Görücü usulüne aslında bu kadar katı değildim ama ilk gelen kişiler kuzenimi görünce çalışan kızınız bu mu demesi yüzünden sanırım birde ben kendimi sanırım hazır hissetmiyorum.
Böyle olsa inanın belki denerdim ama direk annesini, babasını yok teyzesi falan gelip kızınıza bakmaya geldik demeleri çok saçma.
Çalışan kızınız mıGörücü usulüne aslında bu kadar katı değildim ama ilk gelen kişiler kuzenimi görünce çalışan kızınız bu mu demesi yüzünden sanırım birde ben kendimi sanırım hazır hissetmiyorum.
Memur kız arıyorlarmışta kuzenim de ufak tefek onu görünce çalışan kızınız bu mu demişler şaşırarak ben odada oturup karşılarına bile çıkmadım.Calisan derken? Seni liseli felanmi sandilar?
Aynen telefonla arasalar müsaitseniz gelelim deseler anlarım inanın son gelen 3 kişi çat kapı geldiler biri karı koca geldiBi haber verilir.Gelmek tanimak istiyoruz sizi diye.Pijamaliyken baskin yapar gibi gelinmesi hic hos degil.Ev hali diye bisey var.
Degerlendirin bence ama.habersizce gelenleri degil.Yolu yordamiyla tanismak isteyenleri.
Ayyy gerçekten şaka gibi doktor adam kendine kız mı bulamamış.valla biizm burda hala var açıkcası geçen gün iş yerime bir adam gelmiş güvenliğe sormuş beni . allahtan part time çalışıyorum da aksam gidiorum yakalayamadı beni. güvenlik ne için geldiniz demiş adamda benim oglan doktor bakmaya geldim demiş yaa güvenlik beni her gördüğünde gülüyor .
Evet çalışan(memur) kız arıyorlarmış.Çalışan kızınız mı
ben bilmem valla manyakmi ne bide bizim burda bu işlerle anneler ilgilenir babaya ne olduysa .ilk önce magazadakiler şaka yapıyor sandım meger ciddilermiş sevgilim magazaya gelip gidiordu o dönem magazadakiler şaşırmışlarAyyy gerçekten şaka gibi doktor adam kendine kız mı bulamamış.
Tuhaflar hakikaten iş yerine gelmek, haber vermeden eve gelmek ne kadar mantıklı anlamıyorum.ben bilmem valla manyakmi ne bide bizim burda bu işlerle anneler ilgilenir babaya ne olduysa .ilk önce magazadakiler şaka yapıyor sandım meger ciddilermiş sevgilim magazaya gelip gidiordu o dönem magazadakiler şaşırmışlar
haha bak bir kerede bi kadına bir ürün göstermişim kadın gitmişş sonra bizim alt komşumuzun bebegi olmuştu bebek görmeye gittik 1 kahve içtim kalktım annem oturmaya devam etti komşunun kardeşi demişki geldiğinizden beri kızınızı nerden tanıdıgımı bulmaya çalışıyordum hatırladım kızınızla iş yerinde tanışmıştık çok begenmiştim bir daha bakmaya gidecektik demiş tabi annem şoka girdi ve babama sevgilimi söyledi sonundaTuhaflar hakikaten iş yerine gelmek, haber vermeden eve gelmek ne kadar mantıklı anlamıyorum.
Etrafımda görücü usulü evlenen kişiler çok oldu ama hiç biride böyle tuhaf insanları görmedim göremiyecem sanırım her zaman en tuhaf insanlar bana denk gelir.Böyle şeyleri sadece bu forumda okuyorum ve hayrete düşüyorum yaa, dünyada neler var diyorum.çok ilginç hakikaten ya, aynı ülkede bambaşka hayatlar.
Bu tiplerLe evlenmez. Yarın öbürgün bir şekilde işten ayrılsan huzur vermezler paran yok işten ayrıldın diye hatta bosanirsinEvet çalışan(memur) kız arıyorlarmış.
Eli boş geliyorlar geneldeGelen çikilatalar ne çoktur simdi sizde
Kesinlikle haklısınız bunu defalarca bende dedim ama annem her seferinde kimseyi kırmadan siz arayın haber verelim diyor.Evinize çatkapi gelen kimsenin ogluyla zaten gorusmeyin. Bugun boyle yapan yarin evlenseniz sizin evinize de ayni medeniyetsizlikle gelecekben annenin yerinde olsam once usul adap ogren sonra kizima talip olma safhasina erersin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?