Bu Zamanda Gerçekten Böyleleri Kaldı Mı ?

İnsan yan komşusuna bile misafirliğe giderken arayıp müsait olup olmadığını sorar. Sizin akrabar da pek hoşmuş.
Tüm erkekler evlenmemiş de seni mi beklemiş sıraya girmişler şimdi, enteresan.

Ben bu konuda bu kadar sertim neden bilmiyorum ama ben hala eski nişanlımı unutamamışken böyle bir yola çıkmak istemiyorum birde burada gelir görürler beğenilirse hemen isteme olur ben bunu istemiyorum.
ne kadar oldu ayrilali ?

görücü usulü hala varda böyle çat kapı gelen bir ailenin görgüsünden şüphe ederim ben.Dediğiniz gibi bir yaz akşamı ben annem şortlarla oturduğumuzda çat kapı gelinmişti,kaldıki biz tesettürlüyüz allahtan onlar üst kata çıkana kadar toparlandık ama epey bir ekşın olmuştu

Ama kendiniz diyorsunuz memlekete tayin çıkardım diye
O bölgede ki insanların yapısı öyle
Yadırgamayın
Düşünmüyor demek zor değil bunu anlasınlar
Emin olun aklınız onda hala yoksa bu kadar katı olmazsınız

Hayır burada böyle bir adet yok önce haber gönderilir kabul edilirse gelinir ama bana gelenler nedense kapıyı açıyoruz güya oturmaya geliyorlar evdeki her kıza bakıp ''çalışan kız bu mu ?'' demeleri beni delirtiyor.

4 ay oldu ayrılalı.
geçer merak etme
de 6 ay oldu. bazen agliyorum bile ayrildim diye. ama gelen kismetlerinide geri çevirme. sebebini bilmiyorum ayrildiginizin ama geri donusu yoksa unutmaya bak. bende kendime unutamiyorum onu diye negatif dusunup duruyorum ama unuturuz insallah.

kestirip atma çivi çiviyi soker belki içiniz ısınır unutmayı beklersen çok zaman alır...

İnsan yan komşusuna bile misafirliğe giderken arayıp müsait olup olmadığını sorar. Sizin akrabar da pek hoşmuş.
Tüm erkekler evlenmemiş de seni mi beklemiş sıraya girmişler şimdi, enteresan.
Gelenlerin hepsi bizim akraba değil ama ben memlekete tayin çıkaralı 2 ay falan oldu son 15 gündür 5 görücü geldi böyle beni beğendiklerinden falan gelmiyorlar açıkçası çoğu beni hiç görmemiştir sanırım memur kız arıyorlar birinden duyunca çıkıp gelmişler. Eminim ne yaşımı ne tipimi sormuşlardır normalde tesettürlüyüm kuzenim 21 yaşında ve açıktır onu bile ben sandılar benim sinir olduğum bu.

Görücü usulü hala var kuzenlerimin çoğu bu şekilde evlendi ama ben bir kere nişandan ayrıldım o yüzden istiyorum ki bir daha hata yapmayayım iyice tanıyıp bir yola öyle girmek istiyorum hiç tanımadığım bilmediğim biriyle sırf evde kalmamak için evlenmek istemiyorum.

Artık tamamen unutmak istiyorum ben bu aralar sürekli aklımda bir anda gözlerim dolu dolu oluyor oysa ben unutuyorum sanmıştım.

Artık tamamen unutmak istiyorum ben bu aralar sürekli aklımda bir anda gözlerim dolu dolu oluyor oysa ben unutuyorum sanmıştım.
ayni bende oyleyim. geçer insallah ikimizinkide. ben hergun anilarin içindeyim hergun hemde. evde iste yurudugum yolda bile anilar var. ama unutmamiz gerek bitmesi gerek.

ayni bende oyleyim. geçer insallah ikimizinkide. ben hergun anilarin içindeyim hergun hemde. evde iste yurudugum yolda bile anilar var. ama unutmamiz gerek bitmesi gerek.
Ben sırf onnunla yaşadıkları unutmak için sevdiğim işimi , arkadaşlarımı , çevremi ,evimi bırakıp geldim ama faydası yok sürekli aklımda belki O hayatına devam ediyor ama ben edemiyorum.

Ben sırf onnunla yaşadıkları unutmak için sevdiğim işimi , arkadaşlarımı , çevremi ,evimi bırakıp geldim ama faydası yok sürekli aklımda belki O hayatına devam ediyor ama ben edemiyorum.

ayni seyi bende dusunuyorum biliyomusun
o hayatina devam ediyodur belki diye. ama bence edemiyodur. onlarda bizim gibi yaralidir. seni yaptigini ayrildigim kisi yapti. ailesini arkadaslarini cevresini birakti baska sehire calismaya gitmis. isterse fizana gitsin ben aklinda olduktan sonra bisey degismez

sana boyle yazdigima bakma. benim konulari okursa goreceksin kac kisi kizdi bana ama ben anlamak istemedim kimseyi. ayrildik dedim oturdum agladim durmadan.

tabiki siz önceki kötü deneyiminizden dolayı daha hassas davranıyorsunuz, bunda sorun yok dediğim gibi sorun karşıdaki ailenin görgüsüzlüğünden..hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Gorucu usulune hic karsi degilim fakat sirf kiz gormek icin milletin evine cat kapi baskin yapan kulturdeki bi aileye gelin olmanizi tavsiye etmem.

İnşallah dediğiniz gibidir Oda benim gibidir unutmamıştır en azından bunu bilmek bile biraz olsun rahatlatıyor insanı. Bizim içinn hakkımızda hayırlısı ne ise Rabbim onu nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…