- 15 Eylül 2025
- 48
- 15
- 3
- 20
- Konu Sahibi merakligezgin
24 yaşındayım yeni atanmış bir doktorum bu zamana kadar hayatımda gerçekten beğendiğim 3 4 kişi oldu onlar da beni istemedi ya da sevgilisi filan vardı ya da reddetti.Buna üzülmek ne kadar mantıklı ama bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmamasına üzülüyorum. Sevmek sevilmek herkesin hakkı ben beğendiklerime yaklaştım beğendiğimi belli ettim ama onlar beni beğenmedi. Küçüklükten beri çirkin olmamla dalga geçtiler. Ben de genelde kendimi derslere verdim ders çalıştım ama dışarıda sevilen beğenilen birilerini görünce üzülüyorum. Birilerinin Nisan evlilik haberini aldığımda hiç yasayamayacakmis gibi hissediyorum sanki hakkım değilmiş gibi hissediyorum.Acikcasi flort etmeyi ilişki yaşamayı da bilmiyorum .Gerçekten etkilenmedigim ciddi düşünmediğim biriyle olamam sanırım. Çoğunun bu devirde sadık ve dürüst olmadığının farkındayım. Bundan sonra belki meslegimden dolayı isteyen çok olur ama ben sevip sevilecegim beni ben olarak seven birini istiyorum. Benim geçmişim temiz olduğu için geçmişi temiz birini isterim ama şu devirde herkes ondan ona geçiyor. Amaç cinsellik takılma filan şu an .herkesin hayatına saygı duyuyorum ama bana uymuyor bu tarz yaşam.Gercekten beni seven sevebilecegim temiz birini bulacahima inanmıyorum.