Malesef hayat çok pahalıydı daha da pahalilasiyor. Marketlerin indirimlerini takip ediyorum genelde.Bu hayat pahalılıgıyla nasıl başa çıkıyorsunuz hergeçen gün artıyor herşeyin fiyatı degişiyor yetişemiyorum valla
Hay agzina saglikPerşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belliydi ama kimse umursamadı.
Aldığınız ürünlerde fiyat artışı yapıp gramaj düşürdü çoğu firmaAz önce ben de zamları düşündüm şöyle bir. İsmi domatese benzeyen bir temizlik ürünü var ya hani :)) şimdiye kadar ondan vazgeçmem diyordum fiyatı 2 katına çıkmış. Ben de market ürünlerine döndüm artık. Ne gerek var daha fazla vermeye. Makarnada da örneğin bir şehir ismi olan markadan :) vazgeçmem diyordum o da nerdeyse 2 katı olmuş onda da marketlerin kendi ürünlerini almaya başladım.
Uygun fiyatlı olanları tercih etmek ve indirimleri takip etmek gerek. Bir de dün akşam aklıma geldi 2 yıl önce sıfır aldığım aracım ne kadar olmuş diye netten bir baktım, tam 2 katına çıkmış fiyatı. Şok oldum. Vallahi Allah yardımcımız olsun, kriz falan olmasın. Gidişat korkutuyor beni.
Ama öyleydi canımHay agzina saglik
Sayelerinde hepimiz catlayip patliyoruzAma öyleydi canım
Burada bile kendimizi paralık
Çatlayın patlayın dendi.
bim marketlere bu konuyla ilgili bugun 35 bin ceza kesildiAldığınız ürünlerde fiyat artışı yapıp gramaj düşürdü çoğu firma
Alırken dikkatli olmak lazım
Sadece bim değil ki mesela Ülker grubu ile ilgili bir ceza var mı basında ben görmedim.bim marketlere bu konuyla ilgili bugun 35 bin ceza kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?