- 29 Haziran 2010
- 122
- 76
- 298
- Konu Sahibi Tip2diyabetli
-
Hayirli olsun topigin canim bende suan tam tamina 70.5 kiloyum bende diyete basladim istersen birlikte devam edelim belki hirs yapariz ise yarar :)Merhaba arkadaslar,
Benim hormonal bi sıkıntım olmamasına ragmen zayıflayamama spor yaptığımda bile terleyememe problemim var bütün kontrollerim yapıldı ama bişey cıkmadı metabolizmam cok yavaş ve uzun süre önce pankreas ameliyatı geçirdim kronik olmasada şeker problemim var. Tabi bunlar birlesince bide üzerine üniversite yurt hayatı eklenince bana fazladan bi 20 kilo olarak geri döndü suan 70 kiloyum daha önce karatay kitabını okudum ama başlamamıstım dukan yapmaya calıstım ama ondada hiç bi değişiklik olmayınca hep yarım kaldı diyetlerim. Canan hocanın diyeti biraz daha sağlıklı yaşam üzerine olunca tekrar kitabı okuyup yapmaya karar verdim. Bugün ilk günüm diyeti bırakmamak amaçlı bu topiği açayım dedim. İnşallah devamı gelir.
Sabah
08.00 Kalkınca bi kocaman bardak limonlu su daha sonra şekersiz türk kahvesi içtim.
11.00 kahvaltı
-kuruyemiş(ceviz badem kabak çekirdeği)
-şekersiz çay
-peynir
-2 yumurta
-1 salatalık
-1 parça brokoli ve 2 tane bürüksel lahanası(buharda pişmiş)
İnşallah azimle devam ederim artk bu kilo olayına cok kafam takılıyor cok dikkat etsemde veremediğim icin..
Hayirli olsun topigin canim bende suan tam tamina 70.5 kiloyum bende diyete basladim istersen birlikte devam edelim belki hirs yapariz ise yarar :)
bende geldim hadi bismillah deyip başlayalım.:; 73 kiloyum. öle bi diyet listem yok dikkat ediyorum artık diyelim tavsiyelerınz varsa bekliyorum.
Bugun bozacak gbi oldum diyeti. Sonra dedm ki yeter artik bu kalin bacaklari bu kiloyu tasimaktan yorulmadin mi yemeyerek dedil yiyerek asil kendine iskence ediyorsun dedim
Bnde azimle devam ediyorum. Oglen disardaydim mngal kofte yedim 4 tane 1 dilimden az ekmk aksamda salata yedim sadeve bi de 1 kasik mnti. Yemiyordum kizim zorla agzima sokusturdu.Kızlaar... Sizinki nasıl gidiyor? Ben misafirlerim geldi hep dısardaydım ama yinede bozmadım. Bu sefer gerçekten azimliyim
supersin benimde öle bi kaçamağım olmadı bi kaç lokmalık dışında. dün 2.5 km yurudum. aslında 68 e kadr öle spora pek başlamayı düşünmüyordum sadece kısa yürüyüş yaparım diodum ama istediğim gibi veremeyince başladım hafiften. yarın 1 haftam doluyor bakalım kac vermişim. bu arada regl im onun tartıda bi artısı olur mu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?