Bu yüzüğü ne yapmalıyım kararsızım

Ben kargolayıp göndermiştim bir kuruşluk birşeyi kalmadı

Kendisi burada degil 1 seneye yakın geçti ailesi de kendisi de istemedi geri de almazlardı zaten
E o zaman satın, parasını sizin ödemediğiniz bir yüzüğün ucuza gidip gitmemesiyle niye bu kadar ilgileniyorsunuz ki?
Geçen seneden bu seneye zaten ne olursa olsun o gün ödenen fiyatın üzerinde bir bedele satacaksınız yüzüğü.

Almazlardı geri. Bir ara lafı geçmişti çünkü geri almam onlar da. Almaz demişti
Fark etmez dediğim gibi ben müdana etmez verirdim eline yok ben rahatsız olmuyorum diyorsan sat kullan parayı

Ben olsam geri iade ederdim. Tenezzül bile etmem.

ablanızı dinlemeyin ona satmayın ne alaka yav birde düğününüzde size takacakmış.
satın gram mı alırsınız yermisiniz bilmem.

Dedim ya daha yeni bitmişti o zamanlar ablam acımdan istifa de aklıma girdi sanki kendi yaşamış gibi bende koydum bir kenara ama şimdi napıcamı bilmiyorum onun bana aldığı bir sürü kıyafet de var onlar da duruyor begeniyorum çoğunu yüzüğü satarım belki de kıyafetleri bilmiyorum

Öncelikle ablanın verdiği akıllar müthiş satıp parasıyla hayır yapardım ben olsam.

Satinca gram altin alincak kadar ucuz bi yuzuk icin cok fazla dusunmuyor musunuz ya? Sanki 100binler ediyor gibi ne yapcaginizi bilememisiniz. Satin gitsin

Madem öyle 3’e 5’e bakmayın satın, ucuza gider vs hesapları yapmayın, sonuçta sizin için alınmış ama parası sizden çıkmamış, kaldı ki madem çok çektiniz bu adamdan ve olaylı ayrıldınız yüzüğün kaça gideceğini düşünmemelisiniz, şahsen benim gözüm bile görmez yüzük müzük, ben gönül işlerinde öfkeli bir kadınım, daha ayrıldığım an yüzüğü kafasına indirmiş, almıyor mu gözünün önünde taşla ezip parçalara ayırırdım öyle bir öfke kaplıyor içimi, parasını değerini hesaplamam, elbiseleri de yakardım.

Ablanız şu laubali olan ablalarınızdan biri herhalde, koca kadınsınız niye 15 yaşında ergenmiş gibi olan ablanızın sözlerini dikkate aldınız ki?

Ayrılınca kendsine verseydin yüzüğü.Niye tuttun ki yanında.Satsan da onun parasını harcamış olacaksın.Kuruşunu bile harcamam.Benim fikrim tabi

Üstüm de çok emegi var ablamın o yüzden kıramıyorum ama uyuz da oluyorum yalan yok bazen tavrımı koyuyorum silip engellemeye çalışıyor ergen gibi

Sat, parasını da ye gitsin

Bende satmak istedim de ilk ablam aklıma girdi satma sana alınmış tak nolacak ucuza gider salak olma diyor
Takılır mı yahu ne saçma. Ablanın gözü kalmış. Sakın ablana verme. Onur boyu o yüzüğü görmek zorunda degilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…