- 17 Şubat 2015
- 8.574
- 23.364
- 548
- Konu Sahibi senkimsinki
-
Olur inşallah yeter ki gayret et..Liseyi bitirdim 7 ay sınava hazırlanmak istiyorum ama çocuk ve ev sorumluluğu benim üzerimde öyle çok istiyorum ki kolumda altın bileziğim mesleğim olsun cunki evliliği de aileyi de gördüm benim benden başka kimsem.yok
saçmalamayın ya. torpilli vardır elbet ama genellemeniz korkunç.yanlış. sizin bahaneniz bunlarKpss ye girdim zaten ama sağlam torpil istiyor bunun için çabalar iken ekstra iyi bir bölümde okuyup kendimi garanti etmek istiyorum
Defolu mal değiliz bu asıl defolu olan bu zihniyet yapısında ki insan müsveddeleri..Babamın sorunlu biri olduğunu anlatmıştım önce ki konuda.. babamın sorumsuz oluşu annemin babamın sorumluluklarını üstlenip çalışması ve annemin de ben küçük yaştan itibaren üzerime çocuk ve ev sorumluluğunu yüklemesinden maddi imkansızlıklar yüzünden okulu bırakıp okula açıktan devam edip babamdan kurtulmak için 18 yaşında yaptığım yanlış bir evlilikten bahsetmiştim çocuğum yok iyi ki de yok baba olamayacak bir babası annesinin sığıntı olduğu evde istenmeyen bir bebek olacaktı cahil aklım ile en mantıklı yaptığım şey çocuk yapmamakti ağırıma giden mesele dün oldu bu şartlar altında benim okumama asla destek olmayan ailem okumadı diye beni eleştirip insanlar ile kıyaslayıp şuan üniversite okuyacağım diyince de hangi parayla beş kuruş bizden para çıkmaz diyen ailem ile yaşıyorum dün bana söyledikleri özellikle de babamın bu da başımıza kaldı evlendi ayrıldı kimse de kabul etmez demesi yıktı beni psikolojik olarak çöktüm 23 yaşında psikolojisi bitmiş biriyimbaşımıza kaldı ne demek ailem bunu düşünüyorsa el kim bilir neyi düşünür. Biz boşanan kadınlara neden defolu mal muamelesi yapılıyor
İpek hanım valla ben belirli bir yaşa kadar sorumluluğunu alacağım diye düşünüyorum.Önüne bak sadece önüne
Oku, çalış ve kurtul
Bizler cocuk sahibi olurken belli bir yaşa kadar mı sorumlulugunu ustlenecegiz diye düşünüyoruz hayir ömür boyu onlar bizim çocuğumuz olacak diye düşünüyoruz
Ailen bunun farkında değil herhalde
Hangi bölüme gidiyorsunuzDefolu mal değiliz bu asıl defolu olan bu zihniyet yapısında ki insan müsveddeleri..
Hiç ama hiç canını sıkma sıfırdan mutlu olacağın hayatı kur ve kulaklarını tüm gereksiz seslere kapat.
Bende boşandım bak şuan üniye başladım 25 yaşındayım.
Benden 7 8 yaş küçük bireyler var okul ortamımda inan daha insancıl bu zihniyetten.. Ve asla kendimi garip hissettirmediler.
Lise kpss mülakat ile aliyor atanacaginiz kurumlara mülakatlarda ne kadar torpil olduğunu bilmeyen yoktur sanırımTorpil?Yeterli puanı aldıysanız neresi torpil istiyor acaba?Devlete giriyorsunuz,özel sektöre değil.Ki öğretmen,hemşire de olsanız yüksek puan almadan devlete giremiyorsunuz,torpille değil.
Ben bir öğretmenim.Geçmişimde karanlık bir şey yok.Yeterli puan alsam torpile gerek olmuyor,bilmem anlatabildim mi?
Lisans kpssde de mülakat var. 4 yıl okuyup üstüne yine atanamazsanız daha büyük yıkım.Lise kpss mülakat ile aliyor atanacaginiz kurumlara mülakatlarda ne kadar torpil olduğunu bilmeyen yoktur sanırım
Nereden çıkardınız ki başarısız olacağımı ben başarısız olduğum için değil maddi gücüm olmadığı için okumayı bırakmak zorunda kaldımBildigim kadarıyla sadece bizim ülkemizde herkes üniversite okuyacak anlayışı var. Üniversite akademik olarak yüksek başarı gösteren insanların okuması gereken bir okul ve akademik olarak da çok başarılı değilsiniz sanırım.
Lise kpss ye girmeye devam edeceğim ama kendimi garanti altına almak için yaş şartlı olmayan atamalar da o bölümleri tercih etmek istiyorum cunki lise ile alım yapan bölümlerde genelde 30 yaş sınırı var hayatım ve kendim için birşeyler yapmak istiyorumLisans kpssde de mülakat var. 4 yıl okuyup üstüne yine atanamazsanız daha büyük yıkım.
Şuan çalışırsam üniversite hayalimden vazgeçmek zorunda kalırım okumak istiyorumValla butun gun bu aileyle muhattap olmamak icin, bime kasiyerlik bile olsa giderim.
Bi cok ofiste ortalama 10 saat calisiyor insanlar.Sabah 8-8.30 aksam 6-6.30.
12 saat calistiriyorlardi demissiniz ya,su sartlarda calismak evde oturmakdan iyidir.
Kendinize bahane buluyorsunuz. Üniversite okurken lise kpss ye girdim. Zabit katibi olarak seçildim ancak gidemedim bir takim durumlardan dolayi. Torpilimde yoktu. Alelade bir puanim vardi. Kendinize hedef belirleyin. Hemsire mi olacaksiniz? Tamam, cok guzel peki üniversite sinavlarina hazirlanmaya basladiniz mi? Buradam bakinca hala evlilik/koca isleriyle ugrasiyor gibi gorunuyorsunuz.Kpss ye girdim zaten ama sağlam torpil istiyor bunun için çabalar iken ekstra iyi bir bölümde okuyup kendimi garanti etmek istiyorum
Ha bu arada torpil yok demiyorum. Ancak tum personel torpilli degil. Ayrica ne kadar inandirici bilmiyorum ama kpss mulakatlarinda torpil iddialarini azaltmak icin mulakatlardq duzenlemeye gideceklerini acikladilar. Kpss istiyorsaniz calismaya baslayin yani.Kendinize bahane buluyorsunuz. Üniversite okurken lise kpss ye girdim. Zabit katibi olarak seçildim ancak gidemedim bir takim durumlardan dolayi. Torpilimde yoktu. Alelade bir puanim vardi. Kendinize hedef belirleyin. Hemsire mi olacaksiniz? Tamam, cok guzel peki üniversite sinavlarina hazirlanmaya basladiniz mi? Buradam bakinca hala evlilik/koca isleriyle ugrasiyor gibi gorunuyorsunuz.
FelsefeHangi bölüme gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?