Bu Zamanda Gerçekten Böyleleri Kaldı Mı ?

Görücü usulüne aslında bu kadar katı değildim ama ilk gelen kişiler kuzenimi görünce çalışan kızınız bu mu demesi yüzünden sanırım birde ben kendimi sanırım hazır hissetmiyorum.

Calisan derken? Seni liseli felanmi sandilar?

Bi haber verilir.Gelmek tanimak istiyoruz sizi diye.Pijamaliyken baskin yapar gibi gelinmesi hic hos degil.Ev hali diye bisey var.
Degerlendirin bence ama.habersizce gelenleri degil.Yolu yordamiyla tanismak isteyenleri.

Calisan derken? Seni liseli felanmi sandilar?
Memur kız arıyorlarmışta kuzenim de ufak tefek onu görünce çalışan kızınız bu mu demişler şaşırarak ben odada oturup karşılarına bile çıkmadım.

valla biizm burda hala var açıkcası geçen gün iş yerime bir adam gelmiş güvenliğe sormuş beni . allahtan part time çalışıyorum da aksam gidiorum yakalayamadı beni. güvenlik ne için geldiniz demiş adamda benim oglan doktor bakmaya geldim demiş yaa güvenlik beni her gördüğünde gülüyor .

Bi haber verilir.Gelmek tanimak istiyoruz sizi diye.Pijamaliyken baskin yapar gibi gelinmesi hic hos degil.Ev hali diye bisey var.
Degerlendirin bence ama.habersizce gelenleri degil.Yolu yordamiyla tanismak isteyenleri.
Aynen telefonla arasalar müsaitseniz gelelim deseler anlarım inanın son gelen 3 kişi çat kapı geldiler biri karı koca geldi

Ayyy gerçekten şaka gibi doktor adam kendine kız mı bulamamış.

Ayyy gerçekten şaka gibi doktor adam kendine kız mı bulamamış.
ben bilmem valla manyakmi ne bide bizim burda bu işlerle anneler ilgilenir babaya ne olduysa .ilk önce magazadakiler şaka yapıyor sandım meger ciddilermiş sevgilim magazaya gelip gidiordu o dönem magazadakiler şaşırmışlar

Tuhaflar hakikaten iş yerine gelmek, haber vermeden eve gelmek ne kadar mantıklı anlamıyorum.

Tuhaflar hakikaten iş yerine gelmek, haber vermeden eve gelmek ne kadar mantıklı anlamıyorum.
haha bak bir kerede bi kadına bir ürün göstermişim kadın gitmişş sonra bizim alt komşumuzun bebegi olmuştu bebek görmeye gittik 1 kahve içtim kalktım annem oturmaya devam etti komşunun kardeşi demişki geldiğinizden beri kızınızı nerden tanıdıgımı bulmaya çalışıyordum hatırladım kızınızla iş yerinde tanışmıştık çok begenmiştim bir daha bakmaya gidecektik demiş tabi annem şoka girdi ve babama sevgilimi söyledi sonunda

Böyle şeyleri sadece bu forumda okuyorum ve hayrete düşüyorum yaa, dünyada neler var diyorum. çok ilginç hakikaten ya, aynı ülkede bambaşka hayatlar.

Böyle şeyleri sadece bu forumda okuyorum ve hayrete düşüyorum yaa, dünyada neler var diyorum. çok ilginç hakikaten ya, aynı ülkede bambaşka hayatlar.
Etrafımda görücü usulü evlenen kişiler çok oldu ama hiç biride böyle tuhaf insanları görmedim göremiyecem sanırım her zaman en tuhaf insanlar bana denk gelir.

Evet çalışan(memur) kız arıyorlarmış.
Bu tiplerLe evlenmez. Yarın öbürgün bir şekilde işten ayrılsan huzur vermezler paran yok işten ayrıldın diye hatta bosanirsin
Bir süre sonra sen geldiğin yere tayin işte bence.Bunlar seni bırakmaz hatta adını çıkarırlar.
Paranı aşık olmayan seni seven biriyle evlenirsin gittiğin yerde.

Evinize çatkapi gelen kimsenin ogluyla zaten gorusmeyin. Bugun boyle yapan yarin evlenseniz sizin evinize de ayni medeniyetsizlikle gelecek ben annenin yerinde olsam once usul adap ogren sonra kizima talip olma safhasina erersin derim.

Evinize çatkapi gelen kimsenin ogluyla zaten gorusmeyin. Bugun boyle yapan yarin evlenseniz sizin evinize de ayni medeniyetsizlikle gelecek ben annenin yerinde olsam once usul adap ogren sonra kizima talip olma safhasina erersin derim.
Kesinlikle haklısınız bunu defalarca bende dedim ama annem her seferinde kimseyi kırmadan siz arayın haber verelim diyor.

çat kapı gelmek bulunduğunuz yerın bir adeti belliki.
ama hemen kestirip atmayın bi görüşün sonra gercenten eskı nısanlınız evlenır coluk coluga karısır sız hala unutmadım hallerıyle yaş olmus 35 durursunuz yazık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…