Bu yüzüğü ne yapmalıyım kararsızım

Takılır mı yahu ne saçma. Ablanın gözü kalmış. Sakın ablana verme. Onur boyu o yüzüğü görmek zorunda degilsin
Valahi bilemedim ne niyetle öyle dediğine ama çok da sinirlendim. Takmıyorum da öyle duruyor bir köşe de

Kiyafetleri de satabilirsiniz ama onda birilerine de verebilirsiniz ihtiyac sahibi olan. Ben o sekilde daha mutlu olurdum

Sevap olcagını bilsem verirdim de kendi gibi hayır gelmez kimseye
O niyetle verirseniz gelmez.
Sizin verme niyetiniz yok evet giyin gecin dememizi bekliyorunuz belliki
Ozaman paraya donusturun onun parasini verin mesela sevap islemek isterseniz.
Size yara olan baskasina merhem olur belki yada tam tersi..

O niyetle verirseniz gelmez.
Sizin verme niyetiniz yok evet giyin gecin dememizi bekliyorunuz belliki
Ozaman paraya donusturun onun parasini verin mesela sevap islemek isterseniz.
Size yara olan baskasina merhem olur belki yada tam tersi..
Helal parayla mı aldı haram parayla mı aldı onları bilemem ki niyet önemli gerçi ama. Aldıklarını çok begeniyorum evet ama ondan da bişey kalsın istemiyorum

Helal parayla mı aldı haram parayla mı aldı onları bilemem ki niyet önemli gerçi ama. Aldıklarını çok begeniyorum evet ama ondan da bişey kalsın istemiyorum
Orasini anladik o sebeple yardimci olmaya calisiyoruz oneri verip. Ama siz gonulsuz bi is yapacaksiniz siz dolapta tutun o kiyafetleri ara ara acip bakarsiniz gecmis gunlere..

ne demek almazlardı? buradalar veya oradalar, alırlar veya çöpe atarlar, onurlu olan o yüzüğü geri göndermektir. ama kıyafetlerle ilgili söylemlerinizden gönderecek biri olmadığınız belli.

şu durumda ablanızın önerisi bayağı mantıklı. ele güne satıp (parası cebinizden çıkmayan yüzükten) zarar etmeyin, hem helal parayla mı alındı haram mı bilinmez ancak size münasip olur. sonra da size geri takar, kocanız da ablanızın ne kadar cömert biri olduğunu düşünür

Kendisine göndermek niye yok gündeminizde? Bu işin olması gerekeni budur.

Aman ne cömertlik eski sevgilin yüzüğünü alıp düğünde eski sevgiliye hediye olarak takmak. Almazlardı evet çünkü bana yaptıklarına, karşılık sayarlar o insanlar

Sat parasını da ye sertifikası falan varsa ikinci el sitede uyguna koy kuyumcular ölü fiyat veriyorsa.

Orasini anladik o sebeple yardimci olmaya calisiyoruz oneri verip. Ama siz gonulsuz bi is yapacaksiniz siz dolapta tutun o kiyafetleri ara ara acip bakarsiniz gecmis gunlere..
Hergün gözümün önündeler zaten ona dair herşeyi yok etmem gerekiyor ama neden yapmak isteyip de yapamıyorum bilmiyorum bende memnun değilim bu halimden

Sat parasını da ye sertifikası falan varsa ikinci el sitede uyguna koy kuyumcular ölü fiyat veriyorsa.
Ben aldığımız yere sordum onlar bile düşük fiyat verdi. Sertifika var ama mail olarak atmışlar onun adına zaten

Onlar ne sayarsa saysın, size düşen buydu. Siz de yüzüğün parasını yemek için kendinizi böyle kandırıyorsunuz herhalde.
Ben yemek istesem çoktan yerdim onu yapmadım 1 sene olacak bana yaşattıklarını sindiremedim daha ki yüzüğe sıra gelsin

Aman ne cömertlik eski sevgilin yüzüğünü alıp düğünde eski sevgiliye hediye olarak takmak. Almazlardı evet çünkü bana yaptıklarına, karşılık sayarlar o insanlar
evet ironik söylenmişti zaten.

siz de size yapılanlarla para karşılığı hesaplaşmış olmayı tercih ediyorsunuz böylece, buradaki mesele bu. “tamam 18’e helalleşiriz. daha yükseğe bozan kuyumcu bulursam hiç ahım kalmaz”

Ben neyin hesabını yapıcam benim zamanımı ömrümü çalmış hayatımı mahvetmiş biri ha ucuza gitmiş ha pahalıya. Bugüne kadar aklımın ucundan dahi geçmedi ama ablam sağolsun acımdan istifade ince ince aklıma girdi çünkü ondan başka kimseye anlatacak biri yoktu. Gidip sordum evet ama satmak için degil satmak istesem en başında satardım ama şu an ne yapacağımı bilmiyorum kalsa ben kötü oluyorum satsam üzerimden yük kalkar mı bilemiyorum en çok zoruma giden de Bi hevesle beğenip aldığımız yüzük nasip olmadan elimde kaldı öylece. Parasında hiç degilim olmadım da

Bence satmalısın. Eskiyi hatırlatacak onun negatifliğini yansıtacak... Sat kendine kolye al küpe al başka bir şey al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…