Bu zamlar çok canımı sıkıyor

MarryRoss

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
158
139
18
33
Bu hayat pahalılıgıyla nasıl başa çıkıyorsunuz hergeçen gün artıyor herşeyin fiyatı degişiyor yetişemiyorum valla

Bu hayat pahalılıgıyla nasıl başa çıkıyorsunuz hergeçen gün artıyor herşeyin fiyatı degişiyor yetişemiyorum valla
Malesef hayat çok pahalıydı daha da pahalilasiyor. Marketlerin indirimlerini takip ediyorum genelde.

Siz de çalışıyor musunuz ? Çocuğunuz var mı ?

Az önce ben de zamları düşündüm şöyle bir. İsmi domatese benzeyen bir temizlik ürünü var ya hani :)) şimdiye kadar ondan vazgeçmem diyordum fiyatı 2 katına çıkmış. Ben de market ürünlerine döndüm artık. Ne gerek var daha fazla vermeye. Makarnada da örneğin bir şehir ismi olan markadan :) vazgeçmem diyordum o da nerdeyse 2 katı olmuş onda da marketlerin kendi ürünlerini almaya başladım.
Uygun fiyatlı olanları tercih etmek ve indirimleri takip etmek gerek. Bir de dün akşam aklıma geldi 2 yıl önce sıfır aldığım aracım ne kadar olmuş diye netten bir baktım, tam 2 katına çıkmış fiyatı. Şok oldum. Vallahi Allah yardımcımız olsun, kriz falan olmasın. Gidişat korkutuyor beni.

15 tl ye aldıgim salca 22 tl, 5 tl ye aldigim yumurta 10 tl ,alişveriş yaparken deprosyana giriyorum.Bunu hakedecek ne yaptık.Yurtdişına göçmenin yollarinı ariyorum hayırlisiyla yakinda basvurumuzu yapacagiz.

Aldığınız ürünlerde fiyat artışı yapıp gramaj düşürdü çoğu firma
Alırken dikkatli olmak lazım

Ben hep 50 liralık market yaptığımdan beni etkilemeyen bir durum.

Şaka bir yana dolar artarsa artsın banane ben tl harcıyorum diyenleri ıslak odunla dövmek istiyorum şuan. Bunlar daha başlangıç asıl kıyamet eylülde kopacak diyorlar bazı uzmanlar. Marketle gitme aralığım 5-6 gün. Hiç aynı fiyatları göremiyorum. Özellikle temel gıda malzemeleri epey arttı. Ne yapacağız bilmiyorum.

dun bir markete ugradik gecen ay 27 liraya aldigim yag 35.90 olmustu oha dedim icimden icinde et sut peynir olmayan ufak bir alisveris yaptim 7 parca urun 120 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…