Valahi bilemedim ne niyetle öyle dediğine ama çok da sinirlendim. Takmıyorum da öyle duruyor bir köşe deTakılır mı yahu ne saçma. Ablanın gözü kalmış. Sakın ablana verme. Onur boyu o yüzüğü görmek zorunda degilsin
Ozaman istemeyecek demektir, sat bi hayir yap ve gerisini de bahsettigin birikime kullanBurada degil üstünden bir seneye yakın geçti hiç istemediler de ailesi
Kiyafetleri de satabilirsiniz ama onda birilerine de verebilirsiniz ihtiyac sahibi olan. Ben o sekilde daha mutlu olurdumDedim ya daha yeni bitmişti o zamanlar ablam acımdan istifa de aklıma girdi sanki kendi yaşamış gibi bende koydum bir kenara ama şimdi napıcamı bilmiyorum onun bana aldığı bir sürü kıyafet de var onlar da duruyor begeniyorum çoğunu yüzüğü satarım belki de kıyafetleri bilmiyorum
Ya kıyafetleri aşırı beğeniyorum ama o aldı diye de istemiyorum bir yandanKiyafetleri de satabilirsiniz ama onda birilerine de verebilirsiniz ihtiyac sahibi olan. Ben o sekilde daha mutlu olurdum
Giyebilecekseniz sizde travma olusturmuyorsa kullanin ozaman. Ama ihtiyac sahibi bulup da verirseniz sevabiniz olurYa kıyafetleri aşırı beğeniyorum ama o aldı diye de istemiyorum bir yandan
Sevap olcagını bilsem verirdim de kendi gibi hayır gelmez kimseyeGiyebilecekseniz sizde travma olusturmuyorsa kullanin ozaman. Ama ihtiyac sahibi bulup da verirseniz sevabiniz olur
O niyetle verirseniz gelmez.Sevap olcagını bilsem verirdim de kendi gibi hayır gelmez kimseye
Helal parayla mı aldı haram parayla mı aldı onları bilemem ki niyet önemli gerçi ama. Aldıklarını çok begeniyorum evet ama ondan da bişey kalsın istemiyorumO niyetle verirseniz gelmez.
Sizin verme niyetiniz yok evet giyin gecin dememizi bekliyorunuz belliki
Ozaman paraya donusturun onun parasini verin mesela sevap islemek isterseniz.
Size yara olan baskasina merhem olur belki yada tam tersi..
Orasini anladik o sebeple yardimci olmaya calisiyoruz oneri verip. Ama siz gonulsuz bi is yapacaksiniz siz dolapta tutun o kiyafetleri ara ara acip bakarsiniz gecmis gunlere..Helal parayla mı aldı haram parayla mı aldı onları bilemem ki niyet önemli gerçi ama. Aldıklarını çok begeniyorum evet ama ondan da bişey kalsın istemiyorum
Aman ne cömertlik eski sevgilin yüzüğünü alıp düğünde eski sevgiliye hediye olarak takmak. Almazlardı evet çünkü bana yaptıklarına, karşılık sayarlar o insanlarne demek almazlardı? buradalar veya oradalar, alırlar veya çöpe atarlar, onurlu olan o yüzüğü geri göndermektir. ama kıyafetlerle ilgili söylemlerinizden gönderecek biri olmadığınız belli.
şu durumda ablanızın önerisi bayağı mantıklı. ele güne satıp (parası cebinizden çıkmayan yüzükten) zarar etmeyin, hem helal parayla mı alındı haram mı bilinmez ancak size münasip olur. sonra da size geri takar, kocanız da ablanızın ne kadar cömert biri olduğunu düşünür
Sat parasını da yeBacılar size bir şey danışacağım başımdan kötü bir ilişki geçti senelerce beraber olduk sonucu beni yarı yolda bıraktı defolup gitti bitti. Bana yaptığı şeyleri Atlatamadım henüz ama alışmaya çalışıyorum. Bana aldığı evlilik teklifi için bir yüzük vardı beraber baktık ama nasip olmadı işte. Şimdi ben o yüzüğü satıp satmamak arasında kararsız kaldım. Ablam bana tak nolacak diyor yada bana sat diyor yada ben senden alıp sana evlenince hediye ederim diyor. Benim ne yaşadığımı önemsemeyip dalga geçer gibi oldu. Neyse ben bu yüzüğü satıp gram alayım diyorum yada kendime harcayayım. Ama ne yapacağıma karar veremedim satmasam öylece duracak. Yüzük güzel evet ama nasip olmadıktan sonra ne yapayım. Siz bir akıl verin siz olsanız ne yapardınız ucuza gidiyor zaten sordum yerine gidip.
