Buda Başımıza kaldı dedi

Olur inşallah yeter ki gayret et..

Çalışması söylenen herkes Kpss çalışıyorum ya da üniversiteye gideceğim yazıyor . Bu biraz hayal değil mi ? Tamam üniversite okumak istiyorsan 23 yaşındaki kişiye baba dört sene bakmak zorunda değil çalışıp okuman lazım . Ailem kötü ben boşandım diye kendinize acıyarak mi hayat geçireceksiniz? Okul bitti kpss ye hazırlanmal için de bekleyeceksiniz atanma ihtimaliniz zaten çok çok düşük

Boşanan kadın defolu değildir
Senin ailenin zihniyeti defolu diyeceğim olmayacak
Defolu olsa keşke
Leş leş

Sen oku ve iş bulup bir an evvel o leş zihniyete sahip aileden kurtulmaya bak

Hayatta huzur her şey demek
Hasta olursun o evde

Önüne bak sadece önüne
Oku, çalış ve kurtul
Bizler cocuk sahibi olurken belli bir yaşa kadar mı sorumlulugunu ustlenecegiz diye düşünüyoruz hayir ömür boyu onlar bizim çocuğumuz olacak diye düşünüyoruz
Ailen bunun farkında değil herhalde

Defolu mal değiliz bu asıl defolu olan bu zihniyet yapısında ki insan müsveddeleri..

Hiç ama hiç canını sıkma sıfırdan mutlu olacağın hayatı kur ve kulaklarını tüm gereksiz seslere kapat.
Bende boşandım bak şuan üniye başladım 25 yaşındayım.
Benden 7 8 yaş küçük bireyler var okul ortamımda inan daha insancıl bu zihniyetten.. Ve asla kendimi garip hissettirmediler.

İpek hanım valla ben belirli bir yaşa kadar sorumluluğunu alacağım diye düşünüyorum.
Bir anne babanın görevi evladına en iyi şekilde eğitim vermek elinden gelen en iyi imkanı sunmak . Bunun sonucunda da çocuk gidecek işine gücüne bakacak . Tabi ki kötü zamanlarda destek olursun da bir insan belirli bir yaştan sonra kimseye muhtaç yaşamamali elin ayağın tutuyorsa çalışmak lazım .

Hangi bölüme gidiyorsunuz

Lise kpss mülakat ile aliyor atanacaginiz kurumlara mülakatlarda ne kadar torpil olduğunu bilmeyen yoktur sanırım

Bildigim kadarıyla sadece bizim ülkemizde herkes üniversite okuyacak anlayışı var. Üniversite akademik olarak yüksek başarı gösteren insanların okuması gereken bir okul ve akademik olarak da çok başarılı değilsiniz sanırım.

Valla butun gun bu aileyle muhattap olmamak icin, bime kasiyerlik bile olsa giderim.
Bi cok ofiste ortalama 10 saat calisiyor insanlar.Sabah 8-8.30 aksam 6-6.30.
12 saat calistiriyorlardi demissiniz ya,su sartlarda calismak evde oturmakdan iyidir.

"Senin gibi biyolojik babaya sahip olduğum için hala ben olma savaşı veriyorum. Ama sana rağmen başaracağım göreceksin. Sen ve annem gibi kötü örnekler varken benim daha kötü olma gibi bir lüksüm yok" derdim..

Çalış, kendi ayaklarının üzerinde dur. Kimsenin lafına bakma. Asıl bunlar sana itici güç olsun..

Nereden çıkardınız ki başarısız olacağımı ben başarısız olduğum için değil maddi gücüm olmadığı için okumayı bırakmak zorunda kaldım

Lisans kpssde de mülakat var. 4 yıl okuyup üstüne yine atanamazsanız daha büyük yıkım.
Lise kpss ye girmeye devam edeceğim ama kendimi garanti altına almak için yaş şartlı olmayan atamalar da o bölümleri tercih etmek istiyorum cunki lise ile alım yapan bölümlerde genelde 30 yaş sınırı var hayatım ve kendim için birşeyler yapmak istiyorum

Valla butun gun bu aileyle muhattap olmamak icin, bime kasiyerlik bile olsa giderim.
Bi cok ofiste ortalama 10 saat calisiyor insanlar.Sabah 8-8.30 aksam 6-6.30.
12 saat calistiriyorlardi demissiniz ya,su sartlarda calismak evde oturmakdan iyidir.
Şuan çalışırsam üniversite hayalimden vazgeçmek zorunda kalırım okumak istiyorum

Kpss ye girdim zaten ama sağlam torpil istiyor bunun için çabalar iken ekstra iyi bir bölümde okuyup kendimi garanti etmek istiyorum
Kendinize bahane buluyorsunuz. Üniversite okurken lise kpss ye girdim. Zabit katibi olarak seçildim ancak gidemedim bir takim durumlardan dolayi. Torpilimde yoktu. Alelade bir puanim vardi. Kendinize hedef belirleyin. Hemsire mi olacaksiniz? Tamam, cok guzel peki üniversite sinavlarina hazirlanmaya basladiniz mi? Buradam bakinca hala evlilik/koca isleriyle ugrasiyor gibi gorunuyorsunuz.

Ha bu arada torpil yok demiyorum. Ancak tum personel torpilli degil. Ayrica ne kadar inandirici bilmiyorum ama kpss mulakatlarinda torpil iddialarini azaltmak icin mulakatlardq duzenlemeye gideceklerini acikladilar. Kpss istiyorsaniz calismaya baslayin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…