Buda Başımıza kaldı dedi

Bence bir işe girip o evden ayrılın ve açıktan üniversite okuyun . Yoksa orada psikolojinizi bozulavak

Yok öyle tükenmek kendine gel ve Allaha sığın. Aklını kullan git bir iş bul parani biriktir ve ders çalış hangi bölümü istiyorsan ne istiyorsan. İnsanlara güvenme kız erkek farketmiyor çünkü senin kimsen yok. Senin başına bir iş geldiğinde bir tekmede baban atar. O yüzden maaşını kazanana kadar ne sevgili ne flört kıçını kır çalış oku maaşını kazan. Insanlar çok acımasız heleki kimsesiz insanlara nasil olsa bu bana bir sey yapamaz diyerek daha da kotu davraniyorlar. Çaliştigin ortamda okudugun okulda hicbir yerde kimsesiz olduğunu caktirma. Güçlü ol arkam var ayağı. Kimseye bir şeyini anlatma. Şimdi o totonu kaldır ve istediklerini yap. Çok dua et Allaha. Namazlarını da kıl Allaha sığın kimse tekme atamaz işte sana.

Birde sakın ayrı eve çıkma ne oluyorsa orda gelen geliyor insanin basina. Okulunu kazanana kadar sık dişini. Öyle ayri eve cikayim filan falan fikrine kapilma ne para biriktirebilirsin ne de ders calisabilirsin.

Teşekkür ederim hiç çalışmadan girdigim kpss den 66 kusur aldım okumak istiyorum kendim için birşeyler yapmak istiyorum bir erkeğin kölesi olmak istemiyorum değersiz yaşamak istemiyorum Hayat akip giderken durup bekleyen kaya olmak istemiyorum

Uzaktan okuyabilirsiniz size uygun bir bölüm bulursanız o zamana kadar belki para biriktirir dgsye girersiniz 2-3 yıl daha okursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…