- 9 Ağustos 2013
- 120
- 122
- 303
- Konu Sahibi Tip2diyabetli
-
1.3 vermisim topu topu ya. Bu hfta yarimsaatlik yuruyusler eklyecem gunluk. Snrm o kucuk kacamaklardan kynklandi. Bi de persembe reglim bitio o gunde solerim yine kilomu. Sende var mi bi gelisme.
Merhabalar. Ben de dun başladım karatay diyetine. Merak ettiğim bişey var. Ara oğunde leblebi yenebilirmi acaba?
Cevabınız için teşekkürler. Ben şim dilik 3 öğün yapıyorum. Tam olarak uygulayamadım diyetimi maalesef. Nazı gunler akşam üzeri aşırı acıktım, yemekte bir lokma ekmek yedim. Öğlen ve sabah hiç ekmek yemedim. Yeşil kahve aldım ama iki gün içmeye fırsat buldum. Pazartesi tartı gunum bakalım ilk hafta için ne kadar vermiş olacağımOhh hadi hayırlı olsun diyetinYani leblebi Nohut kavrulduğu için gilisemik indeksi yükseliyo o yüzden önermiyor canan karatay kitabındada fındık fıstık ceviz badem ayçekirdeği kabak çekirdeği diye söylemiş.
Sen kaç öğün yapıyosun günde?
Benim kızkardeşimde de tiroid sorunu var. Diyetisyeni sabahları dereotu yemesini önermiş. Sennde bir dene istersen. Ama umitsizliğe kapılmamak gerek. Bu kilolar gidecekBen 12 gündür şeker orucu yapıyorum ve karatay diyetini uyguluyorum suana kadar bi kaçamak bile yapmadım ama cok kilo verebildiğimi hissetmiyorum enerjim düşüyo bu yüzden. Tiroid problemim yüzünden naparsam yapıyım cok kilo veremiyorum ama bakalım artk nasıl olcak en başta ayda yarım kilo versem yeter diyodum ama benden daha az dikkat edip daha cok kilo verenleri görünce enerjim düşüyo biraz
Benim kızkardeşimde de tiroid sorunu var. Diyetisyeni sabahları dereotu yemesini önermiş. Sennde bir dene istersen. Ama umitsizliğe kapılmamak gerek. Bu kilolar gidecek
Tebrik ederim durmak yok, yola devam arkadaşım. Benim de pazartesileri tartı gunum. Sabah tartıldım, 1.5 kilo vermişim inanamadım çok da sevindim. İyice gaza geldim. Şimdi limonlu yeşil çayımı içtim yatağa girdim. İyi gecelerBunları tabi bunalım bunalım yazdım ama 12 gün önce tartıldığım yere gittim daha güvenilir olduğunu düşündüğüm icin bide ne görüyüm tam 2kg 400gr gitmiş böyle resmen uçtum bugün yaa mümkün değildi demekki verebilmişim dedim bi gaza geldim anlatamam
Tebrik ederim durmak yok, yola devam arkadaşım. Benim de pazartesileri tartı gunum. Sabah tartıldım, 1.5 kilo vermişim inanamadım çok da sevindim. İyice gaza geldim. Şimdi limonlu yeşil çayımı içtim yatağa girdim. İyi geceler
Kızlar ne alemdesiniz? Benim diyet+şeker orucu 20.gün sonunda tartıda -3.5 kg görebildim çok şükür
merhaba ben de karatay diyeti yapıyorum, çok güzel kilo vermişsin, ben de 6. günümdeyim. 40.günüm bittiğinde tartılmayı planlıyorum.
Yarın tam bir ay oluyor ve bugün sabah itibariyle tam 5kg verebilirmişim. Havalarda uçuyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?