp sana evlenince hediye ederim diyor. Benim ne yaşadığımı önemsemeyip dalga geçer gibi oldu. Neyse ben bu yüzüğü satıp gram alayım diyorum yada kendime harcayayım. Ama ne yapacağıma karar veremedim satmasam öylece duracak. Yüzük güzel evet ama nasip olmadıktan sonra ne yapayım. Siz bir akıl verin siz olsanız ne yapardınız ucuza gidiyor zaten sordum yerine gidip.
Üstüm de çok emegi var ablamın o yüzden kıramıyorum ama uyuz da oluyorum yalan yok bazen tavrımı koyuyorum silip engellemeye çalışıyor ergen gibiMadem öyle 3’e 5’e bakmayın satın, ucuza gider vs hesapları yapmayın, sonuçta sizin için alınmış ama parası sizden çıkmamış, kaldı ki madem çok çektiniz bu adamdan ve olaylı ayrıldınız yüzüğün kaça gideceğini düşünmemelisiniz, şahsen benim gözüm bile görmez yüzük müzük, ben gönül işlerinde öfkeli bir kadınım, daha ayrıldığım an yüzüğü kafasına indirmiş, almıyor mu gözünün önünde taşla ezip parçalara ayırırdım öyle bir öfke kaplıyor içimi, parasını değerini hesaplamam, elbiseleri de yakardım.
Ablanız şu laubali olan ablalarınızdan biri herhalde, koca kadınsınız niye 15 yaşında ergenmiş gibi olan ablanızın sözlerini dikkate aldınız ki?
Burada degil kendisi ailesi de almazdıİade etmeniz gerekmez mi?
Sat, parasını da ye gitsinBacılar size bir şey danışacağım başımdan kötü bir ilişki geçti senelerce beraber olduk sonucu beni yarı yolda bıraktı defolup gitti bitti. Bana yaptığı şeyleri Atlatamadım henüz ama alışmaya çalışıyorum. Bana aldığı evlilik teklifi için bir yüzük vardı beraber baktık ama nasip olmadı işte. Şimdi ben o yüzüğü satıp satmamak arasında kararsız kaldım. Ablam bana tak nolacak diyor yada bana sat diyor yada ben senden alıp sana evlenince hediye ederim diyor. Benim ne yaşadığımı önemsemeyip dalga geçer gibi oldu. Neyse ben bu yüzüğü satıp gram alayım diyorum yada kendime harcayayım. Ama ne yapacağıma karar veremedim satmasam öylece duracak. Yüzük güzel evet ama nasip olmadıktan sonra ne yapayım. Siz bir akıl verin siz olsanız ne yapardınız ucuza gidiyor zaten sordum yerine gidip.
Kargo ile gönderinBurada degil kendisi ailesi de almazdı
Takılır mı yahu ne saçma. Ablanın gözü kalmış. Sakın ablana verme. Onur boyu o yüzüğü görmek zorunda degilsinBende satmak istedim de ilk ablam aklıma girdi satma sana alınmış tak nolacak ucuza gider salak olma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?