- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi handeac123
-
Ay bu ben.. kızım şımarıklık yapıp kış tatillerini sevmiyorum kalın kalın giyinmek çok sıkıcı derdi. İki yıldır tatile gidemiyoruz şimdi soruyor niye kışın tatile gidemiyoruz diye. Büyük en azından yaz kış tatili gördü diyorum Küçüğüm yazık tatil bile bilmeyecek
Neyse ki Türkiye’de insanlarda stok yapacak para olmadığı için raflar boşalmadı
Geçen gün bir söz duydum üzüldüm ülke olarak ne hale geldik diye.
Müze gezer gibi market geziyoruz.
Ne kadar kötü elde poşetler marketler arası transfer gibi.
Bende yaklaşık 2 _3 ay kadar önce, kızımın montu küçük geldiği için arayışa girmiştim.tabi montlar 400 civarı.. şükür ki dolap uygulamasında kuponum vardı.. montu kargo dahil 70 tl ye aldım ki ,yaşadığım sevinci anlatamamDün marka olan 700 gram bir kasarı indirimle 50 TL'ye aldığıma sevindim ben. Kaşarın bu tüketim konularında lüks olarak belirtildiği bir donemdeyiz kim ne kadar gecinebiliyordur ki çok üst geliri olanlar hariç... İnsan gibi yaşamaya çalışmak, günü kurtarmak. Sağlığımizdan ödün vermeden yiyecek tüketmek işte. Dün diyete başladım ev ekonomisi için seviniyorumya ciddi ciddi ötesi var mı şaka gibi.
Seni görmek ne güzel,epeydir yoktun sende iyisin demi.aynen abla 3 5 parca icin bim sok a101 gezdim nerde daha ucuz diye
Ya bence isveçte yaşayıp burda böyle şeyler yazman doğru değil. Avrupanın hatta dünyanın refah seviyesi en iyi ülkelerinden birinde yaşayıp insanlara burda da zamlar var, stok yapamadım falan demek çok rahatsız edici. Sayfalardır kimse bir şey dememiş kibarlığından. ama bence ayıp yani. Avrupadakiler birbirileri arasında zamlardan şikayet etse anlarım da türkiyedekilere şikayet edince şu görsel geliyor aklıma direktBende yapmadım. Hem nereye kadar yetecekki. Yaşayıp göreceğiz ne olacağını
Fiyat çok iyi ama otel yorumları rezalet,bakalım gidince göreceğiz kısmetseİyi almışsınız aslında . Ben gecelik 1800 verdim
Yaaa o kadar doğru ki ne olacağımız belli değil Allah sonumuzu hayr etsin. Büyük kuzumdan kalma oyuncaklar Kitaplar olmasa Küçüğüm oyuncaksız kalacaktı. İyi ki saklamışım diyorum şimdi. Oyuncak diyip geçmeyin çok pahalılar.Bende yaklaşık 2 _3 ay kadar önce, kızımın montu küçük geldiği için arayışa girmiştim.tabi montlar 400 civarı.. şükür ki dolap uygulamasında kuponum vardı.. montu kargo dahil 70 tl ye aldım ki ,yaşadığım sevinci anlatamamneyse bazıları sıfır alamiyorsam çocuk dogurmamam yönünde birşeyler demiş olsa da ,hayat bu diyorum
Gerekirse günğ birlik bir yerlere gider aksam uyumak icin oteli kullanırsınız. Havuzu kullanmaktan sa denizi tercih edin :) şimdiden iyi tatillerFiyat çok iyi ama otel yorumları rezalet,bakalım gidince göreceğiz kısmetse.Ama biz de çok bunaldık,iki üç senedir evin içinde takılıyız,ne kadar kötü olabilir ki?Bol bol dezenfektan götürdüm mu tamamdır .
İnsanca yaşamak için 4 kişilik bir ailenin en az 15 bin geliri olması lazım .Merhaba kizlar bu zamanda malum 7 8bintl maas bile yetmez hersey asiri pahali biz mesela ayda rahat 8 10bintl harciyoruz anca yetiyor sizin gelirleriniz nasil eldeki nakitdenmi harciyorsunuz
Seni görmek ne güzel,epeydir yoktun sende iyisin demi.
Artık oralar bile pahalandı artık,indirimleri takip etmek lazım tv'de denk geldimi alacağı bişiyse alıyorum bende.
Ben yıllardır stoklu yaşayan biriyim, hâlâ aynı şekilde devam ediyorum. Misâl, bu fiyat artışlarından evvel anne-babalarımız ve kendimiz için yağ, şeker, çay, salça, bakliyat, deterjan, tuvalet kağıdı gibi 7-8 aylık stoğumuzu yapmıştık. Bahçemde ne olursa dondurucuya atarımMerhaba kizlar bu zamanda malum 7 8bintl maas bile yetmez hersey asiri pahali biz mesela ayda rahat 8 10bintl harciyoruz anca yetiyor sizin gelirleriniz nasil eldeki nakitdenmi harciyorsunuz
Arkadaş sordu bende cevap verdim. Kimse burda sürünüyor demedim. Dünya çapında oluşan zamlar burada hissediliyor Hemde büyük ölçüde . Polemik yaratmak niyetindeyseniz bence hiç uğraşmayın. Önce ne yazdığıma bakın bilip bilmeden konuşmayın lütfen .Ya bence isveçte yaşayıp burda böyle şeyler yazman doğru değil. Avrupanın hatta dünyanın refah seviyesi en iyi ülkelerinden birinde yaşayıp insanlara burda da zamlar var, stok yapamadım falan demek çok rahatsız edici. Sayfalardır kimse bir şey dememiş kibarlığından. ama bence ayıp yani. Avrupadakiler birbirileri arasında zamlardan şikayet etse anlarım da türkiyedekilere şikayet edince şu görsel geliyor aklıma direkt
Eki Görüntüle 3067289
Amaç gezmek zaten,ben normalde havuza girmiyorum ama son tatilde çocukların ısrarı üzerine girdim ve enfeksiyon kaptım.Böyle şeyler hep beni bulur zatenGerekirse günğ birlik bir yerlere gider aksam uyumak icin oteli kullanırsınız. Havuzu kullanmaktan sa denizi tercih edin :) şimdiden iyi tatiller
Selamlar canım,iyi yapmışsın ayrılmakla en azından tek başına olursun keyfini çıkar bence.selamlar ablacım iyiyim sağol
taşındım ben Ankaraya iş değiştirdim yeni yeni ev yerleştirme falan derken düzen kurmaya çalışıyorum
ev eksiği çok o yüzden market market geziyorum uçmuş herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?