Bu Zamanda Gerçekten Böyleleri Kaldı Mı ?

4 aydir ses seda yok mu peki eski nisanlinizdan..
Nisan atildi ve bitti hemen kabullendi mi..
Cok yazik bu kvler ne istyor ki mutlu mu simdi yani..

4 aydir ses seda yok mu peki eski nisanlinizdan..
Nisan atildi ve bitti hemen kabullendi mi..
Cok yazik bu kvler ne istyor ki mutlu mu simdi yani..
Şöyle anlatayım nişan atıldı ailesi bir kere bile aramadı eski nişanlımla tayin çıkmadan önce bir kaç kere mesajlaştık altınları göndermek için ben altınları göndermesem onun için bile aramayacaklardı düşünün.
Ben tayinimi çıkartıp gidene kadar oğlunun yanından ayrılmadı ben taşındım bir ay sonra memleketine gitmiş. Yani anlayacağıız kadının bence psikolojik sorunları var çoçuklarının hepsi 30 yaşını geçmiş kızları falan çok da güzel niye evlenmiyorlar diye sormuştum eski nişanlıma bizimkilerin kriterleri yüksek demişti.

Sizin Yaşınız kaç?

Eski nisanlinizda is yokmus, Allah daha iyilerini cikarsin karsiniza hakkinizda hayirlisi..

Eski nisanlinizda is yokmus, Allah daha iyilerini cikarsin karsiniza hakkinizda hayirlisi..
Çok haklısınız ben alttan alıp düzeltmeye çalıştıkça o beni ortada bıraktı hemde iki gün önce görüştüğümüzde beni ne kadar çok sevdiğini söyleyip sonra telefonda konuşurken bitirdi.

Önce nisanlindan ayrilmayi sindir. Sonra yoluna bakarsin. Kac yasindasin bilmem ama unutma surecini once kendi icinde hallet.

İyi orda kızınızı görmeye geldik diyorlarmış.Konya da kapıyı çalıp burda kız varmı diyorlar.Ben varım dicem

Ne güzelmiş keşke burada da olaydı bu tryzelerden

Tarz hiç hoş değil. Öyle pazara çıkmış gibi. Adetleri de ona göredir. Yadırgayabilirsiniz.

Müsait misiniz diye sormadan çat kapı görmeye gelen dünürlerden korkulur valla.
Bence de unutana kadar kimseyle görüşme başkasıyla görüşüp üstünü kaparsan acını yaşamadan sonra çok zorlanırsın. Önce ayrılığı kabullenmen gerek.

İyi orda kızınızı görmeye geldik diyorlarmış.Konya da kapıyı çalıp burda kız varmı diyorlar.Ben varım dicem
Bu bile tuhaf etrafımda çok kız var onlar evlenmekte istiyorlar ama sanırım ben çalışıyorum diye böyle geliyorlar.

Tarz hiç hoş değil. Öyle pazara çıkmış gibi. Adetleri de ona göredir. Yadırgayabilirsiniz.

Aynen görmeniz lazım bir tanesinin annesi ve teyzesi geldi çat kapı sabah 11 kızı görmeye geldik annem ''kızım evde yok ben ona sorayım ona göre gelin'' dedi kadın ''yok yarın akşam istemeye geleceğiz evet diyene kadar kapınızda beklerim'' diyor nasıl sinirlendiğimi anlatamam.

Çok haklısınız başkasının günahına girmek de istemiyorum.

Gorucu usulune bu kadar kati olma.
Ama olay bence cok erken olmasi.
Ben senin yerinde olsam anneme " gorucu usulu istemiyorum anne" demek yerine " anne simdlik istemiyorum ilerde belki, soyle gelmesinler" de.
Galiba annende bi sekilde seni hayata baglamaya calisiyor. Kizim birisini bulsunda mutlu olsun diye. Ama eski kafalar pek bilmez icinde hala ask ve buna benzee seylerin barindigini. Annen sana zaman tanisin. Tm dedigini yapicam gorucu uslu olabilir, ama simdik degil de.

Jh

Görücü usulüne aslında bu kadar katı değildim ama ilk gelen kişiler kuzenimi görünce çalışan kızınız bu mu demesi yüzünden sanırım birde ben kendimi sanırım hazır hissetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…