buda benim diyetim....

Ben de yeni girebildim nete kilom 63.5. Sabah da spor yapamadım dün çok yorulmuştumç
Ama sen çok güzel vermişsin çiğdemlik, tebrik ediyor ve bu başarının devamını bekliyorum.

Ben de yeni girebildim nete kilom 63.5. Sabah da spor yapamadım dün çok yorulmuştumç
Ama sen çok güzel vermişsin çiğdemlik, tebrik ediyor ve bu başarının devamını bekliyorum.
Gerci suda gitmis olabilir...ama tartida gorunce o rakami hosuma gitti motive oldum...
Canim sende iyi vermissin maşallah...

Gerci suda gitmis olabilir...ama tartida gorunce o rakami hosuma gitti motive oldum...
Canim sende iyi vermissin maşallah...
Su niye gitsin ki, kilo vermesen tartıdaki rakam düşmez. Bu şekilde gidersen diyetin çok kısa sürecek.

Kilolarımızı tabloya mı koysak, daha düzenli olur mu :)

Su niye gitsin ki, kilo vermesen tartıdaki rakam düşmez. Bu şekilde gidersen diyetin çok kısa sürecek.

Kilolarımızı tabloya mı koysak, daha düzenli olur mu :)
Olurr ama ben bilmiyorum ki tablo yapmayi
Canim benim diyetim bitsede bu topik aktif olucak...korumaya gecincede yazicam cunku verince kolay aliyorum ben

Kesinlikle önemli..
Asil korumak onemli olan
Ben diyettwn cikinca kitliktan cikmis gibi yiyorum sonra geri aliyorum
Evet ne de olsa fazlalıklarım gitti istediğim kadar yiyebilirim psikolojisi oluyor. =)
Tablo yapmayı da bulamadım, diğer başlıklardakiler nasıl yapıyorsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…