Hergün gözümün önündeler zaten ona dair herşeyi yok etmem gerekiyor ama neden yapmak isteyip de yapamıyorum bilmiyorum bende memnun değilim bu halimdenOrasini anladik o sebeple yardimci olmaya calisiyoruz oneri verip. Ama siz gonulsuz bi is yapacaksiniz siz dolapta tutun o kiyafetleri ara ara acip bakarsiniz gecmis gunlere..
Ben aldığımız yere sordum onlar bile düşük fiyat verdi. Sertifika var ama mail olarak atmışlar onun adına zatenSat parasını da yesertifikası falan varsa ikinci el sitede uyguna koy kuyumcular ölü fiyat veriyorsa.
Onlar ne sayarsa saysın, size düşen buydu. Siz de yüzüğün parasını yemek için kendinizi böyle kandırıyorsunuz herhalde.Almazlardı evet çünkü bana yaptıklarına, karşılık sayarlar o insanlar
Ben yemek istesem çoktan yerdim onu yapmadım 1 sene olacak bana yaşattıklarını sindiremedim daha ki yüzüğe sıra gelsinOnlar ne sayarsa saysın, size düşen buydu. Siz de yüzüğün parasını yemek için kendinizi böyle kandırıyorsunuz herhalde.
evet ironik söylenmişti zaten.Aman ne cömertlik eski sevgilin yüzüğünü alıp düğünde eski sevgiliye hediye olarak takmak. Almazlardı evet çünkü bana yaptıklarına, karşılık sayarlar o insanlar
Ben neyin hesabını yapıcam benim zamanımı ömrümü çalmış hayatımı mahvetmiş biri ha ucuza gitmiş ha pahalıya. Bugüne kadar aklımın ucundan dahi geçmedi ama ablam sağolsun acımdan istifade ince ince aklıma girdi çünkü ondan başka kimseye anlatacak biri yoktu. Gidip sordum evet ama satmak için degil satmak istesem en başında satardım ama şu an ne yapacağımı bilmiyorum kalsa ben kötü oluyorum satsam üzerimden yük kalkar mı bilemiyorum en çok zoruma giden de Bi hevesle beğenip aldığımız yüzük nasip olmadan elimde kaldı öylece. Parasında hiç degilim olmadım daevet ironik söylenmişti zaten.
siz de size yapılanlarla para karşılığı hesaplaşmış olmayı tercih ediyorsunuz böylece, buradaki mesele bu. “tamam 18’e helalleşiriz. daha yükseğe bozan kuyumcu bulursam hiç ahım kalmaz”
Bence satmalısın. Eskiyi hatırlatacak onun negatifliğini yansıtacak... Sat kendine kolye al küpe al başka bir şey al.Bacılar size bir şey danışacağım başımdan kötü bir ilişki geçti senelerce beraber olduk sonucu beni yarı yolda bıraktı defolup gitti bitti. Bana yaptığı şeyleri Atlatamadım henüz ama alışmaya çalışıyorum. Bana aldığı evlilik teklifi için bir yüzük vardı beraber baktık ama nasip olmadı işte. Şimdi ben o yüzüğü satıp satmamak arasında kararsız kaldım. Ablam bana tak nolacak diyor yada bana sat diyor yada ben senden alıp sana evlenince hediye ederim diyor. Benim ne yaşadığımı önemsemeyip dalga geçer gibi oldu. Neyse ben bu yüzüğü satıp gram alayım diyorum yada kendime harcayayım. Ama ne yapacağıma karar veremedim satmasam öylece duracak. Yüzük güzel evet ama nasip olmadıktan sonra ne yapayım. Siz bir akıl verin siz olsanız ne yapardınız ucuza gidiyor zaten sordum yerine gidip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?